П'ятниця, 26.04.2024, 00:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 17 » В РАБСТВІ У "АНТИФАШИСТІВ"
02:35
В РАБСТВІ У "АНТИФАШИСТІВ"



Не секрет, що українські громадяни здебільшого - безправні. Скільки б нам не розповідали про свободу і демократію, сучасна Україна навряд чи може вважатися демократичною державою. Це тільки по паперах - ми цивілізована країна, і у нас є Конституція, де записані наші права. Насправді з цими правами в Україні весь час твориться якась біда - коли ти спробуєш заявити про них, будь певен, що тебе, як мінімум не зрозуміють. У кращому випадку - пояснять, що ти ніхто і права - це не для тебе. У гіршому - покарають за нерозуміння. Звільнять з роботи, засудять за ідіотською кримінальною справою з підставними свідками, почнуть цькувати у придворній пресі. Залежно від твоєї значущості способи можуть бути різними. 
Правляча українська еліта, в більшості своїй сформувалася в КПРС і ВЛКСМ, по колишньому мислить категоріями тоталітарної держави, в якому будь-якого жителя можна було в будь-який момент відправити на панщину збирати картоплю чи змусити мести вулиці на суботниках.
 Тому і в сучасній Україні, де громадяни давно вже надані самі собі, людей так само продовжують безсоромно експлуатувати, як і раніше. Кожен «маленький українець» - потенційний невільник. 


Не доведи Господь тобі працювати в бюджетній організації. У цьому разі експлуатації тобі не уникнути, де б ти не проживав. У Києві, Вінниці. Донецьку та Запоріжжі тебе однаково поженуть на «антифашистський» мітинг, де ти будеш 2 год тримати прапор правлячої партії і слухати шалені виступи політичних пройдисвітів, які ведуть мовлення про совість і гуманізм. Або на суботник, де ти будеш під тими ж прапорами підчищати огріхи нікчемних комунальних служб і фотографуватися для сайту Партії регіонів. Правда, є і хороші новини. Якщо ти будеш хорошим рабом, тобі, швидше за все, дозволяти трохи красти або брати хабарі. 


Трохи краще, якщо ти працюєш у приватній конторі. У цьому випадку, є шанс, що твій бос виявиться розсудливою людиною і не буде змушувати тебе марширувати в колоні. Але якщо раптом він має якесь відношення до партії влади, то, швидше за все, тобі все ж доведеться створювати на мітингах бажану масовку разом з безправними бюджетниками. 


Найгірше, якщо тобі все ще немає 18. Тоді ти безправний подвійно. Кілька разів на рік тебе будуть ганяти на мітинги та урочисті лінійки за участю губернаторів, депутатів, мерів та інших бюрократів, які будуть вчити тебе любити батьківщину і мирне небо над головою, поблискуючи годинником за 50 тисяч доларів. У разі непокори про хороших відмітках можна забути, будь ти хоч вундеркіндом. Підпорядкування - ось головний предмет, який викладає сучасна система освіти. 


Українські діти ніби спеціально народжені для мітингів. Без їхньої участі не проходить жодна військова річниця, жоден святковий парад. Мітинги для школярів, як військова повинність. Діти - найнадійніша, сама вірна гвардія в політичних баталіях. Вони змушені слухати чиновників у спеку і в холод. Вони стоять під пекучим сонцем і падають в непритомність від теплових ударів. Цілі покоління, виростають, слухаючи одних і тих же професійних брехунів. Автор цієї статті слухав на 9 травня в Донецьку важкі, відсталі промови Юхима Звягільського ще коли був школярем, а тепер їх слухають дітлахи, що годяться йому в сини. За всі ці роки сенс вимовних Звягільським слів так і не змінився. В Україні з'явилися мобільні телефони, інтернет та суперсучасні гаджети за дармовими цінами, а діти всі так само слухають давно прокислі бредні. 


