Четвер, 18.04.2024, 15:56




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Березень » 9 » Надвірнянці зустріли побратимів-бійців Національної гвардії, що повернулися зі східного фронту
22:32
Надвірнянці зустріли побратимів-бійців Національної гвардії, що повернулися зі східного фронту

До Надвірни, після двох місяців перебування в зоні бойових дій повернулись бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України.

Надвірнянці урочисто з квітами та солодощами зустріли своїх героїв – депутата міської ради Олега Туєшина, Андрія Лисканюка, Ярослава Суширибу, Андрія Семчука та Андрія Гнип'юка. Урочиста зустріч бійців Національної Гвардії з громадою міста  та району відбулася на майдані Шевченка.

Окрім рідних і близьких, друзів, волонтерів та влади, які палко чекали на своїх Героїв, зустріли бійців їхні побратими, активісти районної організації ВО «Свобода».

Їх зустрічали гучними оплесками та вигуками «Слава Україні!» - «Героям Слава»!, «Слава нації!» - «Смерть ворогам», «Слава Героям!».

      

Отець-декан Іван Качанюк, разом з громадою, помолився за здоров'я, щасливе повернення бійців та освятив їх свяченою водою. Отець зазначив, що саме вони є тими захисниками, що відкликнулися в новітній час стати на захист рідної землі, коли перед усім українським народом постав виклик бути йому чи не бути? Бути чи не бути українській ідеї? Не дивлячись на військову агресію надзвичайно жорстокого споконвічного нашого ворога «московита», який вкотре зазіхнув на наше святе, рідне – на нашу святу землю, ви, наші вояки, не залишилися осторонь, а стали на захист України на її східних кордонах, де сьогодні йдуть жорстокі бої».

Заступник голови РДА, свободівець Андрій Крицький відзначив високий патріотизм та героїзм бійців, проявлений на східному фронті, а також радий за те, що бійці повернулись живими та здоровими, де на них чекають родини, друзі та близькі.

Очільник Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, разом з побратимами, за весь час перебування 4-го батальйону на східному фронті, опікувалися земляками. Буквально два тижні тому свободівці доставили хлопцям автомобіль для потреб підрозділу розвідки, де служать надвірнянці, а сьогодні ми зустрічаємо їх на рідній Надвірнянщині.

      

«Це хлопці, які діють за заповітом нашого Кобзаря. Вони повстали і тою ворожою кров'ю  та виборюють нам волю. Вони є нащадками великої Української Повстанської армії, Армії Нескорених. Ви захищаєте нас там на Луганщині, яка є українською землею. Дух українського націоналізму перейшов Дніпро, Сіверський Донець і уже на Донбасі. Саме з такими націоналістами ми не відступимо своїх позицій, не віддамо своєї рідної землі, а навпаки відстоїмо Українську державу та її Незалежність», - переконаний Михайло Іваночко.

Націоналісти привітали побратимів з щасливим поверненням та в подарунок вручили кожному бійцю іменні ножі з логотипом «Свободи», а свободівка Зеновія Дробаха спекла для бійців солодкий подарунок.

      

Боєць батальйону, свободівець Андрій Лисканюк,  виступаючи перед земляками зазначив, що на сході країни важко, як і військовим так і жителям Донбасу.

«За час перебування на передовій ми зрозуміли одну важливу річ, що без допомоги простих українців, громади нашого краю, без допомоги волонтерів, які доставляли нам гуманітарний вантаж ми б не вистояли. Ні владі, ні керівництву держави не потрібні ні військові, ні прості жителі, які там залишилися. Це влада, яка в понеділок обіцяла, що військових не залишать, а в середу здала Дебальцево. Це був шок не тільки для бійців під Дебальцевим, але й для всіх вояків на передовій. Не можна поводитися так з людьми, це наші українці, патріоти, захисники».  

Свободівець подякував громаді Надвірнянщини за допомогу та теплий привіт для бійців.

На завершення, як годиться,  заспівали наш український Славень – Гімн України.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 649 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:56
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0