Субота, 20.04.2024, 08:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Грудень » 30 » Михайло Іваночко «Степан Бандера - постать всієї української нації»
23:54
Михайло Іваночко «Степан Бандера - постать всієї української нації»

Як нам сьогодні не намагаються розповідати усілякі провокатори, невігласи та українофоби свого роду брехню про Степан Бандера, їм не зрозуміти одного, що це постать всієї української нації. Бандера єднає усіх українців, які пишаються тим, що вони належать до єдиної великої нації, єдиної великої держави. Про це виступаючи під час круглого столу присвяченого 106 річниці з дня народження Степана Бандери заявив голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко.

      

Захід відбувся у Надвірнянській дитячій бібліотеці, на якому були присутні керівники району, міста, вояки Надвірнянського районного Братства ОУН – УПА, інтелігенція району, учні шкіл, представники ЗМІ.

      

Ще попередньо Михайло Іваночко виступив з ініціативою на належному рівні відзначити у Надвірнянському районі 106-у річницю з дня народження українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху ХХ століття Степана Бандери. Головою районної адміністрації Михайлом Іваночком вперше було видано розпорядження про відзначення 106-ї річниці та вшанування Степана Бандери на рівні району з проведенням відповідних заходів в школах та закладах культури для широкого тінформування громадскості, вивчення історичної постаті Провідника української Нації. 

Як зазначив Михайло Іваночко наша держава сьогодні кишить агентами Кремля, нащадками окупантів, комуністичною номенклатурою й українофобами, які мріють роз'єднати українців та знищити нашу державу. І саме тому вони намагаються лякати Бандерою східну Україну, яка не знає достеменно своєї історії. Але, незважаючи на це, сьогодні наша мета донести правду та відновити історичну справедливість.

Свободівець зазначив, що саме ця людина дала назву нашій нації - "бандерівці".

«Бандера - це символ того чину і орієнтир, який дає нам впевненість у тому, що наша боротьба обов'язково приведе до перемоги. Бандера йшов на пожертву заради нашої держави і нашої свободи. Так і  сьогодні молоді хлопці на східному фронті відстоюють нашу державу, нашу незалежність, жертовно борючись з окупантом».

Націоналіст наголосив, що боротьба триває, вона обов'язково буде переможною тому, що ми на СВОїй, БОгом ДАній землі. І ніхто нас тут не зможе перемогти тому, що  ми маємо своїх Героїв, одним серед яких є Степан Бандера.

"Степан Бандера – один з найвидатніших борців за незалежність України, це символ українського національно-визвольного руху XX сторіччя. Він боровся за те, щоб постала сильна і могутня українська держава. Його не лякали ні тюрми, ні тортури. Минають роки, але ми ще не маємо української України – такої, про яку мріяв Бандера, за яку боровся. Тому ми маємо продовжувати боротьбу. Вірю, дух Бандери надихатиме нас, додаватиме сили у нелегкій боротьбі з антилюдським путінським режимом. Саме під гаслами Бандери ми перемогли на Революції Гідності, а сьогодні з ними наші вояки ідуть в бій проти московського окупанта. Постать Бандери єднає навколо себе всі покоління українців та веде нас до перемоги», - наголосив свободівець.

      

На захід завітали завітали бійці батальйону «Донбас» свободівець Василь Голіней та боєць  Антон Боїв, який чотири місяці перебував в полоні проросійських терористів. Хлопці малослівні, адже за плечима криваві дні війни, які хочеться якнайшвидше забути. Бійці подякували громаді Надвірнянщини за підтримку та допомогу військовим на передову та запевнили, що Україна є і буде єдиною Незалежною державою і здобуде перемогу. 

Провідником для наших вояків є і залишається дух Степана Бандери.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 779 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:28
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0