П'ятниця, 29.03.2024, 15:37




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Грудень » 21 » Надвірнянські свободівці разом зі Святим Миколаєм завітали з подарунками до діточок
15:45
Надвірнянські свободівці разом зі Святим Миколаєм завітали з подарунками до діточок

Надвірнянські свободівці, за доброю традицією, щороку допомагають Святому Миколаю організовувати та проводити акцію «Святий Миколай дітям».

Цього року подарунки отримали діти з багатодітних та потребуючих сімей по всьому Надвірнянському районі. Варто зазначити, що це не одноразова акція, а довготривалий та масштабний щорічний захід, який підтримують активісти «Свободи», що за власні кошти організували свято для малечі.

      

У Надвірній, завдяки зусиллям свободівців Івана Гурмака та Олега Туєшина, Андрія Ласканюка, Ярослова Сушириби, Богдана та Лілі Дем’янчуків подарунки від Святого Миколая отримали діти з обмеженими можливостями. Саме ця малеча постійно перебуває в полі зору націоналістів. В силу життєвих обставин ці діти обмежені, але отримали маленьку радість від приходу помічників Святого Миколая з його солодкими подарунками.

«Діти-інваліди крім того, що вони певною мірою обмежені в спілкуванні з суспільством, ще й незаслужено обділені такими маленькими радощами як прихід Святого Миколая. Тому ми, свободівці,  не перший рік звертаємо  увагу саме на таких діточок», - наголосив депутат Надвірнянської районної ради Іван Гурмак.

      

Ще шістдесят подарунків отримали діти надвірнянських багатодітних сімей. З подарунками до цих діточок завітали бійці Національної гвардії, які перебувають на ротації, свободівці Андрій Ласканюк, Ярослав Сушириба, Олег Туєшин.

Побували помічники Святого Миколая і у сім’ях в інших населених пунктах району. Подарунки від свободівців отримали діти багатодітних сімей у Красній, Фиткові, Пасічній, Пньові, Заріччі, Ланчині. Зеновія Дробаха з депутатом районої ради Сергієм Штогрином відвідали з подарунками та вітаннями всіх дітей багатодітних сімей в селі Стримба. Всього до свят свободівці  зі Святим Миколаєм подарували новорічно-різдвяну радість 500 маленьким українцям, які були чемними на протязі року.

      

 «Ми інакше не можемо відноситися до нашого майбутнього тому, що саме наша малеча повинна відчувати від дорослих тепло, добро, увагу та турботу. Саме добрими вчинками ми виховуємо їхнє ставлення до навколишнього світу, нашим теплом та турботою ми прививаємо їм любов до свого рідного, нашими традиціями - до українського. Ми знаємо, що вони виростуть такими ж чуйними, добрими та турботливими. А головне – діти виростуть патріотами України. Саме ці малюки – наше майбутнє і їм творити історію України, їм продовжувати розбудову нашої країни, а при потребі і стати на захист України», - наголосив Михайло Іваночко.

Святий Миколай пам’ятає про всіх українських діток і до Різдвяних свят завідає ще не в одну українську оселю з подарунками, теплими словами та побажаннями добра, злагоди і благополуччя та миру всій нашій великій українській родині.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «свобода» 

Категорія: Новини | Переглядів: 649 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:37
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0