Субота, 20.04.2024, 09:01




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2009 » Грудень » 10 » О.Тягнибок: Необхідно усунути від влади мародерів і корупціонерів та побудувати державу на засадах соціальної й національної справедливості
09:25
О.Тягнибок: Необхідно усунути від влади мародерів і корупціонерів та побудувати державу на засадах соціальної й національної справедливості

"Влада робить усе, щоб перетворити Україну на країну жменьки багатіїв та мільйонів жебраків. Головною метою Всеукраїнського об’єднання "Свобода" є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної й національної справедливості". Про це кандидат на пост Президента України, голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 9 грудня 2009 року на зустрічі з мешканцями Житомира.


Зокрема, Олег Тягнибок зазначив:

"Україна насправді не є бідною, адже лише упродовж вісімнадцяти років вона зуміла "вигодувати" таких олігархів, які фігурують у рейтингах найбагатших людей Європи! Однак, разючий соціальний розрив між кількома багатіями, вихідцями з псевдоеліти, та мільйонами простих українців, свідчить про мародерську політику влади щодо української нації.

Погляньмо лише на результати кризи, спровокованої бездарною політикою владоможців. Увесь тягар цієї кризи перекладено на простих українців. Зокрема, на Житомирщині різко підвищився рівень безробіття. У 2009 році 72700 житомирян опинилися без роботи, а це на чверть більше, ніж минулого року. Лише офіційні цифри свідчать, що сьогодні 11,6% мешканців області безробітні, і цей показник значно вищий, ніж загалом по країні (9,5%). Таким чином Житомирська область займає одне з перших місць за рівнем безробіття.

Влада, брутально порушуючи Конституцію, не виконує свої соціальні зобов’язання. Не забезпечується належне піклування за людьми, постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи. Закриваються комунальні аптеки, адже в час економічної кризи умови їхньої діяльності дедалі погіршуються. Влада свідомо доводить до банкрутства бюджетоутворюючі підприємства області, зокрема, один з найбільших заводів на Житомирщині – "Хімволокна".

"Свобода" вимагає усунути від влади мародерів та корупціонерів, побудувати державу на засадах соціальної, історичної та національної справедливості.

Програма захисту українців та проект Національної Конституції ВО "Свобода" передбачають, що "розмір максимальної заробітної плати у працівників бюджетної сфери не повинен перевищувати розмір мінімальної зарплати більше, ніж у п’ять разів", а "розмір максимальної пенсії у державі не повинен перевищувати розмір мінімальної пенсії більше, ніж у п’ять разів".

ВО "Свобода" вважає, що форми власності на засоби виробництва, які склалися в Україні, є несправедливими. Проведена в Україні приватизація виробництва мала несправедливий характер, а в окремих випадках вона суперечила нормам закону. Потрібно здійснити націоналізацію стратегічно важливих для держави підприємств, заборонити продаж стратегічних підприємств, які перебувають у державній власності, а також перевірити законність приватизації усіх великих підприємств. Необхідно змусити існуючих власників доплатити за несправедливо привласнені підприємства до ринкової вартості, а також виконати соціально-економічні зобов’язання, взяті під час приватизації. У випадку відмови – здійснити перепродаж підприємства більш відповідальному власнику, або передати у власність держави чи трудового колективу.

Держава має сприяти найманим працівникам у набутті права власності на підприємства державної та комунальної форм власності, участі в їхньому управлінні та справедливому розподілі їхніх прибутків. Кожен найманий працівник повинен отримувати частку прибутків або згідно з кількістю акцій, якими він володіє, або відповідно до його участі у виробництві. Представники працівників мають контролювати справедливий розподіл прибутків.

ВО "Свобода" виступає за введення прогресивного податку на прибуток".

Повний перелік необхідних заходів для вирішення проблем соціальної справедливості вказано у розділі "Програми захисту українців" - "Народне господарство. Економічна незалежність та соціальна справедливість".
Більше про кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока на сайті www.tiahnybok.info
Прес-служба ВО "Свобода"

Переглядів: 685 | Додав: Націоналіст | Теги: О.Тягнибок: Необхідно усунути від в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:01
 
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0