Середа, 15.05.2024, 23:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 6 » На Прикарпатті депутати-свободівці провели зустріч з громадою с. Гвізд
02:22
На Прикарпатті депутати-свободівці провели зустріч з громадою с. Гвізд

  

5 серпня 2012 року в будинку культури с. Гвізд відбулася зустріч депутатів Надвірнянської районної ради від ВО «Свобода» з жителями цього села.


Перед присутніми виступив депутат райради від ВО «Свобода» Дмитро Гандзюк, обраний по мажоритарному округу від с. Гвізд. Односельчани ще два роки тому довірили висуванцю від ВО «Свобода» представляти їхні інтереси в районі. Дмитро Гандзюк – це авторитетна людина в селі, який відповідально, наполегливо та професійно працює в районній раді в постійній депутатській бюджетній комісії. За його активної участі розглядали та приймали рішення з формування бюджету району, розподілу коштів по напрямках соціальної та інших сфер. Питання життєдіяльності громади рідного села не залишалися осторонь його роботи. Саме за його сприяння та підтримці фракції ВО «Свобода» в районній раді вирішувалися питання земельних відносин, питань електрифікації, автобусного сполучення, облаштування автобусних зупинок, заміни дверей в приміщенні бібліотеки тощо.


Голова фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській районній раді Андрій Крицький розповів про діяльність депутатів-свободівців на теренах району, наголосивши при цьому не тільки на вирішенні важливих економічних питань. Ініціатором прийняття радою політичних заяв та звернень до керівництва країни, скликання з деяких важливих питаннях позачергових сесій районної ради завжди виступає фракція ВО «Свобода». За поданням та наполяганням свободівців приймали заяви та звернення до керівництва держави після позбавлення звання «Герой України» Степана Бандери та Романа Шухевича, щодо подій на «податковому майдані», щодо політичних переслідувань та політичних репресій, щодо збереження Десятинної церкви, проти ущемлення прав українців у Росії, щодо збереження Інституту національної пам’яті, щодо збереження робочих місць в нафтовій промисловості району, проти прийняття законопроекту регіоналів Колесніченка-Ківалова «Про засади державної мовної політики» тощо. Всі заяви, прийняті на сесії районної ради, негайно скеровувалися до Президента, Прем’єр-міністра, голови Верховної ради.

З ініціативи районних депутатів-свободівців та підтримки фракції ВО «Свобода» обласної ради вже цього року в Надвірнянському районі буде відновлено фестиваль патріотичної та повстанської пісні ім. Софії Галечко, який відбувався в с. Пасічна ще з 1991 року та, на жаль, не проводився останні 7 років. Відтепер фестиваль проходитиме у новому форматі у всіх населених пунктах району 9 вересня 2012 року з проведенням галаконцерту традиційно в с. Пасічна біля могили українського січового стрільця Софії Галечко.

Фракція ВО «Свобода» в Надвірнянській районній раді на сесії звернулася із заявою про створення тимчасової депутатської комісії, яка б вивчила та виробила рекомендації з ліквідацію більшовицьких символів та україноненависницьких написів на пам’ятниках на території району. Така комісія створена та працює.

«На жаль на сьогодні всюди, куди не глянь, наруга над пам’яттю українців. Совєтські зірки скрізь. Майже у всіх селах Надвірнянщини пам’ятники «освободітелям совєтской родіни», «борцям за встановлення радянської влади на Прикарпатті», «загиблим від рук українських буржуазних націоналістів». Це ганьбить та принижує українця. Комісія за результатами своєї роботи проведе інвентаризацію пам'ятників радянської доби на території Надвірнянського району, залучивши фахівців з цього питання, надасть рекомендації для повного та всебічного вивчення», - наголосив у своєму виступі Андрій Крицький.


Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко ознайомив краян з передвиборчою програмою ВО «Свобода» - «Своя Влада, Своя Власність, Своя Гідність на своїй Богом даній Землі!». Метою передвиборної програми націоналістичної партії є побудова потужного української держави на принципах соціальної та національної справедливості.

Також депутат розповів присутнім про політичну ситуацію в державі та краї. При цьому він наголосив, що в Україні склалася така ситуація, що на сьогодні є, мабуть, найбільша загроза державній незалежності. Саме розуміючи це, ВО «Свобода» ще минулого року виступила одним з ініціаторів створення Комітету Опору Диктатурі та є його активним учасником.

26 липня 2012 року керівники найбільших політичних партій, учасників КОДу Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок підписали спільну заяву про те, що вони разом ідуть на вибори до Верховної ради з метою повалення диктатури Януковича, ліквідації наслідків його правління та недопущення реваншу режиму кримінальної окупації задля встановлення справедливості в політичній, правовій, економічній і соціальній сферах життя та захисту української ідентичності.

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» та об'єднана опозиція «Батьківщина» домовилися про формат участі у парламентських виборах, взаємне непоборювання у виборчій кампанії, взаємодію у забезпеченні чесності виборів і співпрацю у Верховній Раді VII скликання.

1 серпня 2012 року ХХIV передвиборчий З'їзд Всеукраїнського об'єднання «Свобода» одностайно підтримав кандидатів від ВО «Свобода» у депутати Верховної Ради України по одномандатних мажоритарних виборчих округах. Зокрема, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи список кандидатів-мажоритарників від ВО «Свобода», наголосив: «Ми виставляємо сильних кандидатів по всіх областях України з метою реально перемагати по мажоритарних округах».


Серед 35-ти кандидатів у народні депутати України від ВО «Свобода» по одномандатних мажоритарних виборчих округах є два наші земляки – голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода», голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич (виборчий округ №83 (Івано-Франківськ) та депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО «Свобода», головний лікар Солотвинської лікарні Манолій Піцуряк (виборчий округ №87 (Надвірна). Нагадаємо, наголосив Михайло Іваночко, що це єдині узгоджені кандидати від ВО «Свобода» та об’єднаної опозиції, які спільно сформували список кандидатів в депутати по мажоритарних округах.

Свободівці відповіли на численні запитання присутніх. Особливо цікавило гвіздян питання єдиного кандидата в депутати по Надвірнянському виборчому окрузі та, зокрема, питання позиціонування пана Дерев’янка, який мав намір балотуватися по нашому округу до Верховної Ради.

Михайло Іваночко сказав, що як повідомлялося в ЗМІ області, у Івано-Франківському «Фронті Змін» відбулася «чистка». Рішенням політбюро за «систематичне порушення статуту партії» з лав були виключені одразу троє колишніх членів: Юрій Дерев’янко, Володимир Хопта та Роман Монастирецький. Причина – підкуп виборців, начебто в рамках діяльності благодійного фонду Дерев’янка, та зв’язки з владою. Незрозумілими для колишніх соратників є джерела наповнення фонду та невідповідність з розтратами, про які масштабно афішують в місцевій пресі.

 

Депутат-свободівець ще раз наголосив, що єдиним узгодженим кандидатом від об’єднаної опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода» по Надвірнянському виборчому округу є свободівець Манолій Піцуряк і закликав краян до відповідальності при виборі та прийнятті свого рішення, від якого залежатиме доля кожного, доля його родини, доля України.

                                Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 1018 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:20
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0