П'ятниця, 19.04.2024, 13:34




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Червень » 08

Останнім часом вороги українського народу активно проводять брехливі інформаційні кампанії, безпідставно звинувачуючи в усіх мислимих і немислимих гріхах Романа Шухевича, Степана Бандеру та інших діячів українського національно-визвольного руху XX століття, хто збройною рукою карав чужинців за насильства над українцями, захищав від спалення свою хату, від наруги - своїх дружину і дочку, від розправи - своїх батька і матір…

Однак, попри всі брехливі наклепи, стараннями українських патріотичних сил, і "Свободи" зокрема, наш народ знає і вшановує своїх національних героїв. Як знають і вшановують своїх героїв усі народи світу, яким довелося зброєю виборювати свободу й незалежність від чужоземних загарбників.

З ініціативи Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 23 травня в різних містах України пройшло ряд урочистостей з нагоди ... Читати далі »

Категорія: Дописи | Переглядів: 909 | Додав: Націоналіст | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

Політика нової влади вимагає нових слів для означення її суті.

Поняття "внутрішня окупація" найкраще схоплює мету й зміст політики нинішньої влади. Відтак варто найзагальнішим чином поглянути на поняття, причини, зміст і наслідки цього явища.

Поняття

Загалом внутрішня окупація - це прихід до влади такої групи меншості, соціальне становище, свідомість та інтереси яких відповідно прямо суперечать більшості.

Для України це - заходи групи меншості зі встановлення такої гегемонії в постколоніальному суспільстві, зміст і спрямованість якої зупиняє об'єктивацію волі корінного народу - українців. Основа її - уламки колишньої імперії в Україні, підтримувані реваншистами із Кремля.

Причини

Україна - уламок колишньої імперії СРСР. Український народ, підданий системній асиміляції, втратив свою культуру й ... Читати далі »

Категорія: Дописи | Переглядів: 845 | Додав: Націоналіст | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

Виконком Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" у заяві з приводу вандальської наруги над скульптурною композицією "Тризуб" на горі Говерлі вимагає від прокуратури області, Управління Служби безпеки та Управління МВС негайної реакції щодо порушення кримінальної справи, розслідування злочину та притягнення злочинців до судової відповідальності.

Наводимо текст заяви повністю:

"Висловлюємо глибоку стурбованість з приводу вандальської наруги над скульптурною композицією "Тризуб" на горі Говерлі. Звертаємо увагу громадян України та державних органів влади, а зокрема правоохоронних органів, що такі факти набрали системного й цілеспрямованого характеру.

Підтвердженням цілеспрямованості таких дій є поширене в засобах масової інформації твердження одного з очевидців, що вандалізм було ... Читати далі »

Категорія: Заяви | Переглядів: 802 | Додав: Націоналіст | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (2)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:34
 
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0