Четвер, 28.03.2024, 14:26




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 6 » Олег Тягнибок: Домовленості з окупантом ні до чого не призведуть - мир здобудемо, коли українське військо знищить ворога
21:34
Олег Тягнибок: Домовленості з окупантом ні до чого не призведуть - мир здобудемо, коли українське військо знищить ворога

Ніякі домовленості з ворогом, з московським окупантом, а тим паче з терористами не призведуть до перемоги. До миру на нашій землі може призвести лише потужне українське військо, яке знищить ворога. І чинна влада має це розуміти передусім. Про це 3 травня 2015 року заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на урочистих заходах із нагоди 100-ї річниці бою за гору Маківка.

Зараз історія повторюється: патріоти у ЗСУ, Нацгвардії, добровольчих батальйонах і нині стоять на обороні територіяльної цілісности України та захисту Европи від орди. Однак нині на Заході не можуть зрозуміти, що саме тепер на Донбасі, після ста років переможного бою за Маківку, українські патріоти знову зупиняють криваві орди большевиків, московської навали - боронячи не лише Україну, але й Европу.

Уже кожен зрозумів, що ніякі домовленості з ворогом, з московським окупантом, а тим паче з терористами не призведуть до української перемоги. До миру на нашій землі може призвести лише міцна українська військова потуга, яка знищить ворога. Це має розуміти чинна влада, адже треба посилювати військо. Окрім того, усередині країни необхідні жорсткі санкції проти російського бізнесу. Україна має домогтися, щоби міжнародний тиск на Кремль тривав і зьільшувався", - зазначив Олег Тягнибок.

Молодь, патріоти, зокрема і свободівці, уже багато років приходять на Маківку - набираються духовної сили, патріотизму та проводять вишколи. Багато з них зараз реально воюють з окупантом.

Більше 20-и разів свободівці проводили тут вишкільні табори. І нині уже під прапорами "Сокола", "Свободи" тут стоять хлопці, які повернулися з передової російсько-української війни. Тут герої наших добровольчих батальйонів, які реально воюють проти московського окупанта: Володимир Назаренко, що вийшов із Дебальцівського котла, Юрко Черкашин, який воює у Пісках, свободівці-бійці ЗСУ, добровольчих батальйонів.

Цю війну маємо виграти не лише на нашій територій - маємо погнати орду туди, де їй місце. Напевно, тільки тоді будемо спокійні, коли усі ці прапори на горі Маківка: синьо-жоті, червоно-чорні, добровольчих батальйонів побачимо у Кремлі, коли наші хлопці маршуватимуть Москвою.

Категорія: Новини | Переглядів: 504 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:26
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0