П'ятниця, 29.03.2024, 14:39




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » Архів новин
« 1 2 ... 118 119 120 121 122 »

Річниці газової війни присвячується. Як воно було.

 

1 січня 2009 року – «Газпром» припинив подачу газу на Україну. Причина зрозуміла: м’яко кажучи - нелюбов москвинів до України і всього українського.

6 січня 2009 року – «Газпром»  вирішив заморозити Європу. Причина: нелюбов до цивілізації, процвітання, культури, самодостатності та самоповаги Об’єднаної Європи.  

... Читати далі »

Переглядів: 715 | Додав: sv_nad | Дата: 24.01.2010 | Коментарі (0)

Ця стаття написана до 100 річчя С.Бандери, але не втратить актуальності, допоки живі ще українофоби-вороги Нації.


Україна відзначила століття Степана Бандери. Відзначила передбачувано – без святкування на державному рівні, без присвоєння Героя України, без нудних промов чиновників. Думаю, Провідник був би задоволений. За життя він гуртував навколо людей, вірних ідеї та чистих поглядами. По смерті його образ став тим критерієм, що відрізняє зерн ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: sv_nad | Дата: 24.01.2010 | Коментарі (2)

Козацького гетьмана Наливайка полякам здали свої ж козаки. Українські полковники Іскра і Кочубей зрадили Гетьмана І.Мазепу. Біласа і Данилишина видали окупантам українські селяни. Бандеру вбив українець Сташинський. Потаємну фіртку у батуринській фортеці відчинив теж українець – сотник Ніс.


17 січня 2010 року українці відкрили браму для російського вторгнення, обравши у другий тур президентських виборів кремлівських маріонеток Тимошенко і Януковича.

Як в минулі часи, так і сьогодні українці купились на обіцянки дешевої ковбаси в обмін на свободу, честь і національну гордість. Ген раба, свинопаса домінує над геном козака, вільної людини. Це наша найбільша біда і наше прокляття.

Колонізована свідомість більшості українців не дає можливості нашій державі стати на ноги. Це баласт, який тягне нас назад в ярмо. Це головна причина наших невдач і поразок. Через р ... Читати далі »
Переглядів: 765 | Додав: sv_nad | Дата: 23.01.2010 | Коментарі (0)

Президент України присвоїв звання Герой України Провідникові Організації Українських Націоналістів (революційної) Степанові Бандері.

Про це повідомлено на урочистостях з нагоди Дня Соборності України.

Як зазначено в Указі Президента України, звання Герой України з удостоєнням ордена Держави Бандері Степану Андрійовичу – провідникові Організації Українських Націоналістів присвоєно (посмертно) за незламність духу у відстоюванні національної ідеї, виявлені героїзм і самопожертву у боротьбі за незалежну Українську державу. 

Цієї події багато років чекали мільйони українських патріотів.

Нагороду отримав онук Степана Бандери.


УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 46/2010
Про присвоєння С.Бандері звання Герой України

За незламність духу у відстоюванні національної ідеї, виявлені героїзм і сам ... Читати далі »

Переглядів: 742 | Додав: sv_nad | Дата: 22.01.2010 | Коментарі (0)

18 жовтня 1918 р. у Львові виникла Українська Націонольна Рада з депутатів австрійського парламенту, крайових сеймів Галичини та Буковини. Вона ухвалила резолюцію про утворення в майбутньому на українських землях, що перебували в складі Австро-Угорщини, Української держави. 28 жовтня у Кракові виникла польська Ліквідаційна комісія, яка заявила про намір перебрати владу у всій Галичині у свої руки. 1 листопада Головний польський штаб наказав військовим частинам, які складались з поляків, присягнути на вірність Польщі. 
Саме тому, в ніч на 1 листопада 1918 р. уЛьвові відбулось повстання українських частин, якими керував сотник українських січових стрільців Дмитро Вітовський. Польські військові сили були захоплені зненацька. Але незабаром вони оговтались і вже в другій половині дня в південно-західній частині міста почались бої. В ході військових сутичок з ворогом, галичани розпоча ... Читати далі »
Переглядів: 925 | Додав: Націоналіст | Дата: 22.01.2010 | Коментарі (0)


Івано-Франківський обласний виборчий штаб Олега Тягнибока завершив процес паралельного підрахунку голосів. У підсумку Олег Тягнибок на Прикарпатті здобув підтримку 4,94% виборців, які взяли участь у голосуванні.

