Субота, 20.04.2024, 05:13




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Всі можливості та ресурси на допомогу українській армії для перемоги!
14:30
Всі можливості та ресурси на допомогу українській армії для перемоги!

Українці не залишаються байдужими до участі бійців східного фронту, які боронять нас від московського агресора. Нашим військовим, до долі яких держава долучається не активно, допомагають волонтери. Волонтерський рух у країні набрав масового руху, який переріс у другий фронт.

Громада Надвірнянського району, від початку війни на сході, надає допомогу Українській Армії. Ось і сьогодні на майдані Шевченка в Надвірній відбулося освячення спецавтомобіля ЗІЛ – 131, якого передадуть бійцям батальйону «Січ», що боронить Славянськ.  Автомобіль передають меценати брати Чуфуси, які неодноразово благодійно надавали допомогу громаді, армії та церкві.

Завтра автомобіль вирушить до Славянська. Слідом за ним вирушить автобус з продуктами харчування, одягом та теплими речами для бійців, які беруть участь в АТО. Речі були зібрані та закуплені за кошти, які акумульовані  Надвірнянським Фондом сприяння армії. Активісти Фонду, свободівці Віталій Котляров та   Олег Туєшин, проведуть вантажівку та автобус безпосередньо до місця призначення в Славянськ, в місце дислокації батальйону «Січ».

Священник УГКЦ отець Юрій  освятив автомобіль і звернувся до присутніх: «Сьогодні ми спільно з вами занесли до милостивого Господа молитву на благословення транспортного засобу і благословення тих, які будуть перевозити на схід України, де на превеликий жаль, іде війна. Я хочу щиро подякувати патріотам, які пожертвували цей автомобіль бійцям АТО. Ми щиро дякуємо за цю їхню пожертву і благословляємо і віримо, що він принесе користь, він врятує людські життя і хлопці щасливо доїдуть, і щасливо повернуться здоровими».

Свободівець Михайло Іваночко подякував надвірнянській громаді, хто долучилися до такої потрібної акції.

«Наші хлопці доставлять цей автомобіль на допомогу нашим військовим в зону АТО, безпосередньо в місто Слов’янськ, де базується батальйон особливого призначення «СІЧ». Там наші бійці оберігають місто, одне з стратегічних об’єктів на сході країни. Поки Славянськ, Маріуполь залишається під контролем українського війська, переконаний, що і Донбас буде українським. І нехай Господь допоможе нам усім у цій нелегкій боротьбі», - наголосив Михайло Іваночко.  

Голова Івано-Франківської обласної організації «Свобода», депутат обласної ради Василь Попович виловив подяку надвірнянській громаді. «Це дуже добрий вчинок людей, які створили таку пожертву на оборону нашої країни. Хай Бог завжди буде з тими, хто буде користуватися цим транспортним засобом, з тими хто оберігає наше мирне небо над нами, бо якщо, не доведи Господи, ми забудемо про тих, що зараз там, на сході, то московський агресор не зупиниться і піде далі, на захід, до нас. Путін поставив собі за ціль відродити «совєтський союз» і без України він цього  не бачить. Тому може статися так, що в нас  можуть відбуватися військові дії, тому мусимо сьогодні помагати воякам на сході та не чекати, коли війна прийде на наш поріг. Ми маємо, як ніколи, сьогодні об’єднатися і все таки перемогти того ворога, одвічного нашого ворога, який не може ніяк заспокоїтися і не бачить своєї імперії без української землі. Тому слава тим, які помагають, слава тим, які борються на східному фронті. Слава Україні!» - сказав націоналіст.  

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 653 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:13
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0