Субота, 20.04.2024, 13:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Вересень » 15 » Олександр Куліковський "Маленька відповідь на закиди в сторону ВО"СВОБОДА"
22:50
Олександр Куліковський "Маленька відповідь на закиди в сторону ВО"СВОБОДА"

Зараз просто всі напали на ВО «СВОБОДА», які ми погані, нечесні, маємо авто і не одне, рахунки в банках, пишуть всяку маячню, говорять про якусь достовірну інформацію про походження коштів, якісь там зв’язки з бандитами та олігархами, криміналом, ще забули про Аль-Каїду і Усама Бен Ладана. Я коли це все читаю стає не просто смішно, а й дивно. Але зрозуміло чому так відбувається. Це доказ того. Що ми єдині, які заважаємо владі і не тільки, деяким опозиціонерам також. Вишукують щось у біографіях, і що, ну в мене теж з огляду на все не ідеальна біографія, як у переважної  більшості людей. 

А про те що думають люди на Печерську то потрібно в проблемних місцях на забудовах чи парках запитатись і буде відповідь, але зараз не про мене. А люди самі потім дадуть оцінку. 

Про те що "Свободу" зараз мочать зі всіх сторін, так ми знали про це раніше, що так буде. Будуть колоти з середини, звичайних партійців протиставляти проти керівництва, звичайна гебешна практика, але ми сильні, звичайно деякі ведуться на всяку маячню, але це природній процес, щось на зразок самолюстрації. А те що говорять що у нас є якісь люди з якимсь минулим, можливо і є. Знаєте як колись говорили в ссср, що вся країна була злочинцями, одні сиділи, а інші охороняли. А міліція зараз хто, а суди, а прокурори, а президент - це не злочинці? їх всіх треба разом ставити до стінки без розбору, всіх хто довів Україну до такого злиденного стану, і ніяких люстрацій. 

Люди хай не дивляться  хто ким був, взялися судити. Українці вибрали президента зека. Судимого, людей, разом з «ахметом» ложили штабелями в шахти, хто під завалами гинув, кого так кидали, претензії виставляють. Потрібно дивитись на те, хто що реально робить і допомагає, а хто просто говорить про покращення.  А не через Свободу змінилася ситуація в парламенті, а не через Свободу ригам стало не затишно у Верховній Раді, а не через Свободу стало менше тушок, а не через Свободу опозиція стала іншою? Більш дієвою. Всі хотіли щоб нас було в парламенті 37 з 450 і все стало краще в країні. А Ви запитайтеся скільки людей хоча б знає з чого складаються комунальні платежі і як вони нараховується, відповідь буде дуже невтішна - це я Вам гарантую, і хто піднявся і зробив "розгром" начальнику ЖЕКу за це. Нуль. А хтось запитався за що платить і куди йдуть гроші на обслуговування його будинку - ні не запитався. То при чому тут Свобода коли люди не бачать і не розуміють далі свого носа. Не думають про майбутнє своїх дітей. 

Так в Свободі не все на 5 з плюсом, але повірте особисто я знайшов там щирість, відвертість, незламність, дух, патріотизм, силу, побратимів, які в любий час стають на допомогу, перевірено часом. Так що кожному вибирати чию сторону приймати. Вибір за кожним, але потрібно починати із себе, а що ти зробив для своєї держави, для майбутнього нації, для збереження її ідентичності, окрім коментів в інеті і критики тих хто щось робить…  

І ще, якщо хтось щось пише, то дивіться хто власник видання чи каналу, і якщо повязувати Свободу з владою, то для чого це їм робити, владі маю на увазі, для чого їм нас мочити, якщо по словам всіх, ми з ними. Абсурд! Задумайтесь!


Слава Україні!


Олександр Куліковський, активіст ВО "СВОБОДА", заступник голови ГО "Всеукраїнська Люстрація"

 

Категорія: Дописи | Переглядів: 1048 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:35
 
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0