Четвер, 25.04.2024, 07:18




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Надвірнянці вшанували прикарпатських Героїв Небесної сотні пам’ятною ходою
22:55
Надвірнянці вшанували прикарпатських Героїв Небесної сотні пам’ятною ходою

18 лютого 2015 року на Прикарпатті відзначали роковини від дня загибелі земляків Героїв Небесної сотні, серед яких – свободівець Сергій Дідич з Городенки. Націоналіст загинув від рук беркутівців біля Маріїнського парку в Києві 18 лютого 2014 року. Пам’ятну ходу та панахиду присвячену Героям Небесної сотні організували активісти Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» на чолі з Василем поповичем. Разом із рідними та близькими загиблих у поминальних заходах узяли участь члени Надвірнянської районної організації ВО "Свободи".

      

Смолоскипна хода на вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні розпочалася від Вічевого майдану в центрі Івано-Франківська. Кілька сотень свободівців разом з місцевими жителями пройшли з портретами прикарпатців, які загинули на Майдані в Києві рік тому, з вінками і смолоскипами центральними вулицями міста до Меморіального скверу, де відбулася поминальна панахида. «Герої не вмирають» – під такими гаслами учасники ходи молилися в Меморіальному кладовищі, та запалили сотні свічок пам’яті.

Після поминальної панахиди свободівці теплими словами згадували, яким був їхній побратими Сергій та всі інші Герої Небесної сотні, з якими вони пліч опліч повстали проти банди, які одними з перших поклали свої життя за ліпше, європейське майбутнє своєї країни. Націоналісти зазначають, що сьогодні цю боротьбу продовжують бійці на Сході України, захищаючи українську землю від нашого одвічного ворога - російського окупанта. Націоналісти запевнили, що вестимуть боротьбу за ту Україну, про яку мріяли Герої Небесної сотні, до цілковитої перемоги.

      

«З кожним днем ми дедалі більше усвідомлюємо, якими насправді були наміри колишнього керівництва нашої держави. На стіл обох президентів на той час лягла карта України, на яку вже зовсім скоро планували накласти карту Росії імперії. Але цього не дав зробити Майдан. Путін не врахував одного – великої сили українського духу, тієї щирої та самовідданої любові наших патріотів за рідну землю. В бою за правду, за свободу, за гідне життя на рідній землі загинули одні з найкращих синів і доньок українського народу. Сьогодні їхню боротьбу продовжують бійця на Східному фронті. Маємо бути сильними та єдиними, берегти нашу землю та не дати панувати москалям у ріднім нашім краю. І нехай слова нашого Славня - національного Гімну України «згинуть наші вороженьки, як роса на сонці» завжди будуть нашим дороговказом».

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 551 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:18
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0