Понеділок, 29.04.2024, 18:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Грудень » 28 » Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук у прямому ефірі на ТКР «Надвірна»
23:45
Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук у прямому ефірі на ТКР «Надвірна»

27 грудня 2012 року голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук відвідав Надвірнянщину, яка пам’ятає початок його викладацької діяльності в стінах Надвірнянського автодорожнього технікуму. Василя Скрипничука та громаду Надвірнянщини об’єднує багато спільних практичних справ. Безпосередньо Василь Михайлович був причетний до створення та розвитку комунального телебачення ТРК «Надвірна». Сьогодні в прямому ефіру на Надвірнянському телебаченні голова обласної ради розповів громаді про перші кроки на посаді голови, підбив основні підсумки робочих поїздок керівництва обласної ради в райони, охарактеризував основні напрямки діяльності, над якими планує першочергово зосередити свою діяльність наступного року.

"Основне, над чим довелося чимало  попрацювати, це - підготовка бюджету на 2013 рік. Щодо його прийняття є багато зауважень. Незадоволені ним найбільше бюджетники, особливо управління освіти, культури, фізичної культури й спорту, сім’ї й молоді. Та, на жаль, його формують не « знизу» до «верху», як це робиться в цивілізованих країнах, а навпаки. Паралельно доводять бюджет і для районів. Тож, винити  область у тому, що той чи інший район недофінансовується, не варто – вина в цьому не обласної влади",- зауважує Василь Скрипничук. Крім того є надія на перегляд державного бюджету в березні 2013 року і на те, що народні депутати України від Івано-Франківської області лобіюватимуть питання дофінансування саме нашої області, безпосередньо і народний депутат від Івано-Франківської області Володимир Шкварилюк, який обійняв посаду секретаря бюджетного Комітету.

"Всього область має 16 народних депутатів у Верховній раді України. Нещодавно керівництво Івано-Франківської області підписало з народними депутатами Декларацію "Про співпрацю між народними депутатами України VII скликання від Івано-Франківської області та місцевими органами влади Прикарпаття». Під угодою поставили підписи 14 народних депутатів від Івано-Франківської області. Не підписали її тільки двоє нардепів: Олесь Доній та Юрій Дерев’янко. Результатом даної угоди «Про співпрацю…» стане динамічний розвиток нашої області", - наголосив Василь Скрипничук.

Майже годину тривав ефір, за час якого голова облради відповів на численні притання, які турбують надвірнянців.

Категорія: Новини | Переглядів: 682 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
18:33
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0