Субота, 18.05.2024, 14:46




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Квітень » 23 » Футбольний турнір, присвячений Дню Героїв, стартував на Надвірнянщині
03:06
Футбольний турнір, присвячений Дню Героїв, стартував на Надвірнянщині


Вже другий рік поспіль, з ініціативи та активної підтримки Надвірнянської «Свободи», в с.Ланчин проводиться  футбольний турнір серед школярів. Перехідний кубок від ВО «Свобода» розігруватиметься між трьома віковими групами. Цього року до участі в турнірі запрошені і школярі з навколишніх сіл. Змагання розширюють свою географію.

  

  

Урочисте відкриття відбулося 22 квітня 2011 року на місцевому стадіоні. Учасників змагань привітав голова Надвірнянської РО ВО "Свобода", депутат районної ради та основний спонсор турніру Михайло Іваночко.

Він повідомив, що змагання з футболу присвячуються Дню Героїв, який традиційно відзначається на Україні в кінці травня. Свято Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Відзначення Дня Героїв покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Прикладами для наслідування для молодих повинні стати життєвий шлях Євгена Коновальця, Симона Петлюри, Степана Ленкавського, Романа Шухевича, Стапана Бандери та тисяч невідомих Героїв, які віддали життя в боротьбі за блакитне небо над Україною та жовте пшеничне колосся над її полями.

Михайло Іваночко побажав всім учасникам чемпіонату сили, сміливості та мужності. Саме цим молодим юнакам потрібно готуватися, з огляду на сьогоднішні виклики, до продовження боротьби за Волю України. Україна - це не тільки ліси і гори, поля і степи, це наше рідне село, наша вулиця і рідна хата, наші батьки, молоко матері, яке нас зростило, трава і дерева, сонце і небо. Це наша Батьківщина. Любім і бережім її.

Інструктор по спорту Василь Білоус, безпосередній організатор змагань, побажав учасникам мужності, витривалості і жаги до перемоги. Він впевнений, що серед юних спортсменів є майбутні чемпіони, які своїми спортивними досягненнями прославлять рідне селище. Але ціль у нас одна – це розвиток спорту. Нація, яка повинна здобувати та боротися за свою ідентичність, повинна позбавлятися згубних звичок та вести здоровий спосіб життя.

  


22 травня 2011 року, на День Героїв,  відбудеться фінальна зустріч між кращими командами за звання чемпіона та за перехідний кубок від Всеукраїнського об’єднання «Свобота».  Спонсори чемпіонату, Надвірнянська районна організація ВО "Свобода" підготують для нагородження переможців комплекти нової форми, футбольні мячі, інше спортивне спорядження, щоб команди могли тренуватися та достойно представляти своє селище на районних та обласних змаганнях.

 

                                              Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 795 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:46
 
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0