Вівторок, 23.04.2024, 13:01




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Олег Тягнибок: "Свободу" хочуть злити на догоду Кремлю й олігархату"
08:18
Олег Тягнибок: "Свободу" хочуть злити на догоду Кремлю й олігархату"

30 жовтня 2014 року активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетували Центральну виборчу комісії з вимогою зупинити фальшування результатів виборів. Серед присутніх – чинні народні депутати, а також новообрані парламентарі від "Свободи", які здобули перемогу в мажоритарних округах. Націоналісти переконані: результат "Свободи" хочуть украсти – на догоду Москві та олігархам. Адже на диво задоволеними офіційними підсумками голосування в Україні залишився саме Кремль. Раніше визнавати українських виборів Путін не хотів, однак після озвучення інформації про можливе непроходження до Верховної Ради України націоналістів за списком – був задоволений. Тому "Свобода" наголошує: ми будемо боротися до перемоги і не дамо вкрасти жодного голосову, відданого за націоналістів.

Ігор Мірошниченко, виступаючи на акції, наголосив, що навіть недопущення "Свободи" в парламент не є поразкою, адже головно було зреалізовано значно важливіші цілі – українізація суспільства.

"Націоналісти насправді перемагають, бо ми навчили людей поважати себе і пишатися тим, що вони є українцями. Нині кожен, хто має український паспорт, вчиться любити Україну.

Чи змінилася Україна концептуально після Майдану? Так, але маємо зробити ще багато, щоби ті, хто прийшов до влади на смертях людей, зрозуміли, що можуть бути наступними на вихід. Жодна революція не може змінити країни в мить – це відбувається поволі. Тому нашої боротьби не завершено!" – наголосив свободівець.

Слід зауважити, що доки тривала акція, будівлю ЦВК охороняли сотні правоохоронців – понад десяток міліційних автобусів було вишикувано по периметру будівлі. Так само, як і в часи Януковича, що, за словами учасників, не надто дивно – ЦВК досі очолює ставленик "регіоналів" М.Охендовський. А тому лишився страх перед українцями, які прийшли відстоювати право на чесні вибори.

Своєю чергою, парламентар-свободівець Юрій Бублик зазначив, що доля нової Верховної Рада буде короткою: "Новий парламент не проживе довго, бо там немає українського духу, там немає українського стержня, бо туди увійшли більше 60-ти осіб, які голосували копитами". Націоналіст також зауважив, що "Свобода", якщо таки не потрапить до парламенту, буде небезпечною для олігархату і поза ним.

Під час мітингу виступив також і новобраний депутат Юрій Левченко. Свободівець, як ніхто инший, знає про фальсифікації – заслужену перемогу в 223-му окрузі над одіозним махінатором Пилипишином вдалося здобути лише з третього разу.

"Прикро, що після Революції гідности "Свободу" намагаються не пропустити до парламенту. Бо насправді ми набрали необхідний відсоток. На жаль, зараз робиться усе, аби не допустити існування націоналістичної фракції. Не може бути так, щоби для усіх партій дані екзит-поли співпали, а для "Свободи" – ні. Це махінації. Комусь вигідно, щоби голос нації не звучав так гучно у Верховній Раді України.

"Свобода" невигідна лібералам, бо їм не потрібне потужне лобі українців у парламенті. Ми, звичайно, відстоюватимемо своє право у судах, але судова система не змінилася. Та все ж ми вийдемо з цієї боротьби сильнішими, бо люди, попри облуду, побачать, кого вони понавибирали у парламент. Ми ж маємо продовжувати боротьбу, бо ми – націоналісти; треба йти до людей і доносити правду за настановою Бандери – дійти до кожного українця. Тоді вже у наступному парламенті буде набагато потужніша фракція націоналістів, ніж у цьому", – заявив Юрій Левченко.

