Середа, 24.04.2024, 11:27




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2009 » Грудень » 17 » Олег Тягнибок: Або будемо господарями своєї землі, або обернемося на безправну меншину
08:21
Олег Тягнибок: Або будемо господарями своєї землі, або обернемося на безправну меншину

"Уже тепер питання міграції – це, без сумніву, питання виживання українців, як нації. За роки Незалежності за кордон у пошуках найнеобхідніших засобів для виживання виїхали близько 7 мільйонів працездатних українців. На їхнє місце вже в'їхали щонайменше 6,8 мільйонів чужинців (за даними звіту генерального секретаря ООН 2007 року). За даними Світового банку Україна посідає четверте місце в світі за кількістю прийнятих мігрантів! На наших очах чиниться докорінна зміна етнічної структури населення держави. Це діється на тлі важкої демографічної кризи – мінус 6 мільйонів населення за неповні два десятиліття! Як це ще можна назвати, як не планомірним витісненням корінного народу зі своєї рідної землі" - про це 16 грудня 2009 року заявив кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час зустрічі з мешканцями Сумщини.

Зокрема, Олег Тягнибок зазначив: "Питання міграції не просто актуальне – воно кричуще. І його треба вирішувати негайно та системно: з одного боку – творити умови для повернення українців з-за кордону, з іншого – зупиняти навалу іммігрантів з країн третього світу. Інакше всього протягом якихось двох поколінь зникнемо як нація.

Угода про реадмісію з Євросоюзом – злочин проти нації. Документ передбачає, що з 1 січня 2010 року Україна повинна приймати до себе нелегальних мігрантів, яких спіймають на території Євросоюзу і стосовно яких буде доведено, що вони нібито потрапили до ЄС з території України. Експерти підрахували, що тільки перша хвиля нелегальних мігрантів, яких вишлють в Україну одразу після 1 січня, сягне 150 тисяч осіб! А це ж лише початок!

Що робити з мігрантами, яких пхатимуть в Україну? На які гроші їх утримувати? Відправляти на історичну батьківщину майже неможливо. Бо в нас немає відповідних угод про реадмісію з країнами, з яких власне їдуть нелегали. Якщо навіть депортувати примусово, все рівно відправка одного мігранта додому обійдеться нам щонайменше у тисячу доларів. Навіть щоби вислати цю першу хвилю – 150 тисяч – знадобиться близько 1 мільярда 200 мільйонів гривень! Звідки взяти ці гроші? Не платити зарплати, пенсії і стипендії? Здерти ще більше податків з українських підприємців? Чи взяти чергову позику МВФ? Абсурд, але саме таку перспективу малює Україні Угода, бо в ній нема жодного слова про фінансове забезпечення нелегалів зі сторони Євросоюзу – увесь тягар ляже на наші з Вами плечі.

Панівна лжееліта піклується не про національні інтереси, а про можливість якнайдорожче продати наш суверенітет. Євросоюзу ж вельми вигідно обернути нашу державу на такий собі всеєвропейський відстійник для нелегалів.

Згадаймо, як було підписано цей ганебний для України документ. 27 жовтня 2006 року у Хельсінкі Президент України Віктор Ющенко та тодішній міністр закордонних справ Борис Тарасюк парафували, тобто попередньо підписали цю Угоду на Самміті "Україна-ЄС". Після того, 18 червня 2007 року в Люксембурзі тодішній міністр закордонних справ Яценюк підписав цю Угоду остаточно. І нарешті – 15 січня 2008 року Верховна Рада ратифікувала Угоду про реадмісію 226 голосами "за". Голосувала "демократична коаліція" БЮТ і НУНС, в тому числі усі "професійні патріоти" та "націонал-демократи". Деякі з них потім навіть набралися нахабства щось там базікати про загрозу нелегальної міграції. А якби хоч один з них не проголосував за злочинне рішення – і не мали би ми зараз цієї проблеми! Тому наша позиція однозначна – Угоду про реадмісію необхідно розірвати негайно!

"Свобода" виступає за новий закон про громадянство, згідно з яким громадянство надаватимуть тільки тим особам, котрі народилися в Україні або є етнічними українцями". 

Детальніше у "Програмі захисту українців" у розділі "Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору"( http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/).

Більше про кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока на сайті www.tiahnybok.info

Прес-служба ВО "Свобода"

Переглядів: 722 | Додав: Націоналіст | Теги: Олег Тягнибок: Або будемо господаря, або обернемося на безправну меншину | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:27
 
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0