Субота, 20.04.2024, 04:01




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Чому потрібно голосувати за Свободу?
10:12
Чому потрібно голосувати за Свободу?

Щоб зробити правильний вибір, потрібно просто проаналізувати, як упродовж двох років роботи нинішньої Верховної Ради голосувала фракція «Свободи». За даними проекту моніторингу діяльності депутатів парламенту «Хто є Хто в Україні», рейтинг фракції «Свобода» та довіра до неї українців, є надзвичайно високим. Це значить, що практично завжди фракція націоналістів в повному складі голосувала правильно. А, як відомо, важливий не колір кішки, а її вміння ловити мишей. Адже приймаючи своє рішення на виборчій дільниці кожен з нас в першу чергу думає про те, якою мірою делеговані нами депутати будуть виконувати волю виборців у процесі підготовки Законів та голосування. В цьому, і тільки в цьому,  полягає вся їх робота. Не має значення, що вони говорять, як одягаються. Має значення лише те, як вони голосують, як вони відстоюють права українців, як виконують Програму своєї партії. Так ось, представники «Свободи» голосують правильно. І це - все, що від них вимагається.

Більше того, багато говорять про корупцію депутатів Верховної Ради України. Висловлюються припущення, що депутати постійно беруть хабарі від членів лобі за прийняття або відмову від прийняття тих чи інших законів. Так от, якщо розглянути з цієї позиції діяльність фракції «Свобода», то з'ясовується, що корупція серед них близька до абсолютного нуля. Справді, неможливо брати хабарі, якщо завжди голосуєш правильно. Це - теж важливий аргумент, щоб голосувати на майбутніх виборах саме за «Свободу».

В майбутньому парламенті «Свобода» напевно опиниться в опозиції. Тому що до влади знову напевне пройдуть кримінально-олігархічні клани, делегуючи своїх лобістів та своїх людей до Парламенту під маскою новостворених партій та нових ура-патріотів. Ці олігархи щедро фінансують своїх кандидатів.

Хто вони? Чия пика найчастіше з’являється в екранах, хто найголосніше кричить «лови злодія» бо сам найбільший злодій, чиїх біл-бордів найчастіше зустрічатимеш на трасі, хто роздає найяскравіші глянцеві агітки, а це коштує шалених грошей. А «Свобода», яка патологічно незгодна з такими позиціями, яка не прийшла в політику заради компромісів тому, що політики для «Свободи» - це процес державотворення, швидше за все опиниться в опозиції до контрреволюційної влади.

Нам, українцям, якраз і потрібна саме така бойова опозиція, яка не дозволить безнаказано грабувати країну тим численним корупціонерам, які напевно просочаться до Парламенту. І яка знову завжди монолітно голосуватиме за потрібні народу закони, і так само одностайно буде відкидати ті проекти, які корупціонери обов'язково намагатимуться протягнути до Верховної Ради заради своїх власних корисливих інтересів.

Країна потребує термінових, кардинальних, можливо не популярних та вольових змін. Тому що якщо організм смертельно хворий, його не лікують пігулками, а потребують «хірургічного» втручання. Крім «Свободи» зараз цього ніхто не зможе зробити.

Що для цього потрібно? Більше рішучих голосів за «Свободу»!

№12 у виборчому списку!

Саме так переможемо!

Категорія: Дописи | Переглядів: 711 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
04:01
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0