Вівторок, 16.04.2024, 17:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 01

Дорогі учні , педагоги, батьки!

1 вересня особливо хвилюючий та відповідальний день. Ця дата символізує початок нового, незвіданого життя для сотень першокласників. Саме з цього дня починається цікавий і водночас нелегкий шлях до нових знань, до нових звершень, до самостійного відповідального життя повноправного українського громадянина. Вітаємо Вас із цим чудовим днем! Нехай у житті кожного з Вас завжди буде місце знанням та мудрості! Доброго шляху Вам по шкільній дорозі та мирного неба!

Цей день також є святом для педагогів та батьків. Ваша велична праця є чи не найвідповідальнішою, адже саме Ви вирощуєте майбутнє держави, саме від Вас залежить, якою стане Україна завтра. Бо саме Ви виконуєте найвідповідальнішу місію – навчаєте та виховуєте нову еліту нашої мол ... Читати далі »

Категорія: Цей день в історії | Переглядів: 989 | Додав: Націоналіст | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Всеукраїнська акція «Розмалюй своє місто, село» набирає все більшої популярності. Молодь Прикарпаття та активісти розмальовують в’їзні знаки, дерева, під’їзди, мости міст чи сіл у жовто-блакитні та червоно-чорні кольори. Прикрашають своє вбрання, автомобілі та домівки національною символікою. Цей жест патріотизму та своєрідний заклик до єдності української нації підтримали і жителі c. Красна Надвірнянського району. Про це розповідає свободівець Василь Білоус, який є ініціатором проведення такої акції у даному населеному пункті.

Нещодавно у селі активісти пофарбували у жовто-блакитний колір огорожу на мосту через потічок. Молоді патріоти, свободівці із власної ініціативи вирішили прикрасити і автобусну зупинку поблизу моста в пам'ять про побратимів з якими пліч-о-пліч стояли на Майдані під час Революції Гідн ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 1119 | Додав: Націоналіст | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Як же приємно їдучи в транспорті дорогою бачити мости в державній символіці.  Містечка та села нашої України стають все більш яскравішими та колоритнішими.  В список таких сіл поповнився ще одним населеним пунктом на Прикарпатті. Молодь села Заріччя свідомо долучилися до акції «Розмалюй своє місто, село» та до Дня Незалежності розфарбували міст в кольори українського прапора.

На питання: «Чому ви вирішили долучитися до акції та розмалювати міст?», – свободівець Микола Геник розповідає, що ця акція швидкими темпами крокує всією Україною, охочих долучитися до фарбування виявилося багато. Тому маючи велике бажання ми почали втілювати задумане в життя. Нам дуже приємно відчувати підтрим ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 919 | Додав: Націоналіст | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Військовослужбовець батальйону «Прикарпаття з с. Тисменичани Надвірнянського району Шерстій Роман єдиний годувальник багатодітної сім’ї. Надвірнянські свободівці взяли опіку над цією сім’єю та провідали її. Мати Романа виховала 9 дітей і тут, нажаль, заможності не має. Тим більше, що в сім’ї троє дітей інвалідів. Депутат районної ради Віталій Котляров зі своїми побратимами привезли для них продукти першої необхідності: крупи, чай, каву, цукор, засоби гігієни. Раді були в сім’ї і переданим свободівцями ковдрам, зимовому одягу. Найбільшою радістю для матері звичайно є те, що її син разом зі своїми побратимами по зброї повертається із зони АТО живий та здоровий. Як відомо 5-й батальйон «Прикарпаття» прибув у військову частину с.Делятин для ротації. Днями матері та дружини вже зможуть обійняти своїх захисників, зустріти їх в домівках. ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 636 | Додав: sv_nad | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:33
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0