Середа, 24.04.2024, 21:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Грудень » 26 » З привітаннями та подарунками до вихованців Прикарпатського військово-спортивного ліцею завітали надвірнянські свободівці
22:58
З привітаннями та подарунками до вихованців Прикарпатського військово-спортивного ліцею завітали надвірнянські свободівці

26 грудня 2014 року свободівці, бійці Національної Гвардії батальйону «Крук» Олег Туєшин, Андрій Лисканюк та Ярослав Сушириба на передодні шкільних канікул з різдвяними подарунками  відвідали Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат.

Націоналісти поспілкувалися з молодими майбутніми військовими та вручили подарунки дітям-сиротам. Серед вихованців військово-спортивного ліцею двоє дітей, сім яких переїхали з окупованих територій та двоє хлопців, батьки яких сьогодні воюють на східному фронті.

Захід відбувся завдяки зусиллям свободівки Мирослави Губарчук, яка викладає історію у цьому навчальному закладі. Націоналістка зазначила, що найважливіше для ліцеїстів сьогодні добре навчатися та знати історію свого народу.

«Ви повинні знати про такі знамениті постаті як бійців Холодного Яру, Євгена Коновальця, Романа Шухевича, Степана Бандеру, а сьогодні до цього списку додалися Герої Небесної сотні, бійці, які гинуть та воюють на сході в зоні Визвольних змагань заради нас з вами. Ми маємо в кого вчитися, брати приклад та наслідувати в боротьбі за Україну», - зазначила Мирослава Губарчук.

Бійці Національної Гвардії батальйону «Крук» розповіли молоді про військові навчання, про бойові чергування та життєві будні військових на форнті, про так зване «перемир’я», що створене керівництвом держави, але вогонь зі сторони агресора не припиняється, тому й продовжують гинути наші патріоти. Ліцеїсти з цікавістю слухали розповіді бійців та задавали питання, які стосуються військової служби.

      

      

      

Командир підрозділу розвідки Андрій Лисканюк зазначив: «Ви наша зміна. В майбутньому саме ви станете на захист нашої держави. І знайте, що у держави повинне бути своє військо, своя армія, які у будь який момент стануть на захист кордонів своєї держави, відібютьагресора, збережуть мир».

Викладач історії Прикарпатського військового ліцею, свободівка Мирослава Губарчук, побажала ліцеїстам стати справжніми патріотами, любити і захищати рідну землю від зовнішніх агресорів, бути гідними своїх дідів-прадідів, які в різні періоди національно-визвольної боротьби ставали на захист рідної Вітчизни.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 956 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:08
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0