Вівторок, 21.05.2024, 03:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Листопад » 28 » КАНДИДАТ на посаду Стримбівського сільського голови
00:49
КАНДИДАТ на посаду Стримбівського сільського голови

11 грудня 2011 року в с.Стримба відбудуться позачергові вибори Стримбівського сільського голови.

27 листопада в приміщення клубу відбулося представлення кандидатів на посаду Стримбівського сільського голови. Серед шести кандидатів є жінка - Дробаха Зеновія Володимирівна. 

Як сказала на зустрічі з кандидатами жителька села Боледзюк Паша Дмитрівна "Саме жінка в хаті тримає три кути, саме на її плечі лягають всі випробування і вона справляється. Так що є надія, що саме жінка, посівши посаду сільського голови, якнайкраще справиться з тими проблемними питаннями, які є в селі."

Зеновія Володимирівна висувалася кандидатом на посаду сільського голови як самовисуванка, але вона є членом Надвірнянської районної організації Всеукраїнського обєднання "Свобода". Тому районна організація підтримує Зеновію Володимирівну в намаганнях очолити сільку раду, допомагає в проведенні передвиборної агітації.

Зеновія Володимирівна є активним членом громади, активним учасником заходів і громадських і політичних акцій.

Представляємо програму кандидата на посаду Стримбівського сільського голови    Зеновії Володимирівни Дробахи:

Стримба – рідне село

Я в нашому селі народилася і виросла, тут живуть мої батьки і діти.

Тому доля рідної Стримби мені близька і не байдужа.

11 грудня Ви зробите свій вибір від якого залежатиме в значній мірі і  Ваше майбутнє.

Вірю, що Ви не помилитеся новий голова зуміє виконати всі свої передвиборні обіцянки, виправдає Ваші надії і сподівання.

Я глибоко переконана, що наші люди заслуговують на кращу долю і тому я стала на цей нелегкий шлях, усвідомлюючи всю ту відповідальність, яку я беру на себе в такий важкий час для нашої держави.

Кожен із попередників теж прагнув добробуту для нашого села, хто в більшій чи в меншій мірі, але не все їм вдалося. Як депутат сільської ради минулого скликання я добре розумію чому. І водночас відчуваю, що зможу подолати ті перешкоди.

Напевно багато хто стикався з видючою довідок чи інших документів у сільській раді. Вирішення цієї проблеми не потребує додаткових коштів, просто потрібно навести лад у веденні діловодства.

Дозвілля молоді в селі потребує повернення до нього лицем. Держава виділяє кошти на розвиток спорту та культури для кожної громади села. Потрібно правильно розподілити їх і переконати керівництво районної ради на виділення додаткових коштів на ці цілі.

Дуже болюче питання для Стримби – питання землі. Всім відомо, як важливо для молодих сімей отримати ділянки під забудову. Лише минулого року таких заяв було більше ста. Але резервних ділянок більше не має. На посаді сільського голови зможу припинити «деребан» землі. Провівши правильне розмежування комунальної, державної землі та узгодивши межі земель населених пунктів в сільській раді з’явиться частина земель для розподілу ділянок під забудову молодим сім’ям Стримби.

Не краща ситуація з екологією села: неорганізований вивіз сміття. При підтримці підприємців, які працюють на території села, отриманні коштів з екологічних програм обласної ради можна організувати вивіз сміття з території села.

Болюче питання берегоукріплення річки Стримба. Його можна вирішити, залучивши районний бюджет та наповнюючи бюджет села додатковими коштами, інвестиціями.

Будівництво школи в даний час для Стримби є нереальним, але реальним є покращення умов навчання наших дітей в цьому приміщенні. В першу чергу потрібно ліквідувати пічне опалення в початковій школі та перейти на сучасні системи опалення. Реконструювати харчоблок, дбати про матеріальну базу Стримбівської школи, співпрацюючи з вчительський колективом.

Одним з важливих завдань є турбота про найменш забезпечені верстви населення: пенсіонерів, ветеранів, інвалідів, багатодітних сімей шляхом надання  практичної допомоги.

