П'ятниця, 29.03.2024, 12:31




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Квітень » 22 » Азаров аплодував би Яценюку
17:01
Азаров аплодував би Яценюку

Нещодавно у ЗМІ з'явилася серія брудної низькопробної "джинси" проти "Свободи", в якій усіляко звеличується діяльність глави Кабміну Арсенія Яценюка та очорнюються всі, хто посмів критично висловитися про роботу нинішнього прем'єра-"реформатора".

Аналіз змісту статей дає підстави вважати, що замовником нікчемних маніпуляцій із громадською думкою є "Народний фронт" і середовище, наближене до нинішнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. А приводом для масової появи замовних публікацій, поза всяким сумнівом, став нещодавній корупційний скандал, який спалахнув після оприлюднення екс-головою Держфінінспекції Миколою Гордієнком фактів корупції в уряді Яценюка на суму 7, 5 мільярда гривень. Гарячково і панічно намагаючись відвернути увагу суспільства від справедливих вимог розслідувати корупцію в уряді, верхівка "Народного фронту" назвала всіх, хто вимагає чесно і неупереджено розслідувати можливі корупційні зловживання в Камбіні, "агентами Кремля" і "маріонетками Путіна".

Перечитуючи "джинсу", яка вийшла в Україні, в тому числі в кількох газетах Волинської області, за підписами псевдонімів, у мене склалося враження, що ми й надалі живемо в час, коли при владі перебуває Кабмін Азарова, Янукович сидить у своєму Межигір'ї, а Партія регіонів є правлячою силою. Стиль і зміст замовних статей дуже нагадує специфіку роботи Партії регіонів. У роки перебування при владі Януковича і Азарова у ЗМІ широко застосовували "джинсу" проти політичних опонентів. Тоді "Свободу" так само, як і зараз, у період урядування Яценюка, звинувачували у всіх бідах і в тому, що вона захищає українську мову. Тепер "джинсу" - це потворне дітище Партії регіонів - вирішили воскресити. Але вже з ініціативи політичної сили, яка зараз має свого прем'єра.

Треба віддати належне піар-технологам Яценюка і "Народного фронту". Статті проти "Свободи" вийшли в найкращих традиціях режиму Януковича. Утім я здогадуюсь, звідки в Арсенія Петровича цей потяг до "джинси" і в з кого він брав приклад.

У 2007 році нинішній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк тепло вітав тодішнього міністра фінансів в уряді Януковича Миколу Азарова з днем народження. У своїй вітальній промові Яценюк назвав Азарова справжнім державним чиновником.

"Я ніколи вам цього не говорив, але ще в далекі 90-ті роки, вже з тих часів, у мене почав формуватися образ справжньої державної людини. Він у мене безпосередньо асоціюється виключно з одним прізвищем. Я не хочу нікого підняти або образити, але це прізвище Микола Азаров", - урочисто сказав теперішній лідер "Народного фронту" Яценюк.

Яценюк також додав, що хотів би, щоб його 60-річчя було таким же, як і в Азарова. Після цього він тепло обійняв і розцілував Азарова. На цьому дійстві були присутні Віктор Янукович, екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова та екс-мер Києва Леонід Черновецький…

На відміну від брудних методів роботи замовників "джинси", "Свобода" завжди відверто декларує і заявляє про свою позицію. Свободівці не бояться відповідати за свої слова, висловлювати свою точку зору, критикувати роботу влади і пропонувати власне бачення побудови України. Тому під нашими публікаціями завжди стоять підписи наших партійців, а не безликі псевдоніми, за якими виразно проглядають довгі кролячі вуха.

Якщо уряд Яценюка так успішно бореться з корупцією, тоді чому результати опитування громадської думки, оприлюднені у квітні цього року, свідчать про протилежне?

Корупція в Україні в часи урядування Яценюка та керівництва МВС Арсена Авакова не лише не зменшилася, а навіть зросла. Про це свідчить порівняльний аналіз досліджень рівнів корупції в Україні, які проводилися компаніями Transparency International, Gallup International та Центр Разумкова у 2013-2015 роках. Наприклад, у 2013 році 47, 3% українців вважали, що судова система повністю корумпована. У 2015 році така думка було вже у 66% українців - зростання склало майже 20%. Аналогічна динаміка спостерігається і в інших сферах: правоохоронної - 45, 5% і 64% (зростання - 18, 6%), державних органах - 44, 9% і 56% (зростання - 11, 1%), медицині - 40, 6% і 54% (зростання - 13, 4%).

Всього 15% представників українського бізнесу вважають, що за останні півроку країна стала менш корупційною, в той час як погіршення ситуації відзначили 27, 7% респондентів. Переважна більшість - 57, 7% - вважає, що ніяких змін не відбулося. Податкова служба, Держземагентство та ДАІ є найкорумпованішими органами влади в Україні. Також до десятки відомств-"корупціонерів" потрапили: митниця, Міністерство внутрішніх справ, обласні адміністрації, прокуратура, міліція, санітарно-епідеміологічна служба, Державна реєстраційна служба, суди, пожежна служба, медичні установи, Державна архітектурно-будівельна інспекція, міськвиконкоми.

У звіті Міжнародної дорадчої групи, що створена Радою Європи та Україною для спостереження за розслідуванням подій на Майдані, зазначено, що затримання у справі розстрілу Майдану зривало саме МВС, яким керує представник "Народного фронту" і друг Яценюка Арсен Аваков. Міжнародні експерти чітко заявили, що МВС прямо перешкоджало переслідуванню головних підозрюваних у справі про розстріл на Інститутській.

Чи, може, Яценюк і його команда назвуть соціологів, експертів Ради Європи і всіх українців, які не бачать зрушень у боротьбі з корупцією, маріонетками Путіна, які заважають працювати?

Натомість, усі звинувачення проти свободівських міністрів Ігоря Швайки та Андрія Мохника є надуманими. Їм не пред'явлено жодного обвинувачення, тоді як звинувачення в корупції уряду підкріплюються численними документами. Коли ж "Свободу" звинувачують у тому, нібито вона винна у війні з Росією, бо виступила за скасування закону Ківалова-Колесніченка, хочу нагадати, що цей ганебний закон і досі діє в Україні. Його скасування так і не підписав Олександр Турчинов. Але це зовсім не зупинило російську агресію.

У ті недалекі часи, коли Арсеній Яценюк не сидів у затишному кріслі прем'єра, а виступав на майданах, він запевняв, що буде боротися за скасування цього антиукраїнського закону. Але після приходу до влади його позиція змінилась, він забув про те, що обіцяв людям. На відміну від лицемірної позиції "Народного фронту" і його лідерів, "Свобода" завжди виступала за єдину державну українську мову та її всебічний розвиток. Останні події лише підтвердили нашу позицію: райони, де українська мова була фактично знищена, стали основними об'єктами російських загарбників.

Як казали мудрі люди, "на злодієві й шапка горить". У випадку ж Яценюка та його команди цей вислів можна, мабуть, перефразувати й таким чином: "На Сєні й шапка горить"…

Анатолій Вітів, голова Волинської "Свободи"

Категорія: Новини | Переглядів: 532 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:31
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0