Підрахунок здійснювався по усіх 7-ми виборчих округах. Загальна явка виборців на Івано-Франківщині склала 70,54%. Найбільшу підтримку лідер націоналістів здобув в обласному центрі. Результат Олега Тягнибока в територіальному виборчому окрузі № 84 (м. Івано-Франківськ), за попередніми даними ЦВК став найбільшим не лише в області, але й по всій Україні – 7,47%.

Загалом систему спостереження за результатами виборів на Прикарпатті здійснювали понад 1900 членів комісій та 1500 офіційних спостерігачів. Таким чином в області не було жодної дільниці, в якій не було би представників від Олега Тягнибока.

В цілому вибори на ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: Націоналіст | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (3)


Динаміка зростання підтримки Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" від парламентських виборів 2006 року до президентських 2010 року є очевидною. Адже на виборах до Верховної Ради 2006 року "Свобода" набрала 91 321 голосів, на парламентських виборах 2007 – 178 660, а на президентських виборах 2010 року кандидата від Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олег Тягнибок здобув підтримку 352 984 українців.
Заступник голови Київської міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Андрій Іллєнко підбив підсумки за результатами здобутої кількості голосів кандидатом-націоналістом:
"Як бачимо, тенденція позитивного зростання підтримки очевидна. Особливо наголошую на тому, що за Олега Тягнибока на цих виборах з тих чи інших причин голосували далеко не всі прихильники "Свободи". Наведені цифри динаміки зростання підтримки об‘єднання дають підставу зробити остаточний висновок, що в наступному парламенті буд ... Читати далі »
Переглядів: 722 | Додав: Націоналіст | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

"На президентських виборах 2010 року "Свобода" закликала голосувати не за сконструйованих політтехнологами кандидатів, а за Ідею Нації. І ми дякуємо кожному українцю, хто всупереч зомбуванню з телеканалів, адміністративному тиску, спробам підкупу – віддали свій голос за побудову Великої України на засадах історичної, національної та соціальної справедливості". Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час голосування. Олег Тягнибок разом із дружиною проголосували на виборчій дільниці №21 виборчого округу №215 міста Києва.
Олег Тягнибок зазначив: "Ми пройшли ці вибори із гаслом Степана Бандери "Дійти до кожного українця". Я мав зустрічі з українцями в усіх без виключення областях України. Уже можна говорити, що на цих виборах націоналісти змінили порядок денний в українській політиці. Ми підняли проблему українофобії, яка, на жаль, в окремих рег ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: Націоналіст | Дата: 18.01.2010 | Коментарі (0)

"Молодь, народжена в незалежній Україні, стане рушієм радикальних змін у державі". Переконаність у цьому висловив кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок 11 січня 2010 року під час зустрічі зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету у Білій Церкві, що на Київщині.

Під час зустрічі зі студентами Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:

"Понад мільйон молодих українців у цьому році вперше прийдуть на вибори. І я впевнений – їхнє волевиявлення серйозно вплине на результат виборів. Ця молодь, яка не знала совєтського рабства, брехні та корупції, дасть поштовх для докорінного очищення влади та побудови могутньої національної Української держави.

Ровесники Незалежності виборчим бюлетенем люструватимуть ставлеників комуно-олігархічних сил, що впродовж вісімнадцяти останніх років грабували країну та відбирали перспективу в її громадян.
... Читати далі »

Переглядів: 776 | Додав: Націоналіст | Дата: 12.01.2010 | Коментарі (0)

У "Зверненні ветеранів УПА та репресованих до українців", зокрема, йдеться:

"Вкотре наша держава та її громадяни постали перед вибором – нам належить обрати нового Президента України. Від цього вибору залежить не тільки розвиток України на найближчі п’ять чи десять років, а й те, чи буде Україна вільною і незалежною державою.

Ми чуємо, що українців знову намагаються переконати у "прохідності" окремих кандидатів, знову агітують обирати "найменше зло". Але вибір, який нам намагаються нав’язати, – це не наш вибір. Не вірмо у фальшиві рейтинги! Не вірмо в пусті обіцянки! Голосуймо за покликом серця та за голосом розуму!

