Понеділок, 29.04.2024, 14:17




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Березень » 25 » І не сподівайтеся, що Путін зупиниться
00:33
І не сподівайтеся, що Путін зупиниться

... І не сподівайтеся на потім. Потім вже шансів не буде. Самі ми це все зробити не зможемо, але все одно ми можемо дуже багато і це потрібно робити просто, щоб вижити.

Він так і буде гнати перед собою тітушек, а перед ними - жінок і дітей. До самої польського кордону, а потім - і далі. Кажуть ось, мовляв, він партизанщину отримає ... Теж і не сподівайтеся. Партизан він оголосить «терористами» і проводитиме зачистки.Після обробки територій «Ураганами»  з повітря. А там, де партизанщини не буде - будуть превентивні зачистки і нікого жаліти не стануть, знову таки, не сподівайтеся.

Мордору потрібні раби або ніхто. Їм баби нарожають, не забувайте. У Криму це вже починається, але мало що ми про це дізнаємося: в інших місцях він вже навчився ховати правду і видавати за неї брехню.

Та й своїх солдатів він жаліти не буде: словеса «про героїв» будуть, а скупитися на життя - не в їхніх правилах. Берегтимуть тільки «еліту» - кваліфікованих профі, будь то спецназ або персонал складних систем озброєнь. Решта будуть «м'ясом». До ридань російських матерів вони були і далі будуть глухі.

Не вірите? Не буду нічого доводити. Цікавтеся самі або потім дуже скоро - переконаєтеся в цьому в реальності.

І не вірте жодному путінському слову, як і тому, що будуть нести його холуї. Все це - брехня, навіть якщо комусь вона здається правдою і говориться вона лише для того, щоб збити з пантелику, знайти серед нас «голубів», які повірять, які будуть вже своїми словами нести їх пропаганду вже вустами тих, хто серед нас і кому довіряють деякі з нас. Їх справи будуть іншими. Такими, як я вже написав, якщо їх слова не подіють.

Але і це ще не все. Ті, хто все ж залишаться жити на захоплених територіях після всіх захоплень і зачисток - будуть жити в страху до кінця своїх днів, а їхніх дітей змусять ненавидіти своїх батьків, свої, вже колишні народи. 

Може бути, вони і гарантують збереження мов і релігій, але це будуть вже мертві, нікому не потрібні мови і псевдорелігії - подивіться на нинішню Росію і ви все це побачите. Там ще не все завершилося, але недовго і залишилося. Не тому, що нелюди. Просто їм потрібен контроль. 

І не сподівайтеся на його смерть, якою б вона не була. І на хворобу не сподівайтеся теж. На його місце вже заготовлені кандидати - один іншого краще.

І не сподівайтеся на західних союзників: поки вони можуть зупинити його - вони цього не зроблять, а коли вони самі захочуть зупинити його - швидше за все вже не зможуть. Зараз вони думають, що ми залежимо від їхньої допомоги і намагаються мати вигоду від того, коли і чим вони нам допоможуть. Але вони, схоже, не розуміють, що насправді  це вони залежать від нас: впадемо ми - настане і їх черга.

І не сподівайтеся на ядерну зброю: Мордору нічого втрачати, він чи захопить те, що задумав або помре: в разі програшу йому просто нікуди буде тікати. Він пішов на те, у чому вже не може програти. Він це розуміє, тому взаємне знищення його не лякає. Або все або нічого. Він, скоріше, розраховує на боягузтво, слабкість і сумніви тих, до кого він йде. Він вже не сумнівається. Він  зайде настільки далеко, наскільки йому це дозволять. Він буде йти до кінця.

І останнє: не сподівайтеся на Китай. Китайці вміють чекати. Можливо, коли-небудь вони і знищать цей Мордор, але якщо вони це зроблять - вони зроблять це для себе. Ми якщо це і побачимо, то краще нам від цього вже не буде.

Все буде так, якщо Мордор не зупинити чи не відігнати назад звідусіль, де він вже щось захопив. І не сподівайтеся на потім. Потім вже шансів не буде. Самі ми це все зробити не зможемо, але все одно ми можемо дуже багато і це потрібно робити просто щоб вижити. І ми просто зобов'язані переконати наших, поки ще навіть не союзників в тому, щоб не дати Мордору зжерти нас саме зараз.  Їм це потрібно не менше ніж нам самим і тоді всі разом - ми точно переможемо.

Тоді нехай Мордор і не сподівається.

Мордор ("Чорна країна") - країна, яка існувала у вигаданому світі Середзем’я  і була осередком сили Чорного Володаря Саурона , у фільмі "Володар Перснів" .

Категорія: Новини | Переглядів: 425 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:17
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0