Четвер, 28.03.2024, 19:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2009 » Грудень » 28 » Олег Тягнибок: Нинішня влада - символ геополітичних поразок та територіальних втрат
09:52
Олег Тягнибок: Нинішня влада - символ геополітичних поразок та територіальних втрат

"П'ять років діяльності чинного Президента та органів влади України призвели до серйозних геополітичних поразок та територіальних втрат держави". Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 26 грудня 2009 року під час зустрічі з мешканцями Буковини.

Олег Тягнибок перебуваючи у Чернівецькій області, зокрема, зазначив:

"За останні п'ять років попри обіцянки нинішньої влади Україна не лише не стала членом Європейського Союзу, не здійснила інтеграцію до серйозних світових та європейських структур, а й зазнала геополітичних втрат як на Сході, так і на Заході. Про неспроможність української влади захищати національні інтереси свідчить, зокрема, й рішення Міжнародного суду в Гаазі 3 лютого 2009 року, в результаті якого Україна втратила частину своєї території внаслідок зміщення її морського кордону. Румунія, скориставшись слабкістю та пасивністю української влади, оголосила про територіальні претензії до України. Вона претендує на Бессарабію, і Трансністрію - територію, яку свого часу Гітлер подарував своєму румунському союзнику - Антонеску. А це Одеська, частина Вінницької і Миколаївська областей сучасної Української держави. Якби в Україні була сильна влада, - Румунія навіть не наважилась би виставити територіальні претензії Україні, а Міжнародний суд ніколи не ухвалив би рішення, за яким Українська держава втратила частину своїх територій. Натомість слабкість України дала румунам можливість запросто вирішили доволі принципове для українців питання на свою користь.

Бухарест не зупиняється і перед економічними диверсіями проти України, зокрема, в дельті Дунаю. Намагається створити конфліктну точку - острів Зміїний. Зараз, згідно з повідомленнями ЗМІ, Румунія залучила Казахську нафтову компанію, яка під румунськими прапорами видобуватиме нафту і газ навколо острова Зміїний, саме на тій території, яку Гаазький суд забрав в України. Нагадую, що за даними експертів, на втрачених територіях лише розвіданих запасів природного газу - 70 мільярдів кубометрів і нафти - 12 мільйонів тонн.

Безперечно, Україна не повинна визнавати цього рішення Міжнародного суду. Необхідно апелювати до світової спільноти та якнайшвидше ініціювати перегляд дискримінаційного щодо України рішення Міжнародного суду.

Буковина може стати черговою гарячою точкою на карті Європи. Причина - уряд Румунії, який свідомо порушує норми міжнародного права, роздаючи мешканцям Чернівецької області румунські паспорти. За даними спецслужб, вже зараз близько 80 тисяч українців незаконно отримали паспорти сусідньої держави. Паралельно Бухарест вимагає розширення мережі румуномовних шкіл на території України, навіть диктує інтерпретації історичних подій. Таке втручання у внутрішні справи України - безпрецедентні для члена Євросоюзу та блоку НАТО. Відповідь на румунські провокації має бути жорсткою.

Тільки нова, націоналістична влада здатна зупинити агресивні наміри міжнародних авантюристів - чи то із Заходу, чи то зі Сходу. Лише кардинальне очищення влади, її люстрація, дозволить вирівняти становище України в геополітичному просторі".

Переглядів: 713 | Додав: Націоналіст | Теги: Олег Тягнибок: Нинішня влада - симв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Патріот (30.12.2009 08:55) [Матеріал]
Мені здається, що все йде до того, що треба буде брати автомати в руки і знову, як в 30х-50х роках, відстоювати свою Державу. Не зганьбимо наших славних предків, кому-кому, а циганам ще під зад надаємо. >(

2 (30.12.2009 14:39) [Матеріал]
Шельф, біля о.Зміїний, треба повертати у власність України.
Як думаєте, чи Росія би так легко відступила, як наша влада...? Та москалі би всіх румунів вистріляли, а жодного метра своєї землі б не віддали.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
19:08
 
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0