Четвер, 25.04.2024, 06:32




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Березень » 4 » У Києві політики та політологи провели дискусію "Як нам облаштувати Росію"
09:45
У Києві політики та політологи провели дискусію "Як нам облаштувати Росію"

Політики та політологи обговорили можливі сценарії розвитку пост російського простору після падіння режиму Путіна, а також зосередили увагу на обговоренні поліетнічности та правових аспектів федералізації Росії. Організатор заходу - Недержавний аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень".

Відкриваючи захід, директор НАЦ "Українські студії стратегічних досліджень", заступник Голови ВО "Свобода" Юрій Сиротюк наголосив: "Росія уже давно запустила пропагандистську кампанію і бомбить світову пресу і спільноту вимогами про федералізацію України, преференції російської мови. І ми програємо протистояння у цьому аспекті, тому варто починати нав'язувати свої теми дискусії і показати, що перспектива розвалу Росії вже близько. І саме Україна буде одним із головних суб'єктів облаштування простору, що залишиться після падіння імперіалістичної Московщини".

Фіно-угрознавець Ростик Мартинюк доповів на тему національностей, із яких сформована постімперська Росія. Дослідник фактично спростував міф про моноетнічність РФ та запропонував сприяти етнічним общинам, ареал яких розташований на російських теренах, боротися із імперською окупацією та добиватися становлення своїх національних держав.

"Закономірно, що ми будемо співіснувати в одному просторі з пост-імперської Росією. І варто усвідомлювати рівень відповідальности питання, яке ми порушуємо зараз. Рано чи пізно на просторі від кордонів з Україною до Аляски внаслідок дезінтеграції Російської Федерації буде просто анархічна й різнорідна каша. І маємо уже зараз випрацювати алгоритм взаємодії із цим.

Ми недооцінюємо потенціал і обороноздатність республік, які зараз входять у склад Російської Федерації. Зовнішній кордон Росії сягає 60 тис. кілометрів - це колосальні цифри. І всередині цього кордону, в цьому котлі, відбуваються досить цікаві процеси.

Наша головна мета - нагадати "руськім", що вони - не слов'яни, а частина фіно-угорської цивілізації. І тут треба зрозуміти, що не варто розглядати фіно-угрів як дикунів або групу відсталих народностей. Це відсікає від нас можливість повернути росіян у русло фіно-угорської культури і змінити націєгенез цілого ворожого нам етносу. Адже фіно-угри мали свою мову, культуру і були цілком самодостатні до поглинення їх більш агресивною російської народністю", - наголосив Ростислав Мартинюк.

Своєю чергою, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив: "Наша дискусія є надзвичайно важливою, хоч і багато хто, певно, вважатиме цю тему маргінальною. Але я пригадую, як у квітні 2005 року я зареєстрував законопроєкт "Про очищення влади". З нас тоді посміялися, охрестивши "політичними динозаврами". Так само і Юрій Іллєнко ще десять років тому порушував тему захисту інформаційного простору України, розписуючи конкретні механізми боротьби із російською культурною експансією. Ці теми були актуальними, однак і влада, і суспільство закривало на них очі. І лише націоналісти завжди випереджали хід історії, говорячи про те, що може бути і чого варто остерігатися.

Зараз нам варто згадати славні сторінки історії ОУН, зокрема історію створення блоку антибольшевицьких народів. Новітній антибольшевицький блок народів має постати найближчим часом - і він має впливати не лише на українську політику чи майбутнє постсовєцьких країн, а і на міжнародну геополітичну шахівницю".

 

Категорія: Новини | Переглядів: 451 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:32
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0