П'ятниця, 19.04.2024, 16:49




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 4 » Надвірнянці взяли участь в акції проти підняття тарифів урядом Яценюка
21:45
Надвірнянці взяли участь в акції проти підняття тарифів урядом Яценюка

У неділю, 3 травня, в Івано-Франківську відбулася загальнообласна протестна акція проти нових тарифів, встановлених Кабінетом Міністрів України. У марші, ініційованому націоналістами, взяло участь близько тисячі прикарпатців. До акції приєдналися активісти Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» на чолі з Михайлом Іваночко та бійці Національної Гвардії, які зараз перебувають на ротації, повернувшись у короткотермінові відпустки зі сходу.

      

Від пам'ятника Івану Франку громадськість рушила вулицею Незалежности до Вічевого Майдану. Мешканці несли в руках кількаметровий національний стяг та плакати із гаслами "Що вищі тарифи, то багатші олігархи!", "Тарифи ростуть - мовчати не можна!", "Ні зубожінню народу!", "Нехай уряд воює з Путіним, а не з українцями!". Учасники маршу закликали уряд не знущатись над українцями, прирікаючи непосильними тарифами їх на бідність.

      

Завершилась протестна хода віче на однойменному майдані. Перед місцевими мешканцями виступили Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, його заступник, екс-віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич, голова обласної організації ВО "Свобода" Василь Попович, очільник міських свободівців, народний депутат України VII скликання Руслан Марцінків, депутати обласної та місцевих рад.

      

На віче виступив надвірнянець, боєць Національної Гвардії Олег Туєшин. Націоналіст привітав громаду з 100-річчям перемоги українців на г.Маківка, де січовики здобули перемогу над москалями, які до цих пір ведуть війну за українську землю.

«Хочу вам пригадати, декілька тез, як новий Уряд та влада, яка прийшла разом з ним нас обдурюють. Спершу було перший тур Президентських виборів, щоб закінчилася війна. Наступна обіцянка побудують стіну, яка буде нас відгороджувати від москаля, стіни ми не бачимо, натомість заводи, підприємства продовжують працювати на користь олігархів. Як ми пішли служити добровольцями до української армії, пообіцяли кожному військовому в день тисячу гривень, то на даний момент ми, військовики, маємо 980 гривень на місяць. Кожного разу у керівників держави все нові обіцянки, але вони забувають про старі обіцянки та їх виконання. Наші сім’ї тут, а ми воюємо там. І що ми маємо для людей - підняття тарифів на газ, електроенергію, інші види комунальних послуг, ріст цін на продукти. Досить нам мовчати потрібно пригадати їм їхні ж обіцянки», - наголосив свободівець. 

Звернувся до громади голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, який разом з побратимами заснували БФ «Свобода-Гідність-Перемога» та доставляють допомогу на передову східного фронту. Свободівець неодноразово спілкувався з бійцями та поділився своїми враженнями.

«Приїзджаючи кожного разу до своїх побратимів, земляків, сусідів, знайомих, а їх кожного разу все більше і більше, я впевнений Україна переможе, тому що в їхніх очах бачу непереможний вогонь. Степан Бандера заповідав нам дію, яка має звільнити нашу державу від вікового поневолення. Ми зробимо цю дію, тому що маємо захисників, які стоять на сторожі наших кордонів».

Націоналіст переконаний, що одного разу перемігши банду Януковича, українці зуміють здолати і «нову» владу, яка не працює на користь свого народу.

«Де зброя, яку обіцяють військовим, де кошти, які уряд виділяє на забезпечення наших бійців? Вони осідають в кишенях олігархів, а на сході воюють молоді хлопці з автоматами, але кожен з нас знає, що проти танків автомат не в силі перемогти. Найбільшим ворогом є внутрішній ворог, який нищить державу з середини, тож об'єднаймося та не дозволимо ворогу нас знищити», - зазначив свободівець.

На завершення Михайло Іваночко звернувся до громади та застеріг не піддаватися на оману, не вірити телеканалам, адже кожен з них належить олігарху.

«Щоб ваша рука не здригнулася і ви змінили все на користь України та кожного з нас, але не чужими руками, а своїми. Кожен повинен долучитися до цієї справи і тоді ми отримаємо перемогу. Долучайтеся до допомоги українським бійцям, тому що без допомоги громади  наша армія не матиме тієї сили, яку нарощує зараз» - наголосив волонтер.

      

Учасники загальнообласної протестної акції підписалися під резолюцією та звернулися до Кабінету Міністрів України з вимогою оприлюднити економічно мотивовані розрахунки обґрунтованості нових тарифів на комунальні послуги для населення.

Окрім того, місцеві мешканці наголосили на необхідності проведення справжніх реформ на противагу їх профанації, припинення спекулювання на темі проведення антитерористичної операції, відходу від цинічної практики відстоювання інтересів олігархів та наповнення власних кишень за рахунок простого українського народу.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 584 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:49
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0