Четвер, 25.04.2024, 12:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Січень » 22 » Надвірнянські депутати фракції ВО «Свобода» добилися внесення змін до районного бюджету на 2015 рік
10:00
Надвірнянські депутати фракції ВО «Свобода» добилися внесення змін до районного бюджету на 2015 рік

20 січня 2015 року, як і було попередньо заплановано, депутати Надвірнянської районної ради зібралися на друге пленарне засідання  ХХХІ сесії. На порядку денному одне питання – прийняття бюджету району на 2015 рік. Як уже писалося, розгляд вказаного питання було перенесено на друге пленарне засідання з ініціативи фракції ВО «Свобода» в зв’язку з незабезпеченістю бюджетів сіл, селищ в першу чергу на фінансування захищених статей.

В результаті тривалого обговорення сесія Надвірнянської районної ради затвердила головний фінансовий документ району. З ініціативи фракції ВО «Свобода» в районний б’юджет були внесені зміни. За основу було взято проект районної державної адміністрації, який доопрацювала бюджетна комісія.

В першу чергу, у головному кошторисі району було вишукано кошти в сумі 3 млн. грн. на фінансування сільських, селищних рад (а це і заробітна плата і оплата енергоносіїв та комунальних послуг). Також надано субвенції сільським, селищним бюджетам на утримання дитячих садків та сільських будинків культури і клубів. Вказані установи залишені у віданні місцевих рад. Вказані зміни прийшлося внести за рахунок зменшення видатків на соціально-економічний розвиток району, адже основним обов’язком представницької влади має бути забезпечення людей заробітною платою.

Свободівець Михайло Іваночко заявив, що під виглядом децентралізації повноважень центральна влада заганяє місцеві б'юджети у глухий кут.

«Уряд намагається «затягнути паски» місцевим громадам, перекладаючи на них всю відповідальність. Зменшуючи фінансування та обкладаючи податками органи місцевого самоврядування,  уряд не доб’ється якісних змін в державі. З врахуванням реалій сьогодення головний фінансовий документ району мав би бути кращим, а тому не виключено, що протягом року прийдеться вносити до бюджету велику кількість змін», - наголосив націоналіст.

На завершення з ініціативи депутатів фракції ВО «Свобода» в текст «Про районну цільову Програму надання допомоги у матеріально-технічному забезпеченні військової частини В 4673, яка бере участь у антитерористичній операції в східних областях України» було прийнято рішення внести зміни до Програми, а саме додати в  назві «та інших військових формувань, в тому числі Національної Гвардії, добровольчих батальйонів, в яких служать військовозобов’язані та добровольці з Надвірнянського району».

Дане рішення депутати підтримали одноголосно.

Як зазначив Михайло Іваночко, таке рішення є правильним. «В районі більше ста чоловік, які сьогодні воюють на сході держави з російським окупантом, всі вони знаходяться в різних структурних підрозділах, тому ми не можемо допомагати тільки одній військовій частини, а інших наших земляків залишити без допомоги. Всі бійці на східному фронті   борються з одним ворогом, а наше завдання допомагати в забезпеченні їх всім необхідним».

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 509 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:35
 
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0