П'ятниця, 26.04.2024, 01:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Надвірнянські свободівці забезпечили бійців матеріально-технічними засобами та екіпіруванням
14:15
Надвірнянські свободівці забезпечили бійців матеріально-технічними засобами та екіпіруванням

Від самого початку військових дій на Сході активісти Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» займаються підтримкою військових, які перебувають в зоні АТО, особливо хлопців з Надвірнянщини.

«В певний момент зрозумів, що саме цим – організацією поставок продуктів, засобів захисту та інших речей нашим хлопцям в зоні АТО, приношу найбільшу користь» -  переконаний депутат-свободівець Олег Туєшин.

Націоналіст розповідає, що потреби у наших бійців на Сході є постійно. Сьогодні ці потреби зросли вдвічі, адже попереду зима. Ми повинні перевести нашу армію з літнього сезону на зимовий, адже війна з кремлем триває. Тільки з сильною армією перемога буде за нами.

За сприяння голови Надвірнянської районої організації Михайла Іваночка, свободівці забезпечили бійців, які повернулися із зони АТО, новим екіпіруванням.

Націоналісти допомогли військовим з с. Добротів, старшому лейтенанту міліції Іванищаку Андрію та старшині міліції Нагорняку Михайлу. Бійців забезпечили комплектами термобілизни, утепленими кепками, наколінниками, теплими шапками, рукавицями, банданами та камуфляжними футболками.

Також надвірнянці доукомплектували екіпіруванням бійців 4-го батальйону оперативного призначення Національної Гвардії «Крук». Хлопцям надали бушлат, штани утеплені, 14 пар шкарпеток, 12 пар підстилок, 3 утеплені кепки, 7 камуфляжних футболок, флісовий светр, 7 комплектів термобілизни, 7 камуфляжних бандан, 7 утеплених шапок, кросівки, куртка М-65, ремінь розвантажувальний, камуфляж водонепроникний, 7 полум’язгашувачів та 7 пар рукавиць.

Це все – завдяки значній підтримці підприємців з Надвірнянського району та простих громадян, які постійно передають їм кошти, продукти та речі. Ніхто не піклується про військових так, як громада.

Націоналісти висловлюють подяку всім хто долучився до цієї справи, а саме депутату районної ради Ганні Бойчук, Молодківському селищному голові  Василю Кисляку , голові профспілки Любі Мандзюк, Лісно-Тарновецькому сільському голові Марії Марковецькій  за організацію збору продуктів харчування.

Також підприємцю Івану Стасюку  та Володимиру Лазару, які передали для військових 235 шапок, шкарпеток, підстилки та продукти харчування.

Олег Туєшин запевняє, що і надалі будуть працювати в цьому напрямку, адже там служать сини нашого краю, які стоять на сторожі суверенітету нашої держави і щодня ризикують своїм життям задля його збереження.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 478 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:35
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0