П'ятниця, 29.03.2024, 07:58




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Листопад » 5 » Надвірнянці відправили для бійців АТО 10 тон гуманітарної допомоги
14:10
Надвірнянці відправили для бійців АТО 10 тон гуманітарної допомоги

Надвірнянські свободівці спільно з «Благодійним фондом Сприяння Армії» завантажили в автомобіль 10 тон продуктів харчування та теплих речей для бійців батальйону Національної гвардії України ім. генерала Кульчицького.

Для ротації на Прикарпаття прибули бійці батальйону Володимир Євтушенко та Олексій Мільйохін. Нагадаємо, що батальйон проходив військову службу в Дебальцево та у Луганському аеропорту. Зараз гвардійці готуються до повернення на схід.

Націоналісти вирішили разом з бійцями відправити грузовий автомобіль, який доверху завантажили продуктами харчування та теплими речами, які сьогодні в край потрібні бійцям.

Волонтери «Фонду» співпрацють з сільськими громадами та районною та місцевою владою. Жителі з розумінням віднеслися до проблем військових та активно долучилися до збору допомоги. Громади сіл Гаврилівка, Лісна Тарновиця, Перерісль та Ланчин зібрали більше 10 тонн продуктів харчування. Жителі Молодкова закупили утеплені шапки, шкарпетки та підстилки до взуття, за сприяння Надвірнянського міського голови було виділено 300 л дизельного палива.

    

Свободівець, депутат міської ради Олег Туєшин наголошує, що «лише завдяки спільній, скоординованій роботі волонтерів, підприємців, простих жителів нашого району, ми маємо змогу швидко та оперативно реагувати на потреби військових. У ході роботи ми відчули, що український народ непереможний, адже кожен громадянин сьогодні знає про свою персональну відповідальність за своїх захисників, а бійці – за всю Україну. Це запорука нашої спільної перемоги, час якої вже близько!»

Завантажений транспорт з продуктами, обладнанням, обмундируванням, теплим одягом та засобами гігієни готовий до відправки, який будуть супроводжувати депутати міської ради Олег Туєшин та голова «Фонду сприяння армії», депутат районної ради Віталій Котляров. Для наших свободівці це вже десята поїздка з гуманітарними вантажами на східний фронт.

«Ми дякуємо усім, хто відгукнувся, бо на таких простих людях, що є справжніми патріотами, тримається вся країна. Небайдужість є основною рисою українців і саме завдяки цьому й досі тримається наша армія та наша держава», – з вдячністю сказав боєць Нац.гвардії Володимир Євтушенко.

    

Свободівці разом з «Благодійним фондом Сприяння Армії» звертаються до громади району долучатися до подібних акцій. Адже війна на сході триває, ніяке перемир’я, про яке торочать нам з екранів телевізорів, не діє, російські найманці та терористичні банди готуються до наступу.

«Ми на власному досвіді переконалися, що армія потрібна народу. Нас роками принижували, нищили та розграбували. Ми не здалися і за короткий термін нам вдалося відновити військові навички. Мужність наших військових, впевненість в їхніх очах та непереборне прагнення до перемоги над терористами переконують, що у цій боротьбі Україна переможе. Ми націоналісти і надалі продовжуватимемо робити цю благородну справу, адже вважаємо – хто не на фронті, той повинен забезпечити надійний тил своїм захисникам!» – переконаний Олег Туєшин.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:58
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0