Експлуатація дітей в політичних цілях - настільки звичне явище для України, що на неї давно вже ніхто не звертає уваги. Тим часом, ст. 150 кримінального кодексу України передбачає кримінальну відповідальність за експлуатацію дітей з метою отримання прибутку. Який прибуток отримують організатори мітингів під біло-блакитними прапорами, думаю, пояснювати немає потреби. Але незважаючи на всю очевидність скоєного злочину, факту експлуатації чиновниками дітвори в політичних цілях не визнає жоден український суд. 




У мережі можна знайти безліч прикладів використання дітей у піар-акціях правлячої партії. Лідирує, як завжди, Донбас. Тут дітей під ширмою «патріотичного виховання» експлуатують особливо часто і цинічно. Ось лише кілька прикладів останніх двох років. 


У вересні 2012 року під час відкриття в Донецьку нового спортивного комплексу «Петровський», на якому виступав Микола Азаров, один з школярів зомлів від задухи. Дітей поставили в ряд позаду виступаючого прем'єр-міністра «для красивого фону», і один з хлопчиків просто не виніс довгого стояння, поки Азаров піарив себе і свою партію перед виборами. Дітей на відкриття комплексу звезли за кілька годин до появи політика. Деякий час вони мерзли під будівлею комплексу на вулиці, так як погода була холодна і йшов дощ. 




У вересні нинішнього року дітей з Донецької області звозили на меморіальний комплекс Савур-Могила в Донецькій області, де влада вирішила пишно відзначити 70-річчя визволення Донбасу від німців.
 Захід за традицією перетворилося на масштабну піар-акцію правлячої політичної сили, від прапорів якої рябіло в очах. Символіку Партії регіонів змушували носити навіть п'ятикласників. При цьому вчителі нітрохи не ніяковіли брати участь у цьому фарсі.




Для того, щоб доставити «гарматне м'ясо» для vip-персон, дітей зняли з уроків і змусили більше 3-х годин стояти в степу на вітрі, де розташований 


меморіальний комплекс. А щоб підлітки не нудьгували, у встановлених низкою торгових наметах, які привезли на Савур-Могилу разом з людьми, учням продавали пиво і сигарети. Таке от «патріотичне виховання» чиновники приготували для донецьких дітей.


 



Зрозуміло, не обходиться без дітей і жоден мітинг проти «неофашизму», куди школярів зганяють для масовки в обмін на звільнення від уроків.
 Причому, на таких акціях, на відміну від військових річниць, «патріотичної» складової у вигляді ветеранів і віршів про "Велику Перемогу» немає взагалі, а є тільки політична пропаганда і заклики не голосувати за чинну опозицію. 



Найсумніше, що Партія регіонів навіть не думає приховувати фактів експлуатації діточок на своїх партійних заходах. Зовсім нещодавно на сайті Луганської обласної організації ПР з'явився текст, у якому місцеві функціонери відкрито хвалилися тим, що використовують малюків. 


«Ці заходи консолідують жителів Луганщини від мала до велика. І той факт, що 3 вересня в Луганську, в рамках Всеукраїнської вахти пам'яті «Пишаємося Великою Перемогою!», Під час параду, присвяченого 70-річчю визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників, в одному ряду стояли і дорослі, і діти, підтверджує непохитність переконань луганчан. Для школярів та студентів ця акція стала відкритим «Уроком мужності» - уроком, розповідають, як боролися і перемагали їх діди і прадіди. 


Ви не хочете вшановувати ветеранів війни? Вам не до вподоби, що Партія регіонів ділом доводить вірність своїм принципам і бере активну участь в акціях, присвячених пам'яті земляків, полеглих у боях за нашу Батьківщину? »- Запитують у публікації на сайті. 


Таким чином, кожен, хто не хоче, щоб його дитина впала в непритомність на черговому партійному параді ПР, заздалегідь записується в злісні «фашисти» і «ветераноненавістники». Як вам такий поворот подій. 


Якщо так піде і далі, то не за горами той час, коли кожен, хто не захоче голосувати за Партію регіонів, буде також оголошуватися фашистом, а то і піде під суд за пропаганду. Правда, до відома «антифашистовоюючими» варто зауважити, що експлуатацією дітей в недавньому минулому займалися саме ті, проти кого вони борються. 


Денис Казанський
Категорія: Дописи | Переглядів: 748 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:28
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0