Народний депутат Андрій Іллєнко наголосив, що навіть за присутности лише семи свободівців націоналісти покажуть усьому парламенту, як треба працювати і голосувати

"Усі побачать, хто і як голосує: хто – для українців, а хто – на догоду олігархам. Ми будемо робити публічними результати діяльности парламенту для суспільства. Тому – ніякої зневіри, бо доля України лежить на нас. Так, нам важко, усі втомлені, але боротьба – на свободівцях. Наша перемога – соціально і національно справедлива Велика Україна, і ми боротимемося за неї із усіх сил", – зазначив свободівець.

"Зараз нас переповнює не розпач, а гнів. Те, що зараз крадуть перемогу в парламенті, нас ще більше гуртує та сталить. Ми – як кістка в горлі, некомфортні й незручні, бо не даємо потурати права українців, не даємо красти і розбазарювати. Ми не вписуємося у формат наступного парламенту, бо ми ідейні, бо нам влада потрібна лише для реалізації ідей українських націоналістів, щоби українці відчули себе господарями на своїй землі. Ми були потрібні для боротьби з Януковичем, зараз цій владі ми не вигідні. Але продовжуємо боротьбу і не здаємося. Борімося за справедливість та ідеали побудови сильної, могутньої української держави!" – заявив народний депутат Михайло Головко.

На мітингу до побратимів-свободівців та прихильників об'єднання звернувся лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ми будемо боротися доти, доки не відстоїмо право кожного українця мати ту владу, за яку він голосує. Тому не опускаймо рук і захищаймо кожен голос, відданий за українських націоналістів.

Маємо розуміти, що проти "Свободи" було застосовано низку брудних технологій, зокрема брехливі соцопитування, за якими націоналістам у рази занижували рейтинг. Але за даними екзит-полів по факту голосування "Свобода" не лише проходить в парламент, але й випереджає "Батьківщину". Натомість коли дійшло до підрахунку голосів, то за ніч вже виявилося, що націоналістам не вистачає голосів. Нині ми ведемо кілька судових процесів, зокрема в окремих округах Луганської области, щодо визнання виборів недійсними. У нас є не всі протоколи із мокрими печатками, але я навіть не знаю, чи можемо ми звернутися по допомогу до наших партнерів. Адже зливати "Свободу" почали одразу після Майдану й партнерство було одностороннім – домовленостей дотримувалися лише ми.

Так само бачити "Свободу" в парламенті не хочуть у Кремлі. Їм не вигідно мати в українському парламенті організованої й дисциплінованої фракції послідовних і принципових націоналістів. Москві краще, аби у ВРУ були фракції ліберального спрямування, з якими завжди можна буде домовитися, бо зі "Свободою", з націоналістами домовитися неможливо. У цьому і є основна причина того, що відбувається. Усім дуже хочеться бачити не національний парламент, а комерційний. Багатьом хочеться лобувати інтереси олігархів та врегульовувати свої бізнесові питання. А цього ніколи не робила у Верховній Раді "Свобода".

Тепер у нас немає партнерів – ніхто з них не буде нас підтримувати, бо ми їм невигідні. "Свобода" не могла раніше публічно їх критикувати, бо було необхідно повалити режим Януковича і не дати Путіну заволодіти Україною. Тоді ми мовчали задля держави та інтересів української нації. Натомість вони використовували різноманітні підлі прийоми проти "Свободи". Але ми знаємо, що всяка огульна критика. Яку вони здійснювали не завжди безпосередньо, а часом через якісь треті сили, не вартує і виїденого яйця.

Нам треба боротися, аби не втратити жодного голосу. В парламенті має бути фракція українських націоналістів. Для цього маємо використати максимум наших умінь і зусиль. "Свободу" намагаються злити через особистісні інтереси ставленики олігархів та агентура Москви. Але зливають не "Свободу" – зливають Україну.

Я не хочу бачити в очах нікого розпачу чи розчарування. Все тільки починається – ми тільки зуміли запалити багаття національної революції, і воно ще розгориться. Україна буде національною державою, де українці пануватимуть на своїй землі. Роботи є дуже багато, пам'ятаймо, що на нас, на націоналістах, – велика відповідальність, яку наклав Господь!" – заявив очільник українських націоналістів.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 471 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:01
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0