Потрібно організувати в селі раду старійшин і з їх допомогою шукати шляхи вирішення проблемних питань.

Проводити відкриті сесії сільської ради з залученням активістів, громадських, партійних організацій як села так і району.

Забезпечу вільний доступ кожного жителя до інформації про діяльність сільради та її виконкому, до їх рішень та протоколів. Через кожних півроку  перед громадою звітуватися  за проведену роботу.

Потрібно продовжувати та зберігати традиції проведення урочистостей з приводу важливих подій у життя сільської громади.

Потрібно, і то негайно, подбати про офіційне набуття статусу нашого цвинтаря. Для цього необхідно перенести електричні лінії, які проходять над територією. Це питання вимагає залучення коштів, які повинна виділити Івано-Франківська філія Концерну РРТ, якій належить Стримбівська вежа РТС, до якої і ведуть лінії ел.передач.

Питання залучення інвесторів та інвестицій, наповнення сільського бюджету додатковими коштами повинно стати пріоритетним для депутатського корпусу сільської ради. Разом ми повинні  переглянути договори оренди земельних ділянок як підприємцями, які працюють на території сільської ради так і великими підприємствами, які користуються дорогами, земельними ділянками, лісовим фондом. А це і Стримбівський ретранслятор, мережі операторів мобільного зв'язку: "Київстар", "МТС",  «Прикарпаттяобленерго», Надвірнянський лісгосп, Надвірнянське НГВУ.

Я є сторонником та поборювачем за української ідеї, за українську державність. З 2005 року була членом партії «Наша Україна», та з певних причин партійці-нашоукраїнці не працюють і за підтримкою я звернулася до Всеукраїнського об’єднання «Свобода», членом якого стала в 2011 році. «Свобода» як на Всеукраїнському так і на місцевому рівні дієва політична сила, яка прагне втілити в життя свою програму «Захисту українців» та займається конкретними справами розбудови України.

В Надвірнянській районній раді та  в обласній раді є потужні фракції депутатів від ВО «Свобода», на яких можна опертися у розв’язанні багатьох проблем села, які підтримають новообраного голову у його прагненнях.

Є багато важливих питань покращення добробуту села, над якими буду працювати з Вашою допомогою та розумінням.

Я йду для того щоб працювати і все робити для жителів села.  

                                                                                        Зеновія Дробаха

Подаємо коротку автобіографію кандидата:

        Автобіографія

Я, Дробаха Зеновія Володимирівна,народилася 15 квітня 1963 року в селі Стримба, Надвірнянського району .Івано-Франківської області.

Громадянка України.

У 1970 році пішла до першого класу Стримбівської восьмирічної школи.

З  1984 по 1987 рік навчалась в Львівському електротехнікумі зв'язку по спеціальності "Телеграфний зв'язок і передача даних".

У 1995 році вступила в Івано-Франківський автотранспортний технікум і в 1996 році закінчила повний курс по спеціальності "Бухгалтерський'облік і аудит''.

З 1982 по 1986 рік працювала керівником радіотехнічних гуртків.

З 1986_по 1995 рік працювала начальником колективної ____,обліковцем в колгоспі "Комінтерн" с.Златоушнзжа, Криворіжського району, Дніпропетровської області.

З 2005 року зареєстрована і працюю консультантом фірми "Аліко ей ай джілайф".

З 2005 по 2011 рр перебувала в партії «Наша Україна»

Приймала участь у парламентських виборах і виборах президента в Донецькій області.

В 2006році була обрана депутатом Стримбівської сільської ради.

Одружена. Склад сім'ї:

-    чоловік - Дробаха  Михайло Володимирович, 1963 р. н. механік-моторист  дальнього  плавання.

-   син - Дробаха Юрій Михайлович 1984 р. народження,працю€- в ВОХРІ сДора;

-   дочка - Дробаха Анна Михайлівна 1990 р. народження, студентка, навчається    в    Національно-транспортному    Університеті    на економіста.

З 2011 р. член Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Домашня адреса: 78441 с.Стрймба,вул..В.Стуса,5а. Телефон:2-00-62.

Не судима.

Категорія: Новини | Переглядів: 13663 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 2.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:29
 
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0