Четвер, 18.04.2024, 23:59




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 12 » Михайло Іваночко: «Події 2013-14 років на Україні увійдуть в історію нашого народу як визвольна боротьба»
02:18
Михайло Іваночко: «Події 2013-14 років на Україні увійдуть в історію нашого народу як визвольна боротьба»

    

"Слава нашим Героям". Під такою назвою пройшов, присвячений всім, хто боровся і сьогодні продовжує боротьбу за Незалежну Україну. Виховний захід відбувся у Гаврилівській бібліотеці для дорослих та юнацтва, організований бібліотекарями та вчителями місцевої школи.

На свято завітали жителі села, запросили вояків української армії, що перебувають у відпустці односельців Руслана Гвоздянчука та Михайла Мороза. Хлопці нещодавно повернулися із зони АТО до рідної домівки на короткотривалий відпочинок з найгарячішої на сьогодні місцини, де вже півроку не припиняється вогонь. Це приміщення Донецького аеропорту, який наші незламні бійці не здають ворогові. Сепаратисти вже зневірилися у можливості захопити цей об’єкт, а їхні шалені атаки відбиваються десантниками. За непереможність захисників аеропорту, за їхню твердість та мужність терористи встигли їх охрестити «кіборгами». Це справжні «кіборги» по мужності та жагою перемоги, незламності бойового духу. А в побуті це звичайні хлопці, молоді роками, але зрілі своїм бойовим досвідом. В пошану цих молодих наших земляків,  громада радісно з квітами та сльозами на очах вітала своїх Героїв.

Вже майже рік Україна охоплена вогнем боротьби та протистоянням з режимом, який вдалося повалити, а потім і прямою військовою агресією нашого споконвічного ворога та у скорботі за своїми синами та дочками, що жертовно борються за українську землю, за українську націю.

     

«Велику жертву поклав український народ на вівтар свободи та гідності. Майдан – боротьба за гідне майбутнє нашої держави, за яке кращі з кращих поклали свої життя», – зазначив присутній на заході голова Надвірнянської РДА Михайло Іваночко. Будучи сотником на Майдані під час Революції гідності свободівець не з переказів знає про ті страшні лютневі дні.

Михайло Іваночко привітав молодих бійців, захисників України. «Радий вітати вас на нашій рідній Богом даній землі. Ви справжні Герої, які не побоялися в складний, для країни час стати на захист її кордонів».

Хлопці скромно відповідають на запитання односельців про події на сході.

«Мінометні обстріли та бомбардування з «градів» не припиняються ні вночі ні  вдень. Найбільша складність в тому, що наступає час так званого «перемир’я» та припинення вогню, яке придумують політики. Тоді  наша артилерія та наша авіація не може нас підтримати. А сепарати в цей час ведуть шквальні наступи, які нашим військам вдається відбивати. Оборона аеропорту це велика лінія фронту, яку тримають сотні військових. Ми вистояли зараз і стоятимемо до кінця зради нашої перемоги, заради пам’яті тих наших побратимів, які згинули у цій боротьбі», - діляться своїми спогадами наші земляки.

Михайло Іваночко зауважив, що сьогодні після повалення попереднього режиму ми мали б ставати до мирної праці та будувати, розвивати країну. Але кремлівські карлики розв’язали ганебну війну проти, колись братнього народу, задовольняючи свої параноїдальні імперські амбіції. На нашу землю знову вступив чобіт московської орди, ми повинні раз і назавжди дати гідну відсіч Московії. І тому наші молоді патріоти взяли зброю, стали в ряди наших оборонців, щоб боронитись від агресора. Нам всім є з кого брати приклад, учасники визвольних змагань, Герої Небесної сотні, Герої східного фронту  є гідним прикладом для наслідування. Низький уклін вам та подяка за ваш бойовий подвиг, за ваш чин, який вартий наслідування та прикладу», – наголосив свободівець.

Хвилиною мовчання пом'янули учасники заходу Героїв Небесної сотні та всіх бійців, які полягли за волю України у мирний час. Всі дружно виконали український Славень - Гімн України.

«Події 2013-14 років увійдуть в історію нашого народу як визвольна боротьба. Героїчний чин Небесної сотні, бійців на сході держави закарбується у пам'яті народу та надихатиме кожного свідомого громадянина на боротьбу за вільну, незалежну та цілісну Україну", – зазначив Михайло Іваночко.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 660 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:59
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0