Середа, 24.04.2024, 05:48




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Квітень » 4 » Анатолій Вітів: "Самопоміч" заграє з російським агресором
22:00
Анатолій Вітів: "Самопоміч" заграє з російським агресором

Партія "Самопоміч" в особі її лідерки та голови Комітету Верховної Ради із закордонних справ Ганни Гопко, яка голосувала проти розірвання Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною та Російською Федерацією, продовжує вважати Росію стратегічним партнером і заграє з російським агресором. Про це 3 квітня 2015 року заявив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Свободівець зазначив, що незважаючи на агресію Росії проти України, в нашій державі досі є чинним закон про дружбу, співробітництво і партнерство з РФ, а представники окремих парламентських політичних сил блокують його розірвання: "Профільний комітет Верховної Ради із закордонних справ, який очолює перший номер списку партії "Самопоміч" Ганна Гопко, вже вдруге провалює рішення щодо денонсації Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною та Російською Федерацією. Як відомо, Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і РФ був ратифікований Законом України 14 січня 1998 року. Відповідно до частини 2 статті 18 Закону України "Про міжнародні договори України", у разі суттєвого порушення міжнародного договору України иншими його сторонами, якщо виконання договору може зашкодити національним інтересам України, а також в инших випадках, передбачених міжнародним правом, дію такого договору може бути припинено або зупинено. Позаяк Росія окупувала частину нашої території і розгорнула військові дії проти нашої держави, цей договір мав би вже давно бути денонсований.

Росія є нашим стратегічним ворогом, а не партнером. Але навіть після тисяч смертей українських воїнів в окремих народних депутатів все ще виникають сумніви з цього питання. Особливо цинічною є позиція нардепів від коаліції, які на словах говорять одне, а роблять протилежне. Так, перший номер списку партії "Самопоміч" і голова Комітету Верховної Ради із закордонних справ Ганна Гопко голосувала проти скасування закону про дружбу, співробітництво і партнерство з Російською Федерацією на засіданні комітету. Її позиція стала по суті визначальною, тож комітет провалив цю ініціятиву. Лідер "Самопомочі" Ганна Гопко продемонструвала, що має намір і надалі "розвивати і зміцнювати дружбу, будувати стратегічне партнерство з агресором у військовій, культурній, економічній та інших царинах", як це чітко записано в досі чинній угоді".

Свободівець нагадав, що раніше нардепи від нинішньої коаліції на засіданні Комітету із закордонних справ не підтримали свободівські законопроєкти про зупинення дії Угоди про створення Співдружності Незалежних Держав (№ 1204) і про дзеркальні майнові санкції щодо Російської Федерації (№ 1206).

"Окремі українські політики і політичні сили обрали тактику загравання з агресором. Я не знаю, що ще має статись, аби до них дійшло, що Росія не є і не може бути нашим другом і партнером. Уся показова, щедро розрекламована "патріотичність" проєкту "Самопоміч" луснула, як мильна бульбашка, коли справа дійшла до реальних кроків із відстоювання української незалежности. Це ще раз свідчить про штучність цього утворення", - констатував Анатолій Вітів.

Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 495 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:48
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0