Четвер, 28.03.2024, 14:27




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Квітень » 8 » "Свобода" вимагає негайно створити ТСК для розслідування фактів корупції в уряді Яценюка
16:00
"Свобода" вимагає негайно створити ТСК для розслідування фактів корупції в уряді Яценюка

Голова Верховної Ради повинен внести першим питанням на засідання парламенту про створення тимчасової слідчої комісії щодо зловживань уряду. Якщо цього не станеться, то "Свобода" реагуватиме відповідно. Про це заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Осуховський.

"Ми вимагаємо невідкладно розглянути питання про створення тимчасової слідчої комісії щодо корупції в уряді, зокрема зловживань на 7, 5 мільярдів гривень. Якщо цього не станеться, то ми реагуватимемо відповідно. Думаю нас підтримають й инші депутати в парламенті. Минуло більше року після Революції гідности, але нічого не змінилося. Далі процвітає корупція, грабунок держави олігархами й чиновниками. Далі кілька сімей збагачуються коштом простих українців", - повідомив Олег Осуховський.

За словами народного депутата, уряд не виконує своїх обіцянок перед народом. "Замість реформ маємо підвищення тарифів на газ у кілька разів. ВО "Свобода" категорично проти такого зростання, адже Україна має газ власного видобутку, щороку видобуваючи 20 мільярдів кубометрів при тому, що українці споживають 15 мільярдів кубів. Ми проти підвищення тарифів на електроенергію, адже робиться це задля збагачення власників енергетичних підприємств.

ВО "Свобода" постійно пропонує свої шляхи наповнення б'юджету: це повернення коштів з офшорів, реприватизація стратегічних підприємств і, звичайно, подолання корупції", - зазначив свободівець.

Нагадаємо, що 

7 квітня 2015 року майже 2 тисячі активістів Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетують парламент із вимогою негайно створити тимчасову слідчу комісію, яка має розслідувати факти багатомільярдної корупції в уряді Яценюка, озвучені головою Держфінінспекції Миколою Гордієнком. На час роботи комісії активісти вимагають відсторонити прем'єра Яценюка від займаної посади, аби він не чинив тиск на слідство. Пікетувальники тримають плакати: "Вимагаємо чесного розслідування злочинів уряду!", "Мільярди - банді, народу - удавка. Злочинній владі - ганьба і відставка!", "Вимагаємо створити ТСК, відсторонити Яценюка!".

Перед протестувальниками виступили народні депутати України Андрій Іллєнко, Юрій Бублик, Михайло Головко, народні депутати 7-го скликання Ігор Швайка, Ігор Мірошниченко, Андрій Мохник, Юрій Сиротюк, Ігор Сабій та инші.

Керівник Київської "Свободи", екс-міністр екології та народний депутат 7-го скликання Андрій Мохник зазначив: "Інформація, озвучена головою Держфінінспекції України Миколою Гордієнком, - надто серйозні звинувачення, щоби їх ігнорувати. Проблема в тому, що Яценюк не вживав жодних заходів, аби розслідувати ці заяви. Усе робилося для того, аби забалакати цю інформацію, змінити тему. Вочевидь, це свідчить про зацікавленість очільника уряду в тому, аби не було розслідування. Така позиція - зрада Майдану та Революції гідности".

Народний депутат Михайло Головко підкреслив: "При перевірці на багатьох державних підприємствах виявлено зловживань на мільярди гривень. Але замість реакції на ці ганебні факти, замість знищення корупційних схем, Яценюк їх покриває. Фактично Яценюк зрадив Майдан, тому вимагаємо його відсторонення на час розслідування зазначених фактів і покарання винних!".

 

Прес-служба ВО "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 472 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:27
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0