П'ятниця, 19.04.2024, 08:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Січень » 23 » 17 січня переміг синдром малороса або Хто винен і що робити?
13:31
17 січня переміг синдром малороса або Хто винен і що робити?

Козацького гетьмана Наливайка полякам здали свої ж козаки. Українські полковники Іскра і Кочубей зрадили Гетьмана І.Мазепу. Біласа і Данилишина видали окупантам українські селяни. Бандеру вбив українець Сташинський. Потаємну фіртку у батуринській фортеці відчинив теж українець – сотник Ніс.


17 січня 2010 року українці відкрили браму для російського вторгнення, обравши у другий тур президентських виборів кремлівських маріонеток Тимошенко і Януковича.

Як в минулі часи, так і сьогодні українці купились на обіцянки дешевої ковбаси в обмін на свободу, честь і національну гордість. Ген раба, свинопаса домінує над геном козака, вільної людини. Це наша найбільша біда і наше прокляття.

Колонізована свідомість більшості українців не дає можливості нашій державі стати на ноги. Це баласт, який тягне нас назад в ярмо. Це головна причина наших невдач і поразок. Через рабську психологію ми втратили козацьку державу, втратили УНР і поставили сучасну Україну на межу знищення.

Століттями нищена і колонізована нація ніяк не може подолати в собі синдром малороса – інертного обивателя, для якого власна вигода вища понад свободу і гідність. Чи варта ТАКА нація на гідне майбутнє? Ні! Її не те що 40, а ще 140 років треба по пустелі водити, аби вимерло покоління рабів і нова спільнота могла вільно ступити на «землю обітовану» – свою державу.

Через рік «Україну злії люди, / Присплять, лукаві, і в огні / ЇЇ, окраденую збудять...». І буде уже пізно. І знову нові Базари, Крути і Берестечка… Плач і стогін, тужливі пісні та панахиди… Страшно і гидко від цього.

Ніхто нам не винен як ми самі. Ні далеко не ідеальний Ющенко. Він робив, що зміг. Ні Кремль, бо він робить те, що й завжди. І коли «новий-старий» окупант підніматиме над Києвом свій триколор, малороси вишикуються в довгі черги перед колоніальними адміністраціями за новими посадами та списками сусідів-«бандерівців» у кишені. Вони прозріють лише тоді, коли їх побитих і зганьблених везтимуть у товаряках на Північ… Та буде надто пізно…

Україну врятує лише нова революція. Національна. Я маю на увазі не намети на Майдані і не бомби з барикадами, а Революцію Духу і Дії. Революцію свідомості. Це процес важкий і лежить за межами партійно-політичної колотнечі. Він полягає у формуванні осередків національного опору у культурному, економічному, суспільному житті. Опір чужим, шкідливим цінностям та їхнім носіям шляхом громадської дії, інформаційного наступу, пропаганда дією – ось головні завдання нового руху спротиву.

«У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю.» - Євген Коновалець.



Переглядів: 768 | Додав: sv_nad | Теги: 2010, Вибори 17 січня | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:33
 
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0