П'ятниця, 19.04.2024, 23:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Михайло Іваночко зі своїми побратимами по партії написали заяви про складання владних повноваженнь: "Ми йдемо в конструктивну опозицію"
08:18
Михайло Іваночко зі своїми побратимами по партії написали заяви про складання владних повноваженнь: "Ми йдемо в конструктивну опозицію"

13 листопада, на спільній прес-конференції представники ВО «Свобода» у виконавчій гілці влади області заявили про відставку.
На зустріч з пресою прийшов голова обласної організації ВО «Свобода» Василь Попович, заступники голови ОДА  Володимир Семко та Сергій Адамович, а також керівники Долинської РДА Руслан Франків, Надвірнянської РДА - Михайло Іваночко та Косівської РДА Роман Матейчук.

Під час брифінгу для представникам місцевих ЗМІ голова Надвірнянської районної державної адміністрації свободівець Михайло Іваночко разом із побратимами повідомив про складання своїх повноважень.

Як зазначили свободівці після оприлюднення офіційних результатів виборів відповідальність за ситуацію у державі і за формування вертикалі виконавчої гілки влади повинні нести ті партії, які будуть формувати коаліцію в умовах парламентсько-президентської республіки.

Разом з тим саботувати роботу свободівці не будуть, виконуватимуть свої посадові обов’язки до моменту прийняття їхньої відставки Президентом.

«Ми йдемо в опозицію, не огульну, а саме конструктивну опозицію. Ми розуміємо, що таке влада зараз. Наші люди мають досвід перебування у владі, тож будемо підтримувати добрі починання в роботі, дієве реформування тощо. Але будемо критикувати якщо будуть проводитися дії, які не направлені на користь України та українців. Будемо засуджувати «тушкування» в парламенті, розколи в партіях, політичну корупцію", - повідомив голова обласної організації ВО "Свобода" Василь Попович.  

«У той час, коли посадовці в Уряді ділять між собою портфелі, вони забувають чим живе країна і звичайні її громадяни. Погіршення життя не торкнулось олігархічних кланів, які продовжують збагачуватися. Коли їхні кишені наповнюються, доходи населення падають. На плечі пересічного українця лягли наповнення бюджету держави та фінансування армія, поглиблення економічної ситуації та обвал гривні», – зазначив  голова РДА Михайло Іваночко.

Період після Революції гідності та  повалення політичного режиму Януковича був найскладніший для країни. Свободівці взяли на себе частину відповідальності за долю країни та пішли у виконавчі органи влади. Було не просто, виникало багато проблем, але робили, щоб втримати країну. На сьогодні можна констатувати, що вдалося не допустити колапсу, підтримати  райони на стабільному рівні. Тепер відповідальність за країну переходить до тих, хто отримав підтримку та пройшов до парламенту.

«Новообрані депутати ще не зайшовши до Верховної Ради вже встигли пересваритися. Ситуація в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції, місцевих гілок виконавчої влади. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідності задля задоволення власних, а не державних інтересів. А ми, як націоналістична сила, обіцяємо в свою чергу контролювати роботу тих, хто керуватиме країною. «Свобода» була і залишається виразником та захисником інтересів української нації в побудові національної за змістом та європейської за формою держави», - прокоментував свою заяву Михайло Іваночко.

Відео прес-конференції ТУТ

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 516 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:19
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0