Четвер, 28.03.2024, 20:00




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Березень » 4 » Оце і є вся Росія
09:51
Оце і є вся Росія

Горілка і війна - компенсація за бідність і владу Путіна

Вперше з 2009 року в Росії зменшили мінімальну ціну пляшки горілки. Сам Путін на засіданні держради з питань культури заборонив підвищувати ціни на оковиту. Тепер півлітра міцного напою коштує 185 рублів. Російський президент дає населенню те, чого воно хоче, а в той час статистика свідчить про високу смертність від алкоголю. Горілку зробили дешевшою начебто заради боротьби з контрафактом, але на думку багатьох експертів, в нинішній економічній ситуації зниження цін є необґрунтованим і точно не сприятиме боротьбі з самогоном і підробками.

Насправді Путін такими подачками хоче задобрити росіян, зіграти на низьких почуттях народу, адже п'яний - задоволений, а отже й безпечний. Ціни на горілку знизили навіть попри те, що алкоголізм в Росії - проблема національної безпеки, а статистика смертей від алкоголю вражає. Росія - лідер за рівнем самогубств через пияцтво. За 20 років в Росії вбили самі себе мільйон людей. Примітно, що чоловіків-самовбивць у 4,5 раза більше, аніж жінок. Ще одна особливість Росії - суїцид здійснюють не тільки старші люди, а й дуже часто чоловіки 25:35 років.

Найбільше п'ють у селах, чоловіки вмирають рано, вдови бідують

Володимир Путін заради збереження влади сміливо чинить геноцид власного ж народу. Повільно перетворює "мужиків" у рабів звички, а потім їх зачисляють до безконечної статистики мертвих. Зрештою, пияцтво в Росії - національна особливість, у всі часи саме політика держави щодо виробництва й споживання алкоголю допомагала з більшою легкістю приборкувати народ, всіляко ним маніпулювати заради імперіалістичних цілей. Столітні традиції пияцтва і бідності в Росії призвели до примітивізації суспільства, зробили людей ладними на все - заради звичних хліба і 100 грамів. Уже знято багато сюжетів і написано чимало журналістських досліджень про пекельне життя росіян "поза Москвою", десь там у глибинці. Буквально за 150 кілометрів від столиці Росії мешканці дудлять мало не чистий спирт, а багатоповерхівки стоять без каналізації. "Ходимо у відро та у вікно виливаємо", - розповіли тамтешні росіяни журналістам з України. До речі, це країна, яка має ядерну зброю і приймає Олімпійські ігри.

Найбільше п'ють у селах, чоловіки вмирають рано, вдови бідують. Нащо взагалі одружуються, дітей народжують? Коли дивишся відео-фото з російських весіль, то спершу смішно, а потім стає гидко від того, що люди можуть так ставитись до своїх коханих, так напиватись, так святкувати таїнство шлюбу, так виховувати дітей. Масове п'янство, бідність, несмак, розруха. Дискотеки у російській провінції - це окрема тема. Зате "крымнаш!", "путин - мой президент!", "тагил рулит!". Росіяни лементують, що їх на коліна не поставлять і з цим можна погодитись, бо для цього потрібно спершу підняти п'яне тіло з підлоги, розбудити і привести до тями.

Інтернет кишить всілякими ганебними відеороликами з красномовною темою "Оце і є вся Росія". До прикладу, п'яний чоловік з "триповерховими" матюками біжить до жінки, обзиваючи її бандерівкою, але не добігає - головою вдаряється у стінку і потім вже ця жінка гамселить п'яницю, який не може піднятися. Або коли старший чоловік у своїй квартирі під час виконання гімну Росії стоїть з піднятими догори руками, в кінці хреститься і показує кулака телевізору (певно, футбольний матч), після того падає п'яний і перевертає все, що було на столі. Інші з нього регочуть. Тут вся Росія. Або відеоролик, де на камеру хтось знімає пейзажі, якісь старі автомобілі довкола, а за парканом бідолаха виліз на верхівку берези, по якій уже карабкається ведмідь. Автору зйомки байдуже, що на його очах дикий звір може розірвати людину. Він флегматично коментує: "все, пиз… ц мужику, зараз його дістане". Це не анекдот, а нинішня Росія, і ми справді про людей говоримо.

