Четвер, 28.03.2024, 13:44




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Липень » 5 » Олег Тягнибок: Режим Януковича застосовує шулерські прийоми в новому законі про місцеві вибори
14:41
Олег Тягнибок: Режим Януковича застосовує шулерські прийоми в новому законі про місцеві вибори

"Правила гри під час гри міняють тільки шулери і шахраї. Сьогодні таке нахабне махлярство ми бачимо у виконанні режиму Януковича, що заповзявся міняти закон про місцеві вибори за 2 місяці до самих виборів. І всім зрозуміло, що робить він це не тому, що раптом зацікавився удосконаленням виборчого законодавства чи наданням громаді реальних механізмів відкликання депутатів, а тому що боїться, що українці позбавлять його влади на місцях. Заради самозбереження режим Януковича намагається запровадити норму про допуск до участі у виборах лише тих місцевих організацій політичних сил, які зареєстровані не менше, ніж за один рік до виборів". Так Олег Тягнибок в ефірі ток-шоу "Шустер live" прокоментував ухвалення в першому читанні законопроекту "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" авторства регіонала Єфремова.

"Зараз відбувається Чемпіонат Світу з футболу і всі ним дуже цікавляться. Уявіть собі, щоби після закінчення першого тайму в роздягальню до команд прийшов представник ФІФА і сказав: "Знаєте, хлопці, ми вирішили, що другий тайм матчу ви будете грати не на футбольні ворота, а на баскетбольний кошик. І забивайте голи не руками, а ногами". Зараз те саме у нас відбувається із законом про місцеві вибори. Якби представники політичних партій наперед знали, що буде введена норма щодо мінімального терміну реєстрації місцевого осередку в один рік – ми би не ліквідовували своїх районних організацій. Бо, скажімо, після президентських виборів "Свобода" розпустила 20 організацій у силу певних дисциплінарних обставин. Хоча, якби було відомо про введення обмеження – ці 20 осередків зараз функціонували би і брали б участь у місцевих виборах. Ще раз наголошу: правил гри під час гри не змінюють.

Якщо ж влада вважає за свій обов’язок змінювати виборче законодавство, то має це робити відразу після виборів. Тоді політичні сили і громадськість будуть готуватися до виборів 4-5 років, орієнтуючись на поточне виборче законодавство.

Гра проти всіх правил давно стала фірмовим стилем режиму Януковича, але це призведе тільки до одного – масштабного виступу українців за свої права та очищення держави від криміналітету", - зазначив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Дописи | Переглядів: 694 | Додав: Націоналіст | Теги: Олег Тягнибок, влада Януковича, Закон про вибори, місцеві вибори | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:44
 
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0