Четвер, 18.04.2024, 16:13




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Березень » 19 » Прикарпатські свободівці доставили для добровольчого батальйону «Карпатська Січ» автомобіль та гуманітарний вантаж
23:27
Прикарпатські свободівці доставили для добровольчого батальйону «Карпатська Січ» автомобіль та гуманітарний вантаж

Свободівці Прикарпаття доправили для побратимів «Карпатської Січі» автомобіль-позашляховик «Mitsubishi L200».

Ініціатором відправки позашляховика на фронт став  надвірнянець, свободівець Василь Сенатович. Це вже третій автомобіль, який надвірнянські свободівці передають для бійців на передову східного фронту.

Націоналіст Василь Сенатович не зі слів знає, як ведуться бойові дії на фронті. Неодноразово бував на Донбасі, як волонтер і як боєць-доброволець «Карпатської Січі».

«У наших хлопців на передовій не вистачає важкої техніки, мобільних та медичних автомобілів. Є постійна потреба у перевезенні людей та речей. Вояки мають кожної хвилини бути мобільними, тому ми модернізували цей позашляховик для «Карпатської Січі», щоб хлопці могли швидко пересуватися по бездоріжжю», - зазначив Василь Сенатович, який особисто відправився в дорогу, щоб доставити автомобіль у Піски.

На східний фронт вирушив також свободівець, голова Богородчанської районної ради Михайло Головчук.

«Висловлюю щиру подяку усім, хто допомагає в нашій ініціативі, адже враховуючи теперішній економічний стан країни та кожного громадянина зокрема, це дійсно не легка справа. Але попри усі труднощі люди віддано допомагають, хто як може. Така підтримка дає нам усім сили рухатись далі вперед. Допомога нашим військовим – це обов’язок кожного свідомого українця», – наголосив Михайло Головчук.

У добровольчому батальйоні «Карпатська Січ» несуть військову службу і надвірнянці. Цього разу Василь Білоус із Красни разом із медичною службою також не вперше залишився на передовій для несення бойового чергування. Як зазначають бійці, найбільше, що вражає у  батальйоні - це чітка структура, дисципліна, обов’язок відповідальності та вірності своїй справі.

Надвірнянській районній організації ВО «Свобода» спільно з побратимами за досить короткий час вдалося зібрати потрібну суму для придбання автомобіля. До допомоги долучилися: голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Василь Попович, голова обласної ради Василь Скрипничук, голова Богородчанської районної ради, свободівець Михайло Головчук.

Свободівці скомплектували авто спецобладнанням: спереду на двигун зварили броню, встановили багажник, а також замінили колеса і облаштували місце під кулемет.

Окрім того, націоналісти разом з очільником Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайлом Іваночком, доправили для добровольчих батальйонів у Піски вантаж з гуманітарною допомогою. Свободівці доставили бійцям на передову продукти харчування, медикаменти, паливо, дизельні генератори, військову форму. До організації вантажу долучилися Івано-Франківська міська організація ВО «Свобода», яка закупила генератор та передала 560 грн., активісти Бурштинської міської «Свободи» - 1480 грн., голова обласної ради Василь Скрипничук – 30 комплектів військової форми, Надвірнянський та Делятинський держлісгоспи по 100 л. дизельного палива, приватний підприємець Андрійович Андрій – 1000 грн, приватний підприємець Голіней Михайло 500 грн., «Інтерплит Надвірна» та ПСП «Оскар» в Богородчанському районі по 100 л. солярки, яку націоналісти залишили в «Карпатській Січі» для потреб батальйону. Державна податкова інспекція у Надвірнянському районі - 1500 грн, жителі с. Манява зібрали 500 кг продуктів, громада Лісної Тарновиці разом з сільським головою Марією Марковецькою зібрали 2000 грн. та 300 кг. продуктів, Іваночко Василь та діаспора селища Ланчин у Франції 14 комплектів форми, берці, наколінники, спальники. Батьківський комітет учнів 2-А класу  Пнівської ЗОШ І-ІІІ ст. зібрали та передали 1000 грн., свободівка Зеновія Дробаха, жителька Стримби, 20 дол.  Діаспора українців у Стокгольмі разом з Віталієм Волошинюком, який неодноразово допомагав українським бійцям на сході,  передали 9500 грн., «Благодійний фонд оборони», голова Вінтоняк Б. передав для бійців спідню білизну, Василь Ванджурак 300 грн.,  п. Люба з медичної установи «БІОХІМ Фарма» 300 грн., Марія Юрчук з чоловіком Віктором передали 50 банок тушонки.

Голова Надвірнянської організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко зазначив: «Побувавши не один раз на передовій, поспілкувавшись з багатьма вояками Національної Гвардії, Збройних сил, добровольчих підрозділів, вражає високий бойовий дух вояків. Хлопці, які по півроку і більше в особливому режимі несення служби, налаштовані воювати та боротися з агресором за свою землю до повної перемоги. За останні місяці ситуація тільки загострюється, а проблеми все ті ж: солдати обурені дією влади та ставленням до військовослужбовців. Вояки завжди наголошують, що вони ніколи не змиряться з окупацією України та захопленням Донбасу. Всі українці повинні зрозуміти, що мир в нас буде лише у тому випадку, коли ми переможемо. Тому наше завдання полягає в забезпеченні бійців всім необхідним для їх і нашої перемоги».

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 524 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:13
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0