П'ятниця, 29.03.2024, 01:56




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 21 » Надвірнянські волонтери прозвітували про роботу на зустрічі з працівниками лісового господарства
19:00
Надвірнянські волонтери прозвітували про роботу на зустрічі з працівниками лісового господарства

21 травня 2015 року волонтери Благодійного фонду «Свобода. Гідність. Перемога» разом з активістами Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» зустрілися з працівниками Надвірнянського лісового господарства.

Свободівці-волонтери збирають гуманітарну допомогу, в чому їм постійно допомагають працівники лісового господарства району.

В останній поїздці волонтери доставив на передову в селище Піски для добровольчої чоти «Карпатська Січ» гуманітарний вантаж та необхідний українським військовим позашляховик. Авто було передано командиру-свободівцю Олегу Куцину для виконання бойових завдань.

До збору коштів на авто активно долучилися працівники Надвірнянського лісового господарства, які відгукнулися допомогти.

«У цей важкий час ми мусимо підтримати наших захисників, кожен з бійців повинен знати, що він там не один, що є люди, які готові прийти на допомогу в будь-який час. Підтримка бійців – сьогодні одне з найважливіших завдань громади. Там, на війні, наші військові повинні бути мобільними, тому позашляховики є вкрай необхідними на передовій лінії фронту. Цей автомобіль служитиме бійцям для виконання бойових завдань та спасе не одне життя наших бійців», - наголосив волонтер Василь Сенатович.

Націоналіст зазначив, що сьогодні вони прийшли на зустріч прозвітувати перед колективом про діяльність Благодійного фонду. Подібні звіти повинна робити кожна волонтерська організація, адже громада має бути проінформована про кошти зібрані для бійців.

Свободівці, які вже місяцями збирають і переправляють на схід допомогу для українських військових та настільки переймаються волонтерською справою, що сприймають її  за щоденну потребу.

Заступник голови районної ради, свободівець Іван Степник зазначив «Ми і надалі продовжуємо відвідувати схід України, забезпечуючи побратимів необхідним. Все це завдяки зусиллям громади, підприємців, небайдужим прикарпатцям, які розуміють, що ворога потрібно зупиняти на сході, щоб він не прийшов до нас. Знов акцентую увагу на тому, що фронт тримається завдяки активній громадянській позиції людей. Велика подяка і пошана небайдужим українцям!»

Націоналісти розповіли, що найближчим часом готуються до нової поїздки. Цього разу крім гуманітарної допомоги на передову волонтери знову доставлять автомобіль позашляховик. Це авто призначене для медичної служби, яка в умовах війни повинна завжди вчасно прибути для надання першої медичної допомоги бійцям.

Як зазначили працівники, приємно, що кошти зібрані їхнім колективом пішли за призначенням. «Ми і на далі готові працювати для збереження миру і цілісності нашої країни. Адже кожен із нас переконався, що тільки громада в силі допомогти бійцям, які боронять спокій наших родин».

На завершення зустрічі волонтери вручили працівникам лісового господарства подяки від Олега Куцина - командира «Легіону Свободи» та представили інформаційний вісник Благодійного фонду, де детально можна ознайомитися з роботою волонтерів.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 729 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:56
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0