Четвер, 18.04.2024, 22:26




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Зелик відвідав Надвірнянщину
15:02
Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Зелик відвідав Надвірнянщину

21 жовтня 2014 року народний депутат України, свободівець Руслан Зелик та голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко провели низку зустрічей з виборцями на Прикарпатті. Зокрема націоналісти зустрілися з освітянами у Надвірні, Молодькові, Гаврилівці, Гвозді та з працівниками Надвірнянського РЕМу, де прозвітували про виконану роботу та плани націоналістів у Верховній Раді VIII скликання.

Зокрема свободівці  представили жителям Надвірнянщини виборчу програму ВО "Свобода" "Українська перемога: програма докорінних перетворень".

"Олігархічна структура економіки – це наслідок злочинного режиму Януковича. Країна, в якій більшість підприємств належать кільком особам, не може мати здорову економіку. Олігархічна модель економіки може призвести до повного занепаду держави, бо олігархи не зацікавлені в соціально-економічному розвитку держави. Цього року ми запропонували законопроєкт про воєнний податок для олігархів, замість того, щоб забирати 1,5% заробітної плати у кожного українця. Бо саме олігархи фінансували та підтримували російського агресора, який і нині нищить нашу землю. Тож нехай тепер вони фінансують українське військо. Умови нашого законопроекту дуже прості: чим більше людина заробляє, тим більше сплачує податку. Те ж саме стосується бізнесу. Ми ініціюємо принцип: малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки, сприяючи розвитку середнього класу в країні, який повинен бути рушійною силою економіки держави", – зазначив Руслан Зелик.

Націоналіст подарував сільським бібліотекам книги «Історія України 10-11 клас». В цьому підручнику зібрано всю історію українського народу, яку Партія регіонів викреслила із сторінок шкільної програми. «Такі уроки з історії України на сьогодні є вкрай важливими для молодого підростаючого покоління, тому що місти в собі виховні аспекти» – переконаний депутат.

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко наголосив на важливості прийдешніх виборів: «Олігархи, «регіонали» та агенти Москви навіть після Революції гідності намагаються пролізти до Парламенту через мажоритарні округи. Саме тому ми виступаємо категорично проти мажоритарних округів та підтримуємо пропорційну систему виборів за відкритими списками. Однак нове виборче законодавство так і не було ухвалено, тому домагатимемося цього вже у новому парламенті».

«Завдання націоналістів в Україні – це наявність середнього класу, а середній клас – це лікар, медична сестра, вчитель, фермер, підприємець. Представник середнього класу має роботу, має гідну платню, має змогу платити податки, які йдуть на оборону, на освіту, на охорону здоров'я. Те ж, що лишається, має бути достатнім для того, аби годувати свою сім'ю та, не боячись, давати освіту своїм дітям», - підкреслив свободівець Михайло Іваночко.

Після завершення свого виступу націоналісти Руслан Зелик та Михайло Іваночко спілкувалися із громадою та відповідали на запитання.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

 

Категорія: Новини | Переглядів: 569 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:26
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0