Середа, 24.04.2024, 02:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Січень » 24 » "Газпром" - імперська свиня лізе в Європу
10:36
"Газпром" - імперська свиня лізе в Європу

Річниці газової війни присвячується. Як воно було.

 

1 січня 2009 року – «Газпром» припинив подачу газу на Україну. Причина зрозуміла: м’яко кажучи - нелюбов москвинів до України і всього українського.

6 січня 2009 року – «Газпром»  вирішив заморозити Європу. Причина: нелюбов до цивілізації, процвітання, культури, самодостатності та самоповаги Об’єднаної Європи.  

Пройшло 90 років від того часу, як москвинів  не пускають у європейськоу сім’ю.

І щоб зрозуміти, що робиться в московській голові – потрібен невеликий екскурс в  історію.

      Величезні культурні, господарські, політичні, суспільні зміни сталися в усьому світі, отже і в Європі, тобто перед самими дверима Московщини. А Московщина залишилася, як і століття перед тим, культурно, господарчо, суспільно і політично тією самою, що й століття тому, себто потворно, садистично жорстокою, морально й фізично брудною, світоглядно запекло сектанською, з ненавистю до всіх чужинців і чужих культур, відгороджена нездоланним муром від усього світу, рабською і деспотичною, без найменших залишків будь-якої волі, свободи, безбожницькою, загарбницькою, цинічно брехливою.

     Не зупиняється москвин ні перед чим в своїй цілі покласти до своїх ніг Україну, Європу, цілий світ. Слава Богу Всевишньому, що кордон між нашими державами вже як 18 років, а то б і ми і європейці не тільки мерзли в свої домівках, а давно валили б ліс на Колимі та освоювали їхній Сибір. Вожді теперішніх москвинів аж зубами скрегочуть, так хочуть повернути собі статус «жандарма Європи» і Україну  повернути в свою імперію, приватизувати  українську газотранспортну  систему, зруйнувати промисловість та економіку України.

        Москвини не хочуть біля себе бачити жодної сильної держави, не хочуть ні з ким рахуватися.

        В 1939 році московська погань (щоб їм за це у пеклі горіти), на танках приїхала до Західної України «визволяти» українських братів. А тепер на танках не модно і не потрібно – є газова труба, яку закривши, просто чекати, щоб Україна сама приповзла до неї на колінах.

      Пора їм, москалям,  відмовлятися від імперських амбіцій хоча б тієї причини, що українців Кремль гнобить сотнями років, вирізує в Батурині, вивозить до Сибіру, влаштовує Голодомори, відправляє як «пушечне м'ясо» на війни, використовує як  витратний матеріал вже сотні років. А Україна вже живе і живе в ній дух національний, дух український.

      І їм, москвинам, своїми азіатськими мізками цього не зрозуміти.

      Як пророкував великий Тарас Шевченко «Встане Україна. Світ правди засвітить.»

      І Європа повинна прокинутися від сну, протистояти московській потворі гуртом, разом і рішуче. І Європа повинна робити висновки зі своєї історії. Вже не одного разу московська гидота топтала лаптями Старий Світ: і до 1917 року і після. І це з її, Європи, мовчазної згоди відбувся в Московщині жовтневий переворот, і гинули ні в чому не винні народи Московської імперії. І в той час як пухли з голоду українці, Європа їла український хліб…і мовчала. Якщо вони й цього разу пустять московську свиню під стіл, то й не зчуються як вона знову буде в них господарювати на столі.

      Свиней потрібно заганяти в хлів.

    ВО "Свобода" вкотре відзначає, що газовий наступ на Україну не був би можливим, якби Київ цілеспрямовано вів чітку політику енергетичної незалежності. Проте, окрім пустослів'я, жоден уряд - ні Єханурова, ні Януковича, ні Тимошенко - впродовж років не зробив нічого, аби диверсифікувати джерела постачання, розвивати альтернативну енергетику, зменшити споживання газу шляхом інвестування в технології енергозбереження тощо. Замість того владна верхівка рік за роком по-суті здавала національні інтереси України: від зрадницьких газових угод 2005-2006-2007 рр. до саботажу проектів розробки морських нафто-газових шельфів.

       ВО "Свобода" вимагає закликати країни-ґаранти безпеки України, згідно Будапештського меморандуму, (Сполучені Штати Америки та Велику Британію) негайно втрутитись у конфлікт та вжити до Росії жорсткі санкції.

12 січня 2009р



Переглядів: 718 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:25
 
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0