Закликаємо Вас прочитати і проаналізувати програми кандидатів у Президенти. Лише в програмі Олега Тягнибока передбачено заходи, реалізація яких дозволить встановити новий справедливий лад, позбутися впливу олігархів та зробити українців господарями на своїй землі. Лише Олег Тягнибок планує здійснити ... Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: Націоналіст | Дата: 11.01.2010 | Коментарі (0)

Шановні надвірнянці!

Від імені Надвірнянської районної організації ВО "Свобода", тепло і сердечно вітаємо вас зі світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком та Різдвом Христовим.

Нехай в 2010 році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні. Сподіваємося, що 2010-й рік буде позначений подальшою розбудовою української державності, реалізацією курсу соціальних та національно-економічних реформ.

Щиро зичимо вам, дорогі краяни, щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній надвірнянській родині панує ... Читати далі »
Переглядів: 1202 | Додав: Націоналіст | Дата: 06.01.2010 | Коментарі (0)

null

Коли в Карпатах господарює зима, інеєм вкриваються стрімкі смереки, затихає стрімкий потічок настає тиша. Тиша, яку порушує час від часу скиглення шишкаря чи шум падаючого снігу, збитого зі смереки білкою чи куницею.

6 січня кожного року в такий чарівний зимовий вечір в село з вечірньою зіркою заходить коляда. Збирається тепліше дітвора і йде від хати до хати колядувати, прославляючи народженого Ісуса Христа. По цілому селі чути «Бог Предвічний народився», «Нова радість стала». Та як тільки стихне дитяча коляда, розставивши надійних людей на підступах до села, з крісами на плечах йдуть колядувати воїни УПА.  С ... Читати далі »

Переглядів: 1215 | Додав: sv_nad | Дата: 06.01.2010 | Коментарі (0)

1 січня Олег Тягнибок взяв участь в урочистому віче з нагоди 101-ої річниці народження Степана Бандери. Воно відбулось у селі Старий Угринів Калуського району на Івано-Франківщині, де розташований Меморіального комплексу Степана Бандери.

 Віче за участю представників влади Прикарпаття розпочалось з відправлення панахиди за полеглими борцями за волю України. Виступивши перед присутніми обласні та районні посадовці поспішили покинути захід, зсилаючись на участь у інших заходах в обласному центрі.

  ... Читати далі »

Переглядів: 733 | Додав: sv_nad | Дата: 01.01.2010 | Коментарі (0)

"П'ять років діяльності чинного Президента та органів влади України призвели до серйозних геополітичних поразок та територіальних втрат держави". Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 26 грудня 2009 року під час зустрічі з мешканцями Буковини.

Олег Тягнибок перебуваючи у Чернівецькій області, зокрема, зазначив:

"За останні п'ять років попри обіцянки нинішньої влади Україна не лише не стала членом Європейського Союзу, не здійснила інтеграцію до серйозних світових та європейських структур, а й зазнала геополітичних втрат як на Сході, так і на Заході. Про неспроможність української влади захищати національні інтереси свідчить, зокрема, й рішення Міжнародного суду в Гаазі 3 лютого 2009 року, в результаті якого Україна втратила частину своєї території внаслідок зміщення її морського кордону. Румунія, скориставшись слабкістю та пасивністю української ... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: Націоналіст | Дата: 28.12.2009 | Коментарі (2)

null

З метою патріотичного виховання та відродження національного духу серед молоді, пам’яті героїчних сторінок визвольних змагань, Надвірнянська районна організація ВО «Свобода», готується до заходів щодо 101-ї річниці від дня народження Провідника Української Нації Степана Бандери.

 Для школярів двох загальноосвітніх шкіл та дорослої бібліотеки селища Ланчин, місцеві свободівці презентували 40 екземплярів книги «Степан Бандера – громадянин та політик» та набори світлин «Степан Ленкавський – творець Декалогу українських націоналістів». Ці книги займуть достойне місце на книжкових полицях та послужать викладачам при підготовці тематичних уроків. Цікаві вони будуть і шкільній молоді, яка повинна знати більше про героїв українського народу.

Християнська громада селища Ланчина, сповнена оптимізму та надії на покращення змін у громадянському суспільстві. Так я ... Читати далі »

Переглядів: 707 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:39
 
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0