Вівторок, 19.03.2024, 10:26




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 20

В с.Добротів з місцевою громадою голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» зустрічали бійців, що повернулися із зони бойових дій на Донбасі. А це уродженці села старший лейтенант міліції Іванищак Андрій та старшина міліції Нагорняк Михайло. Урочистості розпочалися спільним виконанням українського Славня, після чого, присутні вшанували всіх загиблих на східному фронті, хвилиною мовчання.

Парох села, отець Михайло поблагословив вояків та всіх присутніх виголосив молитву за всіх, хто зараз боронить нашу землю на східному фронті. Місцеві школярі вітали Героїв квітами, читали патріотичні вірші, художні колективи села виконали ряд повстанських пісень.

Вітаючи вояків, Михайло Іваночко зазначив: «Шановні Герої! Вітаю вас на рідній добротівській землі. Сьогодні у вашо ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 521 | Додав: Націоналіст | Дата: 20.10.2014 | Коментарі (0)

Продовжуються зустрічі голови Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайла Іваночка з працівниками підприємств району, громадами сіл та селищ.

17 жовтня 2014 року надвірнянські свободівці зустрілися з трудовими колективами Держлісгоспу та НВК. Михайло Іваночко представив програму «Свободи» докорінних перетворень «Українська перемога», виконання якої дозволить українцям перемогти московського агресора та побудувати сильну державу.

«Свободівці пропонують чіткі кроки, щодо того, як очистити корумповану владу, як захистити Україну від агресора, як врятувати економіку і підняти рівень життя та як зберегти національну гідність і відкинути «рускій мір». Варто постійно пам’ятати, що ми єдиний і неподільний народ від Карпат до Луган ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 646 | Додав: Націоналіст | Дата: 20.10.2014 | Коментарі (0)

Щоб зробити правильний вибір, потрібно просто проаналізувати, як упродовж двох років роботи нинішньої Верховної Ради голосувала фракція «Свободи». За даними проекту моніторингу діяльності депутатів парламенту «Хто є Хто в Україні», рейтинг фракції «Свобода» та довіра до неї українців, є надзвичайно високим. Це значить, що практично завжди фракція націоналістів в повному складі голосувала правильно. А, як відомо, важливий не колір кішки, а її вміння ловити мишей. Адже приймаючи своє рішення на виборчій дільниці кожен з нас в першу чергу думає про те, якою мірою делеговані нами депутати будуть виконувати волю виборців у процесі підготовки Законів та голосування. В цьому, і тільки в цьому,  полягає вся їх робота. Не має значення, що вони говорять, як одягаються. Має значення лише те, як вони ... Читати далі »

Категорія: Дописи | Переглядів: 706 | Додав: Націоналіст | Дата: 20.10.2014 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:26
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0