П'ятниця, 19.04.2024, 09:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Квітень » 10 » Надвірнянські свободівці з великодніми гостинцями відвідали земляків на передовій
23:59
Надвірнянські свободівці з великодніми гостинцями відвідали земляків на передовій

8 квітня 2015 року голова Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" Михайло Іваночко разом із побратимами доставили чергову гуманітарну допомогу для військових на передову. Націоналісти відвідали своїх земляків та побратимів з добровольчого батальйону "Карпатська Січ".

У дорогу вирушили свободівці Василь Сенатович, бійці Національної гвардії, які перебувають на ротації, Олег Туєшин і Василь Голіней та голова Богородчанської районної ради свободівець Михайло Головчук.

Як зазначив Михайло Іваночко, спільно з побратимами для допомоги військовим Національної гвардії, Збройних Сил України, добровольчих батальйонів націоналісти створили благодійний фонд "Свобода-Гідність-Перемога".

"Поки триває так зване перемир'я, під час якого наших бійців продовжують обстрілювати і вбивати, маємо бути на сторожі. Не можна опускати рук, треба допомагати і тим, хто на передовій, і тим, хто готується їх замінити. Волонтерство сьогодні вкрай потрібне і необхідне. Завдяки справжній підтримці ми зробимо наших бійців більш захищеними, забезпеченими усім необхідним і головне – запевнимо їх, що вони мають на кого опертися, що їх підтримують, що є за кого боротися", – наголосив свободівець.

На передову свободівці передали бронежилети, каски, форму та инше військове спорядження, якого вкрай не вистачає добровольчим підрозділам у Пісках. Окрім того, напередодні Великодня націоналісти попіклувались і про гостинці, доставивши захисникам яйця, м'ясо, ковбаси, свіжий сир, овочі, домашній хліб, консервацію. Громада села Пнів для військовослужбовців спекла 300 духмяних пасок.

До організації вантажу долучилися активісти обласної організації ВО "Свобода", зокрема Бурштинська міська організація, Тисменецька, Богородчанська та Тлумацька районні організації ВО "Свобода" та жителі краю, активісти та небайдужі земляки, які переймаються проблемами військових.

"Приємно, що у наших воїнів є міцний бойовий дух і тверда віра у перемогу. Доки у нас є такі захисники, знаємо, що наше майбутнє у надійних руках, лише треба їм допомагати матеріяльно та морально. Відправка допомоги на Донбас – це не просто передача харчів та речей бійцям, для хлопців – це знак того, що вони не залишені напризволяще, що вдома піклуються про них, пам'ятають, для чого вони там. Тож ніхто не має права відмежовуватися від війни. І наше завдання забезпечити бійців всім необхідним, адже вони ціною власного життя виборюють мир та спокій для нас з Вами та наших родин", – зазначив свободівець Василь Сенатович.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 417 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:06
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0