Вівторок, 19.03.2024, 06:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Жиди на форумах і в блогах. Як розпізнати пархатого жида
20:59
Жиди на форумах і в блогах. Як розпізнати пархатого жида


Під час дискусій в Інтернеті часто стикаєшся з відчуттям дискомфорту. Начебто опонент називає себе росіянином або українцем, і ім'я користувача у нього "відвічне-кондовий-істинний-русич", проте тебе не полишає відчуття, що говориш з ненависником України, Росії і Слов'ян. Починаєш дивитися блог такого "істинного русича" і точно, фотографії з Ізраїлю, в друзях - одні жиди, ще й підписаний на жидівські новини. Так, інтуїція знову не обдурила - жид...

З іншого боку, у багатьох блогерів досвід спілкування з жидами невеликий, і те що твій опонент - жид, усвідомлюють тільки якщо цю особу звуть Ізраїль Хаймович Рабинович, а зовнішність прикрашена юдейським горбатим закандзьобленим носом і великими гострими собачими вухами. Проте все одно можуть подумати, що це не жид, а кавказець. Ось, наприклад, Окуджава, скільки років себе за грузина видавав, поки не вирішив вигідним почати гордо кричати про свою справжню національність. В інтернеті національність визначити ще важче, ніж у житті, адже облич не видно, тому наведу прикмети жида за кодом спілкування:

1) Жиди розлючуються від однієї лише згадки про їхню національність. Слово "ЖИД" - самоназва їх народу, діє на них як червона ганчірка на бика. Використуйте раз-другий це слово у своїх коментарях і подивіться на реакцію опонента. Виведені з рівноваги жиди добре впізнавані за стилем письма, сповненого неприкритим дрібним отруйно-єхидним сарказмом, що викликає огиду.

2) Є кілька слів, від яких жиди починають корчитися, як вампір на сонці. Це - Десіонізація, Генетичний Тест, Рід, Націоналізм, Київська Русь, Шевченко, Бандера, Шухевич, Петлюра, жидобільшовизм, Слов'яни (особливу ненависть викликає написання Слов'ян із заголовної). Позитивні висловлювання про Україну, слов'ян, великих Слов'янських політичних діячів, визвольний рух і т.д. негайно призводять до того, що жид починає, як мавпа, кидатися лайном, а якщо жид хитріший, то намагається їх помазати брудом нишком, мимохідь, щоб не нарватися.

3) Жиди захищають будь-який злочин, скоєний жидами. Тому досить згадати будь-який жидівський злочин, наприклад Голодомор, неодноразові зради жидами Польщі або бомбардування сектора Газа в Палестині запальними фосфорними бомбами, що призвели до загибелі сотень невинних дітей, і в одразу зрозумієте особистість співрозмовника. Жид почне з піною у рота захищати злочинців, порядна людина - засудить.

4) Жидам заборонено хвалити нежидів (гоїв) і засуджувати своїх одноплемінників. Жид ніколи не засудить кривавого ката Троцького, але завжди буде хаяти Сталіна. Жид ніколи не похвалить російських або українських художників Іллю Юхимовича Рєпіна, Василя Михайловича Васнецова або Павла Вікторовича Риженка, але завжди буде хвалити своїх одноплемінників - мазілок-недолелок-дегенератів Шагала, Кандінського і Малевича. Ніколи жид не скаже доброго слова про велику українську поетесу Ліну Костенко, проте завжди буде хвалити дрібного віршомаза українофоба жида Йосипа Бродського. "Поганих" жидів, таких як Іцхак Шамір, Роже Доммерг Поллако де Менас або Норберт Фінкельштей, жиди ніколи не називають антисемітами, вони кажуть на них "єврей, що ненавидить себе".

5) Жиди часто вживають вирази на кшталт "ця країна", "у порівнянні з цивілізованими державами", "об'єктивна точка зору" і "загальнолюдські цінності", "толерантність". Поняттю "націоналізм" жиди віддають перевагу поняттю "антисемітизм", щоб пустити пил в очі і завуалювати своє положення непроханих інородців-окупантів, брешучи що "жидів ненавидять лише за те, що вони жиди". Віруючі жиди (що дотримують традицію) пишуть "Б-г", замість "бог".

6) Заперечення "голокосту" викликає у жидів запаморочення, бо "голокост" - головний ідол жидівської міфології, аналогічно жидові Христу і Християн. Жиди люблять говорити, що жертва "голокосту" спокутує жертву Христа. "Голокост" приносить жидам немислимий дохід: один час репарації від Німеччини становили більшу частину ВВП Ізраїлю, а Польща і нині платить жидам. Також жидів неодноразово викривали на голокостних вигадках. Заперечення голокосту викликає в жидів бурхливу реакцію, в них починає закипати кров, очі також наливаються кров'ю (хоча ви цього не бачите). Першою реакцією жида на заперечення голокосту будуть образи. Жоден українець або росіянин ніколи так бурхливо не буде реагувати на заперечення голокосту.

7) Жиди часто практикують техніки НЛП, засновані на підміні понять ("клірування" мовою саєнтологів). Наприклад немов би погоджуючись з тобою жид трохи схиляє твою думку в свій бік, потім ще трохи. І так смикає з копиці сіна по соломинці. Припертий, жид почне виправдовуватися, що є де якісь погані жиди, начебто Гітлер чи Березовський, а от його родичі - "хороші євреї". Введене жидами після революції слово "єврей" - гарний приклад успішної НЛП практики. (Обзивання Гітлера жидом є частиною жидівської стратегії із його компроментації).

8) Найпростіший спосіб дізнатися чи співрозмовник є жидом - запитати прямо. У разі негативної відповіді уточнити, що саме робить співрозмовника, наприклад, Слов'янином. Якщо з'ясується, що співрозмовник загальнолюдина-космополіт або полукровка, то він лояльний жидам і може розглядатися як шабес-гой.

Комент

Жидва як в Інтернеті так і в житті дуже організована, зухвала, лицемірна і підла. Урок для простодушних і довірливих гоїв-слов'ян - це як ковток води в пустині! Я, особисто, постійно користуюся описаними Вами прийомами по виявленню жидівського смердючого духу. І дійсно, "євреї з Ізраєлю" налитіли, як шакали, на мене, слов'янина, який одного разу в Інтернеті захистив дітей і жінок обездоленої Палестини, з нецензурною лайкою, погрозами фізичної розправи, обзиваючи і називаючи мене "жидом", Гітлером. Але були серед них і "лагідні" особи, ті, що ластилися до мене, згадуючи про милосердя і Б-га, запрошували навіть мене до себе в гості. Однак, коли ж я продовжував у своєму дусі, розккриваючи їхню диявольську сутність, то ці ж самі "божі люди" , озвірівши, пообіцяли мене розібрати на запчастини. Ось вам, люди добрі, справжня сутність вічного пархатого жида!

Щоправда, останнім часом, жиди всіляко уникають обговорення публікацій нашого сайту, всебічно замовчують його. Часто стикаюсь з фактами, коли я розміщую електронні посилання на наші публікації в різних темах і блогах, на різних сторінках в соціальних мережах, все частіше їх або видаляють, або відразу опускають вниз і затуляють своїми пустими та дезинформаційними темами... Інколи складається враження, що володарями цих блогів, тем і сторінок на 90% є виключно жиди. Не може ж бути, щоби 90% українців та руського люду були тупими і сліпими баранами, невиправними толерастами і жидолюбами від народження...


Категорія: Дописи | Переглядів: 8543 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 3.7/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:19
 
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0