Якщо заради збереження влади Путін сміливо споює росіян, то що йому війну почати? Влада обідрала народ до нитки, але підкидає чергову кісточку - війну проти України-Америки - заради "порятунку православного світу". Путін і його оточення відвертають увагу населення від кризи і падіння рубля саме війною на Донбасі і вихвалянням анексією Криму. Безперервні новини російських телеканалів та інших путінських ЗМІ про героїчну війну сепаратистів-бойовиків проти Київської хунти закривають пересічного росіянина від економічних труднощів, поки що не дозволяють розлюбити Путіна. Коли треба підняти рейтинг президента - саме час на когось напасти. Успішно такий сценарій реалізували 1999 року. Росія розгорнула Другу Чеченську війну, аби взяти реванш і підняти рейтинг кандидата у президенти Путіна. Це дало свій результат - Путін став президентом. І якось всі забули, що під час найактивнішої фази війни у 1999-2002 роках загинули 6000 військових російської армії. 2003 року втрати були на рівні 3000 людей. Втрати серед мирного чеченського населення оцінюють у 15:24 тисячі жителів.

Народ, який ніколи не візьме в руки вила

Цьогоріч презентували фільм російського режисера Звягінцева - "Левіафан", де показано, як політична система в Росії губить людину. У стрічці - зневіра, аморальність та пияцтво росіян, продажність та підлість московської церкви, духовне падіння людини… Фільм зібрав масу міжнародних нагород і став цьогорічним претендентом на "Оскар", але в Росії розгорнулася істерія, мовляв не можна показувати Заходу таку прогнилу державу. Здебільшого критики "фром раша" визнають, що фільм талановитий і в ньому - правда. Основний аргумент - "зачєм Расєю пазоріть"? Тобто десятиліття путінського режиму, життя у злиднях та приниженні терпіти можна, але коли про твою ганьбу дізнаються інші - стає стидно, бо це не вельми вписується у міф про велику Росію. Навіть держава забороняє пускати кіно у прокат, бо там є нецензурна лексика. Іронія: матюкливе суспільство виступає проти матюків у фільмі про те ж таки суспільство. "Левіафан" - це і є вся Росія. Розповідь про нещасних людей, які хочуть боротися, але не мають шансів - через прогнилу систему і свою особисту внутрішню порожнечу. Люди перетворюються у нікчем, якими їх завжди вважали мери-губернатори, прокурори, судді, міліція. Стає зрозуміло, що такий народ не спроможеться взяти у руки вила - ніколи. Та ще й гундяївська церква вкотре попереджує - не чіпай чиновника, бо "всяка влада від Бога". Режисер не знаходить виходу з цієї ситуації. Це апокаліпсис.

Росіяни - не українці, вони готові далі терпіти приниження та бідність, лиш би було чим усе це залити, готові терпіти сміх усього світу та міжнародну ізоляцію - заради реалізації зомбоідеї Путіна. З них уже не хочеться сміятися. Не ненавидіти, а співчувати треба народові, який через власні столітні традиції пияцтва, вислужування перед владою і постійного кровопролиття заради імперіалістичних захцянок готовий навіть "здохнути", лиш би не змінюватись. Бідні, нещасні і п'яні - зате частина великого "руского міра".

Росія ХХІ століття нагадує велике старе і хворе дерево, яке більше не дає врожаю, а тільки заражає усе довкола. От-от впаде - лише питання часу. Знищення Росії заради подальшого існування людства - це проблема самого Бога, яку він обов'язкові розв'яже - своїми, нікому невідомими методами. І хтозна, впаде російське дерево саме - через трухлявість, а чи може нам, українцям, доведеться стати сокирою в руках Божих і завалити його.

Святослав КОСТЮК

 

Категорія: Новини | Переглядів: 449 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:00
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0