Вівторок, 23.04.2024, 23:05




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 30 » На східний фронт вирушає друга група бійців батальйону "Січ"
16:51
На східний фронт вирушає друга група бійців батальйону "Січ"

30 вересня 2014 року в Києві відбулося відправлення на схід другої групи батальйону особливого призначення "Січ". З батальйону, яким повністю опікується Всеукраїнське об'єднання "Свобода", цього разу на Донбас вирушило 30 бійців. Вони попередньо пройшли спеціяльну підготовку в тренувальному таборі "Січі".

Проводи бійців відбулися поблизу каплички на вулиці Інститутській, де 7 місяців тому в боротьбі за Україну полягли Герої Небесної сотні. Провести побратимів на війну прийшли друзі та однопартійці, а також небайдужі кияни. Підтримати активістів та прихильників "Свободи", які переважно і є бійцями батальйону, прийшов лідер об'єднання Олег Тягнибок.

Цього разу на схід вирушили, зокрема, депутати-свободівці Львівської міськради Святослав Шеремета та Юрій Лунь. Лідер "Свободи" повідомив, що серед бійців є не лише депутати рад різних рівнів, але ще й двоє кандидатів наук. Звертаючись до побратимів, Олег Тягнибок зазначив, що саме вони нині стають творцями сучасної української історії та побажав хлопцям повертатися додому із перемогою.

"Ворог ніколи не поборе духу української нації. Не хочу чути і бачити повідомлень про втрати. Ваше завдання – нести велич нашої нації. Ваше завдання – не загинути за Україну а зробити так, аби гинули вороги! Несіть правду людям на тих територіях, які ще й досі перебувають під кремлівською пропагандою. Чекаємо на вас з перемогою.

14 жовтня відзначатимемо день створення армії нескорених – Української Повстанської Армії. Побратими, саме ви є нині тими, хто пише історію, бо ви – продовжувачі слави козаків, січовиків, бандерівців. До перемоги над нашим споконвічними ворогом, до перемоги заради наших матерів, дітей, нашої нації і держави! Ми усі вами пишаємося і хочемо, щоби ви повернулися з перемогою і щоби коли ми йтимемо вулицями Києва 14 жовтня – ви були серед нас і несли на своїх прапорах перемогу! Тримаймося, і до перемоги над большевицьким дияволом!" – заявив очільник ВО "Свобода".

Серед тих, хто проводжав групу "Січі" на східний фронт, були також і парламентарі від "Свободи" Ірина Фаріон, Ігор Янків, Олег Бондарчук, Галина Чорна, Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко та заступник Голови Верховної Ради України, заступник Голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський. Ірина Фаріон передала бійцям малюнки від дітей Львова

"Перед вами постав виклик зробити нас нацією не борців, а месників. Ви мусите помститися за кожного, хто пролив кров у боротьбі за українську державу. Ваші діти чекають вдома батька-месника, батька-героя, батька, який впевнений у своїй перемозі. Повертайтеся живими і нищіть наших ворогів. Сподіваюся, дитячі малюнки додадуть вам сили. Пам'ятайте, що без вас ми не можемо навіть дихати. Сили вам, натхнення і впевнености!" – побажала бійцям націоналістка.

Зауважимо, що передова група батальйону особливого призначення "Січі" перебуває на сході вже близько місяця. Серед рядових бійців "Січі" – сім народних депутатів-свободівців, які добровольцями зголосилися до лав батальйону: Олександр Мирний, Андрій Тягнибок, Юрій Сиротюк, Олексій Кайда, Олег Осуховський, Олексій Фурман та Олег Гелевей. Вони перебувають на східному фронті у міжсесійний період. Окрім них, у лавах "Січі" і керівник фракції націоналістів у Тернопільській обласній раді Володимир Стаюра.

 

 

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 528 | Додав: Націоналіст | Теги: Батальйон СІЧ, ВО Свобода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:05
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0