Четвер, 25.04.2024, 01:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Надвірнянські свободівці спільно визначилися з напрямками роботи націоналістичної сили на час виборів
07:22
Надвірнянські свободівці спільно визначилися з напрямками роботи націоналістичної сили на час виборів

Відбулися збори членів Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" під головуванням керівника організації Михайлом Іваночком.

Свободівці обговорили суспільно-політичну ситуацію в державі, а також визначили основні напрями роботи націоналістичної сили на час виборів до Верховної Ради.

Михайло Іваночко пояснив побратимам чому не дав згоди балотуватися кандидатом у народні депутати України по мажоритарному виборчому округу №87.

«Як на мене, парламентські вибори не на часі, бо йде визвольна війна української нації за незалежність, з нашим одвічним ворогом. На моє глибоке переконання, просто недоречно проводити вибори, ба, навіть злочинно, піарити себе на мажоритарному окрузі, коли на сході гинуть українці, коли наші військові, під шквальними обстрілами російського агресора, боронять нашу Землю.»

Свободівець зазначив, що  районна організація повинна активно працювати на бренд "Свободи", щоб якомога більше націоналістів, провести до Парламенту за партійним списком.

«Хочу зазначити, що виборчий список представлений професійною командою націоналістів, серед яких, багато вихідців з Надвірнянщини. Це Руслан Кошулинський (№2), Олександр Сич (№3), Богдан Бенюк (№4) та Руслан Зелик (№24). Як бачимо з нашого краю, з Надвірнянщини, вийшли потужні націоналісти, діючі депутати, які опікуватимуться нашим районом, достойно представлятимуть "Свободу" у наступному Парламенті», - наголосив Михайло Іваночко.

Особливу увагу партійців було акцентовано на підготовку до проведення виборів народних депутатів та безпосередньої участі партійців спостерігачами на дільницях для недопущення жодних фальсифікацій та маніпуляцій.

Свободівцям було представлено Надвірнянський благодійний фонд Сприяння армії, головою якого є наш побратим Віталій Котляров. Націоналіст проінформував присутніх про роботу фонду, зокрема наголосив: «На сході ведеться справжня війна, яка забирає життя сотні українців. Ми повинні подбати про кожного військового надвірнянця, який відправляється захищати кордони України, про кожного військового, який перебуває зараз на передовій.» Свободівець розповів що спільними зусиллями фонд екіпірував уже чотирьох бійців з Надвірнянцини, не залишає і поза увагою сім'ї тих, хто воює сьогодні на сході країни. «Сьогодні готується до відправки черговий гуманітарний вантаж для військових і днями ми вирушимо в зону АТО для його доставки. Це буде вже шоста наша поїздка в зону військових дій. Доставимо нашим хлопцям  продукти,  медичні засоби, екіпірування, теплі речі».

На завершення голова Михайло Іваночко подякував побратимам за їхню відданість націоналістичній ідеї та побажав всім здоров'я і плідної роботи для України та громади району.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 411 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:08
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0