Вівторок, 16.04.2024, 16:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 20 » Допомога, яка вкрай потрібна для нашої армії, надходить від волонтерів Благодійного фонду «Свобода-Гідність-Перемога»
13:30
Допомога, яка вкрай потрібна для нашої армії, надходить від волонтерів Благодійного фонду «Свобода-Гідність-Перемога»

Волонтери Благодійного фонду «Свобода-Гідність-Перемога», який створений у нашій області та охопив волонтерським рухом всі райони, активно працюють в забезпеченні бійців ЗСУ, Національної Гвардії, МВС найнеобхіднішими речами: військова амуніція, медикаменти, продукти харчування.

За час україно-російської війни, яка триває на східних рубежах нашої країни, волонтери Фонду зібрали та відправили на передову десятки тонн продуктів харчування, засобів особистої гігієни, одяг, військову амуніцію та спорядження для наших захисників.

Прикарпатці розуміють, що тільки міцна, озброєна та підготовлена українська армія є запорукою спокою та миру в наших родинах. Тому всі небайдужі долучаються до збору коштів, продуктів, одягу та найнеобхідніших речей для наших захисників.

Підприємці та прості громадяни допомогли зібрати кошти для трьох автомобілів, які волонтери доправили на передову. Два позашляховики та вантажний автомобіль Зіл-131 зараз допомагають успішно виконувати бойові завдання нашим військовим на східному фронті.

Для прикарпатських бійців, яких держава не може забезпечити елементарними засобами захисту, закуплено за пожертви благодійного фонду 6 бронежилетів, 4 захисні каски, медичні препарати, джути-турнікети, тактичне взуття, військову форму та іншу амуніцію.

В даний час готується до відправлення на передову черговий вантаж, а це вже десята поїздка, два буси доставлять в місця дислокації бійців легіону «Свободи» речі, які зібрали на Прикарпатті, індивідуальні посилки для наших земляків.

Бійцям, які захищають село Піски та знаходяться в одній з найгарячіших точок східного фронту, наші волонтери доставлять закуплений за пожертви позашляховик. Цей автомобіль зараз вкрай необхідний для наших бійців. Для військових Івано-Франківського батальйону оперативного призначення буде доправлено автомобіль УАЗ. Наші волонтери мають відвідати за час цієї поїздки міста Артемівськ, Горлівку, Слов’янськ, Димитрове, Піски та інші місця перебування наших прикарпатських бійців.

«Якщо ми зараз не підемо захищати країну, то може настати такий момент, коли це робити вже буде пізно. Уже кожен зрозумів, що ніякі домовленості з ворогом, з московським окупантом, а тим паче з терористами не призведуть до української перемоги. До миру на нашій землі може призвести лише міцна українська армія. Ми це усвідомлюємо, ось тому і пішли на передову україно-російської визвольної війни. Єдине, коли можливе припинення війни - це наша перемога та вигнання агресора із наших територій», - переконані наші військові на передовій, з якими щодня підтримуємо зв'язок телефоном.

Бійцям дуже важлива підтримка українського народу та вкрай необхідні засоби захисту, військова форма, медикаменти та продукти харчування.

Звертаємося до всіх українських патріотів: Не будь байдужим – допоможи бійцям, які оберігають спокій твоєї родини.

 

Реквізити Благодійного фонду «Свобода-Гідність-Перемога»

ПАТ КБ «Приватбанк»

Код банку 14360570

МФО 336677

рахунок № 26005052515464 (UAH)

призначення – благодійні внески,

або

картка Приватбанку 5169330506657326

 

З надією, вдячністю та повагою – голова Правління Фонду Зеновія Дробаха, голова Наглядової Ради Фонду Михайло Іваночко

Категорія: Новини | Переглядів: 617 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:38
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0