Четвер, 28.03.2024, 18:10




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2009 » Грудень » 25

null

З метою патріотичного виховання та відродження національного духу серед молоді, пам’яті героїчних сторінок визвольних змагань, Надвірнянська районна організація ВО «Свобода», готується до заходів щодо 101-ї річниці від дня народження Провідника Української Нації Степана Бандери.

 Для школярів двох загальноосвітніх шкіл та дорослої бібліотеки селища Ланчин, місцеві свободівці презентували 40 екземплярів книги «Степан Бандера – громадянин та політик» та набори світлин «Степан Ленкавський – творець Декалогу українських націоналістів». Ці книги займуть достойне місце на книжкових полицях та послужать викладачам при підготовці тематичних уроків. Цікаві вони будуть і шкільній молоді, яка повинна знати більше про героїв українського народу.

Християнська громада селища Ланчина, сповнена оптимізму та надії на покращення змін у громадянському суспільстві. Так я ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

"Резонансні висловлювання самозваного "президента" так званої "Чеченської республіки", ватажка бандформувань і фаворита кремлівського керівництва Рамзана Кадирова, у яких він закликає до знищення Української держави, є черговим проявом україноненависницької зовнішньої політики Російської Федерації. Хамські та зухвалі міркування ісламського екстреміста й мародера, який формально є посадовою особою у федеральній вертикалі російської влади, є не приватною думкою, а публічним заохоченням військової агресії проти нашої держави". Про це кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок заявив під час перебування у Дніпропетровську 24 грудня 2009 року.

Олег Тягнибок під час спілкування з журналістами, зокрема, зазначив:

"Заява Кадирова, очевидно, є свідченням намірів Кремля долучити до арсеналу антиукраїнських сил інструмент радикального ісламістського тероризму, яскравим представником якого є путінський намісник н ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (1)

Католики святкують Різдво 25 грудня, як і усі всі без винятку християни. Щоправда одні святкують народження Христа за юліанським, інші – за григоріанським календарем. Розбіжності календарів спричиняються до різних дат святкувань, але сутність та дух Різдва залишаться не змінною. 

Протягом історії християни східного і західного обрядів, які належали до різних національностей, в Україні обмінювалися своїми звичаями. Деякі так увійшли у наше святкування, що сьогодні католик латинського обряду в Україні не уявляє собі Різдва без куті, і важко уявити Різдво в домівках християн східного обряду без ялинки. Отже найважливішу особливість святкування Різдва католиками латинського обряду в Україні є те , що в порівнянні з католиками інших країн, наші вірні збагачені тією культурною і релігійною спадщиною, яка впродовж віків випрацювана нашим українським народом, разом з християнами різних конфесій, обрядів, національностей. 
Вігілійн ... Читати далі »

Переглядів: 1190 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

Досі в Україні слово "націоналіст" позначає два типи людей – власне націоналістів, які будують свою політичну дію на відповідній ідеології, та українофілів-культурників, "націоналізм" яких обмежується симпатією до зовнішніх проявів народницької форми української культури. Розглянемо для початку перший тип - власне націоналізм. 

Націоналізм як політична ідеологія означає вищу цінність нації як вічної кровно-духовної спільноти. Сьогодні український націоналізм постає у формі соціального націоналізму та ставить собі за мету соціальну та національну революцію в Україні, докорінну зміну політичного, економічного, етичного ладу. Соціал-націоналізм вимагає демонтажу ліберального режиму антинаціональної окупації, ліквідації олігархічного капіталізму, знищення етичної системи антинародного егоїзму та декадансу. Натомість соціал-націоналізм збудує націократичний політичний режим, соціально-справедливу та підпорядковану волі н ... Читати далі »

Переглядів: 826 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
18:10
 
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0