Четвер, 25.04.2024, 21:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 14 » Надвірнянські учні зібрали допомогу для захисників України
16:49
Надвірнянські учні зібрали допомогу для захисників України

В школах Надвірнянського району вчителі разом з школярами організували збір продуктів харчування для земляків, бійців, які сьогодні перебувають на передовій Східного фронту. Зібраний гуманітарний вантаж передали волонтерам Благодійному фонду «Свобода. Гідність. Перемога».

Акція проводиться з ініціативи заступника начальника відділу освіти, свободівця Івана Криски. Націоналіст розповідає, що діти настільки щиро вірять у перемогу України, що це надихає і додає сил.

«Почувши про можливість допомогти солдатам, нашим захисникам, діти дуже зраділи і захотіли долучитися до заходу. У школах провели благодійну акцію, під час якої було зібрано теплі речі, продукти харчування, консерви, засоби особистої гігієни, медикаменти. Діти дуже переживають за військових, чекають, щоб ті якнайшвидше повернулися додому – живими та неушкодженими та з перемогою», - зазначив Іван Криска.

Волонтери Благодійного фонду «Свобода. Гідність. Перемога» висловлюють щиру подяку директорам шкіл, що долучилися до акції.

Волонтери відвідали Ліснотарновецький, Цуцилівський та Волосівський НВК, Назавизівську, Пнівську, Білозоренську, Білоославську, Краснянську, Ланчинську, Молодківську, Лоївську, Чорнопотоківську, Зарічанську, Камінецьку, Тисменецьку ЗОШ та Делятинську ЗОШ № 1.

Сьогодні учні виготовляють своїми руками обереги для воїнів –  прапорці з бісеру, малюнки, пишуть листи підтримки, вкладаючи в них всю свою доброту, чуйність та любов.

Волонтер Василь Сенатович, який неодноразово доставляв допомогу на передову, бував у найгарячіших точках бойових дій звернувся до учнів: «Якби не ви, не було б цієї підтримки бійців, яка зігріває, вселяє надію в міцний тил, впевненість, що їх люблять, в них вірять та з нетерпінням чекають з перемогою. Нелегко хлопцям перебувати там на передовій. Кожного дня постріли, вибухи, подекуди засідки диверсатнів. Але вони там, щоб у вас було світле майбутнє, щоб ви та ваші сім’ї жили в спокою».

Ось так юні патріоти долучилися до волонтерського руху, який охопив всю нашу країну. Продукти, консерви, медикаменти, дитячі малюнки, обереги, жовто-блакитні прапори з побажаннями школярі передали бійцям через представників Благодійного Фонду.

Голова Правління фонду Зеновія Дробаха зазначила, що кожен з нас повинен бути вдячний українським захисникам.

«Ці бійці стали живою стіною на дорозі російської окупації та ціною власного життя і здоров'я виборюють нам мирне життя. Завдяки їм фронт боротьби проходить на сході України, на території Луганської і Донецької областей, а не Києва чи Львова. Закликаємо й надалі допомагати нашим воякам всім необхідним. Армія, яку підтримує весь народ, непереможна», - наголосила голова Фонду.

Волонтери Благодійного фонду «Свобода. Гідність. Перемога» найближчими днями доставлять зібраний школярами вантаж особисто в руки військових, що нині перебувають на Сході країни.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 581 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:28
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0