Вівторок, 30.04.2024, 02:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 13 » Гриценко поперся в пекло поперед Януковича або куди цілить "непрохідний"
08:07
Гриценко поперся в пекло поперед Януковича або куди цілить "непрохідний"

Міністерство освіти та науки України виступає проти повернення до 10-річної середньої школи.

11 лютого колегія Міносвіти міністерства прийняла звернення до Верховної Ради України, у якому зазначає, що дванадцятирічний термін навчання зберіг здоров’я дітей, унормував навчальне навантаження, дозволив запровадити п’ятиденний навчальний тиждень, а десятирічка передбачатиме повернення до шестиденного навчання, що загрожує здоров’ю школярів.

Крім того, на переконання авторів звернення, понад 100 тисяч вчителів автоматично стануть безробітними, а міжнародна спільнота не визнаватиме атестатів про середню освіту і дипломів про вищу освіту, оскільки це є порушенням рекомендацій ЮНЕСКО про мінімальний 12-річний термін здобуття середньої освіти.

У Міносвіти зазначають, що вже витрачено 1,5 млрд. грн. на підручники, і для для їхньої заміни необхідно ще більше коштів платників податків.

Такж автори звернення до парламенту наголошують, що в результаті буде скасовано профільне навчання у старшій школі, й учням буде вкрай складно вступити до вищих навчальних закладів.

Як нагадали у прес-службі Міносвіти, до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради 23 лютого внесено законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо повернення до 10-річного терміну здобуття повної загальної середньої освіти. Законопроект внесено народним депутатом Анатолієм Гриценком. Слід зауважити що про намір скасувати 12річне навчання під час виборчої кампанії заявляв і Віктор Янукович.

Колегія Міністерства освіти і науки закликає народних депутатів відхилити цей законопроект як такий, що таїть у собі загрозу відкинути українську освіту на десятки років назад.

Активність "першого непрохідного" Гриценка перестає бути дивною, , якщо згадати слова Бісмарка, про те що перемоги німецької зброї забезпечені німецькими шкільними вчителями. В цьому контексті інціатива Гриценка знаходиться в тому самому ряду, що і ліквідація ним 20 тисяч самонавідних переносних зенітнимх комплексів типу "Стінгер", чи ліквідація військових частин на півдні України, зокрема у Донецькій та Луганській областях.

P.S.  http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/1199

Гриценко та Кислинський – брати по диплому?
Справа Кислинського зіграє поганий жарт ще не з одним українським чиновником або політиком. Фальшивий диплом заступника СБУ заклав бомбу під безліч високосидячих дуп.

Героєм чергового скандалу може стати колишній міністр оборони, а нині - кандидат в президенти Анатолій Гриценко. Як виявилось, кандидат поширює неточні дані про свою освіту. І це м'яко кажучи!

У своїй біографії Анатолій Степанович наполягає на тому, що в 1995 році він закінчив Академію Збройних сил України. Проте, вся пікантність ситуації полягає в тому, що перший випуск Академії відбувся лише в 1996 році. При всьому бажанні, Гриценко ніяк не міг стати її випускником в 1995 році. У цьому легко переконатися в самій Академії, яка з 1999-року називається "Національна академія оборони України" або на сайті Міністерства Оборони.

Інформацію про цей факт першими озвучили на прес-конференції в агентстві УНІАН військовий журналіст Ігор Рудич і голова «Спілки офіцерів Україні» В'ячеслав Білоус. Як стверджувалося, єдине, що міг отримати Гриценко в 1995 році, то це свідоцтво про закінчення тримісячних курсів підвищення кваліфікації при Академії. А це погодьтеся, дві великі різниці.

Перевірити достовірність озвученої інформації виявилося неважко. Досить було відвідати особистий сайт «Першого непрохідного кандидата», як він сам любить себе називати. У розділі «Освіта» легко знайти документ, що підтверджує зв'язок Гриценка з Академією Збройних сил. На жаль, жодним чином це не диплом. Це всього лише свідоцтво про закінчення підполковником Гриценком факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації.

Крім того, поглянувши на дату видачі свідоцтва – 29 листопада 1995 року - нескладно підрахувати: якщо в Академії, як і в будь-якому іншому вищому навчальному закладі України, учбові заняття починаються 1-го вересня, то якраз і йдеться про тримісячні заняття.

Ось власне і сам документ:

Переглядів: 672 | Додав: sv_nad | Теги: Янукович, Гриценко, непрохідний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:25
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0