Середа, 17.04.2024, 01:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Листопад » 29 » Олег Тягнибок: «Свобода» єдина політична сила, яка може протистояти антиукраїнським силам»
21:50
Олег Тягнибок: «Свобода» єдина політична сила, яка може протистояти антиукраїнським силам»

«Свобода» єдина політична сила, яка може протистояти антиукраїнським силам.  Про це 30 листопада 2014 року заявив лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи перед громадою Надвірнянщини.

Разом з лідером націоналістів, на зустрічі були присутні народні депутати України VII скликання Олександр Сич та Руслан Зелик. Депутати-свободівці, які є вихідцями з нашого краю регулярно відвідують Прикарпаття, адже їм, як галичанам, небайдужа доля і проблематика рідного регіону. 

За словами свободівця, аналіз діяльності Верховної Ради попереднього скликання дозволяє зробити висновок, що практично усі сподівання виборців, які голосували за «Свободу» 2012 року, виправдані: «Насправді саме фракція «Свободи» змінила українську політику. З першого дня роботи Парламенту ми почали використовувати трибуну, щоб закликати людей до боротьби з режимом Януковича. Ми поступово розхитували цей режим і були вістрям об’єднаної опозиції».

Олег Тягнибок впевнений, що завдяки чіткій та послідовній позиції ВО «Свобода», вдалося  зупинити масове тушкування у Парламенті та добитися персонального голосування депутатів.

Як підкреслив націоналіст, сьогоднішні сили, які посіли владні кабінети, не хочуть бачити в парламенті потужну націоналістичну силу, яка б лобіювала інтереси українців, тому і почали витісняти «Свободу».

«Нас витіснили з Парламенту брехнею, яку свідомо масово поширювали у «жовтій» пресі, на каналах телебачення. Наші опоненти, а колись партнери по опозиції, почали підмивати ґрунт, паплюжити і оббріхувати нас. Наша політична сила невигідна нікому: ні затятим ворогам, недобиткам режиму Януковича, ні комуністам. ні колишнім партнерам, лібералам і, звісно ж Кремлю. Бо усі вони усвідомлюють, що тільки "Свобода" є гарантом виконання вимог Майдану та завоювань Революції Гідності, бореться за національну, соціальну та історичну справедливість», – сказав Олег Тягнибок.

Лідер ВО «Свобода» підкреслив, що всі політичні сили, йшли на вибори з тезами свободівської «Програмою захисту українців» та націоналістичними гаслами. «Сьогодні сформована коаліція, яка повинна взяти на себе відповідальність за країну, а не відмежовуватися від неї. Потрібно якнайшвидше сформовано уряд, керівні органи влади, які мають негайно приступити до реформування влади». За словами Олега Тягнибока новообрані депутати, за короткий період часу, повинні прийняти та впровадити в дію закони «Про люстрацію» - очищення влади, без виключень та будь-яких запобіжників. Негайно розпочати деолігархізація, розпочати боротьбу з корупцією, провести декомунізація суспільства.

«На превеликий жаль ці завдання не прописані в коаліційній угоді. Відсутня також відміна пенсійної реформи Азарова – Януковича та медична реформа Богатирьової, ні слова про те, що в Україні потрібно вводити воєнний стан на окупованих територіях, про введення воєнного податку з олігархів, а не з простих людей, про скасування депутатської недоторканості, про реформування судової системи. А натомість чітко прописано як будуть приватизовувати Укрзалізницю, Укрспирт, Укрліс, порти, всі вугільні шахти, будуть продавати землі сільськогосподарського призначення. ВО «Свобода» єдина могла організовано протистояти цьому у Верховній Раді».

На завершення Олег Тягнибок подякував надвірнянцям за підтримку на парламентських виборах, за їхні голоси, за їхню переконливу впевненість у «Свободі», як послідовній націоналістичній силі. Націоналіст запевнив, що «Свобода» й надалі стоятиме на захисті прав та інтересів українців.

«Будьте певні, жоден голос, відданий за націоналістів на парламентських виборах 2014 року, не пропаде і не буде втрачений. Кожен ваш голос усе ж чітко звучатиме в стінах парламенту, оскільки ми маємо сім свободівці з депутатськими мандатами. Одночасно ми посилюватимемо роботу на місцях, щоб рухатися до реалізації головної мети нашого об'єднання – побудови могутньої заможної, соціально та національно справедливої Української держави», – наголосив Олег Тягнибок. 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 1348 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:16
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0