П'ятниця, 19.04.2024, 00:43




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Іван Гурмак «Наш обов’язок підтримати сім’ї загиблих героїв та тих, що захищають державу у зоні АТО»
09:46
Іван Гурмак «Наш обов’язок підтримати сім’ї загиблих героїв та тих, що захищають державу у зоні АТО»

«Наш обов’язок підтримати сім’ї загиблих героїв та тих, що захищають державу у зоні АТО». Про це заявив начальник УСЗН Надвірнянської РДА, свободівець Іван Гурмак.

Як зазначив Іван Гурмак, виконавча гілка  влади району на чолі з Михайлом Іваночком одні з перших прийняли рішення про забезпечення координаційної роботи з надання соціальної підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників АТО. Допоки втілиться в життя Постанова Кабміну, щодо присвоєння статусу «Учасника бойових дій» для бійців АТО, ми не можемо сидіти «склавши руки», не надаючи власними силами коштів районного та місцевого бюджетів – розповідає свободівець.

На сьогодні в районі прийнята програма «Підтримки сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року  по 21 лютого 2014 року, військовослужбовців і працівників правоохоронних органів та членів добровольчих загонів, які брали участь в АТО в східних областях України», розробником та виконавцем котрої є очолюване мною управління соціального захисту РДА.

«Дана програма – це комплекс заходів, які здійснюються на місцевому рівні силами органів місцевого самоврядування та виконавчою гілкою влади. Основна мета програми – надання фінансової, соціальної, психологічної підтримки сімей учасників «Революції Гідності» та  учасників АТО, членів їх сімей, сприяння вирішенню їх соціально-побутових проблем, вшанування пам'яті загиблих героїв» - зауважив Іван Гурмак.

Свободівець проінформував що на сьогодні на контролі в управлінні соцзахисту перебувають сім’ї 5-ти учасників АТО з Надвірнянського району, які є пораненими та проходять лікування та курс реабілітації. В районі проживають 2 сім'ї, чоловіки яких загинули на сході країни. Цим сім'ям була надана грошова допомога та  поставлено на квартирний облік в м.Івано-Франківськ. Встановлюємо сім’ї з яких чоловіки чи хлопці беруть участь в  АТО. Дуже складно вести їх облік оскільки велика кількість учасників АТО це добровольці і інформація у міжрайонному військ комісаріаті, про них, відсутня.

Управління проводить роз’яснювальну роботу щодо присвоєння статусу «Учасника бойових дій», особам з числа бійців у зоні АТО. Це дасть їм можливість користуватися пільгами, які передбачені для осіб з таким статусом.   

Націоналіст зауважив «Україна отримала, нову категорію ветеранів – ветерани російсько-української війни. Вони повинні отримати окремий статус у суспільстві.», також нагадав, що Голова Держземагенства України, свободівець Сергій Рудик доручив керівникам територіальних органів земельних ресурсів безкоштовно надати земельні ділянки військовослужбовцям АТО.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 497 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:43
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0